Home » Tag Archives: Mediaproxy

Tag Archives: Mediaproxy

Quincy Media nginstal Mediaproxy LogServer minangka bagéan saka sistem pematuhan lan sistem log generasi sabanjure

Melbourne, Australia - 14 Agustus 2019 - Mediaproxy, panyedhiya utama solusi siaran IP berbasis lunak, ngumumake manawa Quincy Media yaiku ngetrapake platform logging pematuhan logis lan pemantauan LogServer minangka bagéan saka overhaul utama operasi ngawasi lan selaras. . Quincy Media adhedhasar ing kutha ing Quincy, kutha kasebut ing pungkasan ...

Read More »

Mediaproxy nggabungake kemampuan panelusuran Vidrovr menyang LogServer

Melbourne, Australia - 15 July 2019 - Mediaproxy, panyedhiya layanan solusi siaran IP berbasis piranti lunak, ngembangaken kemampuan logging, monitoring lan analisis perangkat lunak berbasis LogServer IP liwat integrasi platform panelusur video Vidrovr. Nggunakake teknik pembelajaran mesin sing luwih canggih, iki mbisakake operator kanggo nemokake lan mriksa dhuwit nggunakake macem-macem tag, kalebu wong, teks, ...

Read More »

Mediaproxy ndadékaké path kanggo logging lan monitor generasi sabanjure karo LogServer ing IBC 2019

Melbourne, Australia - 10 July 2019 - Mediaproxy, panyedhiya layanan solusi siaran IP berbasis piranti alus bakal nyorot upgrade anyar menyang sistem log, monitoring lan analisis logServer IP nalika IBC 2019 ing Booth 7.B44 ing RAI Center Amsterdam saka 13 kanggo 17 September. IBC minangka pertunjukan utama kanggo teknologi siaran paling anyar lan paling inovatif. Mediaproxy yaiku ...

Read More »

Mediaproxy ndadekke fitur paling anyar kanggo kepatuhan monitor-analisa LogServer kanggo Media + Hiburan Tech Expo 2019

Perusahaan Australia nampilake IP logging lan analisis platform kanthi ngawasi pangupasan lan kemampuan maya ing papan ngarep ing cabang SMPTE ing Sydney Melbourne, Australia - 24 Juni 2019 - Mediaproxy, panyedhiya layanan solusi siaran IP berbasis piranti lunak, bakal nuduhake update paling anyar kanggo kepatuhan LogServer, paket pemantauan lan analisis ing SMPTE Australia's Media + Entertainment Tech Expo ing ...

Read More »

Mediaproxy nggedhekake operasi dodolan lan dhukungan kanthi janjian saka Rajesh Patel

Veteran industri siaran mawa pengalaman sing cukup akeh kanggo pos VP, Sales lan Solusi kanggo EMEA Melbourne, Australia - 10 Juni 2019 - Mediaproxy, panyedhiya terkemuka ing siaran berbasis piranti lunak lan Pemantauan IP, Analisis lan Kepatuhan wis milih Rajesh Patel minangka Wakil Presiden anyar Sales and Solutions kanggo Eropa, Timur Tengah lan Afrika (EMEA). Patel paling ...

Read More »

Résolusi 8k lan media sosial nyurung perkembangan fitur anyar saka Mediaproxy

Prodhusèn IP logging lan prodhuk kepatuhan wis nganyari sistem LogServer kanggo nampung 8k, HEVC lan TSOIP lèpèn, uga ngembangaké fitur panyuntingan kanggo publikasi video media sosial Melbourne, Australia - 3 Juni 2019 - Mediaproxy, panyedhiya leading based software Solusi siaran IP, wis nggedhekake kamampuan logging, piranti lunak monitoring lan analisis berbasis LogServer IP ...

Read More »

Mediaproxy nyorot isi sing cocog lan ngawasi pangiriman OTT lengkap ing BroadcastAsia Show 2019

Melbourne, Australia - 23 April 2019 - Mediaproxy, panyedhiya pamimpin solusi siaran IP berbasis piranti lunak, bakal nampilake update paling anyar babagan kepatuhan, pemantauan, lan analisis LogServer ing BroadcastAsia ing stan 6R1-06 ing pameran Suntec, Singapura saka 18 kanggo 20 Juni. Perkenalan lan wutah layanan OTT wis nyebarake luwih rumit, utamane ing istilah ...

Read More »

Mediaproxy Kanggo Ngawasi Kontrol Berbasis Pengecualian lan Kontrol Karya Lunak Konten ing NAB 2019

Mediaproxy, panyedhiya utama solusi siaran IP berbasis piranti lunak bakal ndudohake paket perangkat lunak LogServer sing diupdate kanggo kepatuhan, monitoring lan analisis ing NAB ing sawijining stan SU2802. Sing nyebarake dadi luwih rumit karo kedadeyan layanan OTT iku minangka understatement. Playout ora ana maneh titik final kontrol kualitas. Menyang luwih mudhun chain pangiriman isi, ...

Read More »

Pikolo Systems and Mediaproxy Partner kanggo Ngluwari Manajemen Insiden Lanjut

Mediaproxy, panyedhiya solusi solusi siaran IP berbasis piranti lunak, ngumumake kemitraan anyar karo Pikolo Systems, panyedhiya solusi automasi alur kerja sing maju adhedhasar Addison, Texas. Pikolo's ITracker, sawijining industri sing nyedhiyakake manufaktur manufaktur sing bedhokan, ngidini para penyiar bisa kanthi gampang ngatur operasi rumit. Kolaborasi nambah tingkat kapercayan ngawasi manajemen isi skala perusahaan. Mediaproxy ngembangake sistem rekaman kepeksa ...

Read More »

Solutions Paper: Exception-based IP broadcast monitoring using penalty boxes

Broadcast engineers are faced with an increased number of digital television channels that they must monitor. Adding to this complexity are OTT services each with multiple profiles being streaming across CDNs to multiple edge points. The explosion in broadcast and OTT streaming services coincides with increasing pressure to reduce operating costs and do more with less. Though broadcast and OTT ...

Read More »

SuiteLife Systems and Mediaproxy Partner to Deliver Advanced Transmission Monitoring

LOS ANGELES — Nov. 26, 2018 — Mediaproxy, the leading provider of software-based IP broadcast solutions, has announced a new partnership with SuiteLife Systems, the advanced management, monitoring, and control solutions provider based in Los Angeles. The bi-directional integration enhances the monitoring confidence levels of enterprise-scale content management. Mediaproxy develops compliance recording systems for broadcasters worldwide. Its premier technology, LogServer, ...

Read More »

Monitor Monitor karo Mediaproxy

Mediaproxy, panyedhiya solusi solusi broadband IP berbasis piranti lunak, ngumumake yen jaringan telekomunikasi publik Prancis Kanada Télé-Québec wis ngetrapake pematuhan Mediaproxy LogServer logging lan platform pemantauan kanggo kepatuhan pemantauan kualitas output. Le Société de télédiffusion du Québec, kanthi brand Télé-Québec, minangka jaringan televisi publik publik Prancis Prancis. Kantor pusat ing Montreal karo kantor regional 10, ...

Read More »

RTÉ nyawisake Mediaproxy LogServer kanggo logging lan pemantau kepatuhan

Mediaproxy, panyedhiya solusi solusi siaran IP berbasis piranti lunak, ngumumake yen penyiaran nasional Irlandia RTÉ wis milih LogServer kanggo ngasilake laporan rinci babagan kualitas lan kinerja output layanan RTÉ kanggo tundhuk marang peraturan siaran. Instalasi iki digelar dening Broadcast Video Services (BVS) kanthi kantor pusat Dublin. Adhedhasar ing Dublin, RTÉ mrodhuksi lan nyedhiyakake portofolio warta warna, ...

Read More »

Mediaproxy nduweni etangan kanggo ngawasi lan alangan kerja sing cocog karo kinerja ing NABShow New York

Mediaproxy, panyedhiya solusi solusi siaran IP berbasis piranti lunak, ngumumake yen fitur perbandingan sumber anyar kanggo identifikasi wektu nyata saka konten sing ora cocog, bakal ditampilake ing stan N245 ing NABShow New York, 17 - 18 Oktober 2018 ing Jacob K , Javits Center, New York City. Fitur anyar iki mbandhingaké isi video saka siji utawa luwih sumber urip lan ...

Read More »

SuiteLife Systems and Mediaproxy Partner to Deliver Advanced Transmission Monitoring

Mediaproxy, the leading provider of software-based IP broadcast solutions, has announced a new partnership with SuiteLife Systems, the advanced Manage, Monitoring and Control solutions provider based in Los Angeles, CA. The bi-directional integration enhances the monitoring confidence levels of enterprise scale content management. Mediaproxy develops compliance recording systems for broadcasters worldwide. Its premier technology, LogServer, provides real-time compliance monitoring, reporting, ...

Read More »

Premier Media dipercaya Mediaproxy LogServer kanggo keputusane ngangkut lan ngawasi

Mediaproxy, panyedhiya leading solusi siaran IP berbasis piranti lunak, ngumumake yen Premier Media wis ngetrapake Mediaproxy's LogServer kepatuhan lan platform pemantauan kanggo ngasilake laporan rinci babagan kualitas lan kinerja telung saluran SDI. Diduweni dening Premier Media, Premier Sports 1 lan Premier Sports 2 kasedhiya liwat langganan ing omah 16 juta UK liwat Sky ...

Read More »