Home » Arsip Tag: Mediaproxy

Tag Archives: Mediaproxy

Crown Media milih teknologi Mediaproxy kanggo playout Crown Media Family Network

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Melbourne, Australia - 10 Agustus 2020: Mediaproxy, panyedhiya solusi siaran IP berbasis lunak, nggarap Crown Media Family Networks kanggo nyedhiyakake pemantauan pematuhan kanggo layanan televisi utama: Hallmark Channel, Misteri & Film (HMM) lan Hallmark Drama. Dikenal kanggo program sing berorientasi kulawarga, saluran nggunakake sistem logging lan pemantauan LogServer kanggo salaras karo standar ...

Read More »

Bisa saka opsi omah sing kasedhiya kanggo sistem pemantauan Mediaproxy

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Melbourne, Australia - 28 April 2020: Mediaproxy, panyedhiya solusi siaran IP berbasis lunak, ngewangi para pelanggan supaya bisa ngasilake output teknis paling dhuwur nalika akeh operasional kudu kerja saka omah. Analisis pematuhan lan sistem logging perusahaan bisa diakses kanthi nggunakake komputer laptop supaya kabeh ngawasi kapercayan ...

Read More »

Mediaproxy ngatur program pemantauan netepi program webinar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Melbourne, Australia - 18 Maret 2020: Mediaproxy, panyedhiya solusi siaran IP berbasis lunak, bakal dadi tuan rumah pirang-pirang webinar kanggo nyambung karo para pelanggan lan prospek, yen bakal ditemoni sajrone NAB Show saiki. Tujuane konco sesi online yaiku supaya wong bisa krungu babagan versi paling anyar babagan logging LogServer sing pimpinan global, ngawasi ...

Read More »

Mediaproxy kanggo nduduhake fungsi LogServer lengkap ing CABSAT 2020

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fitur ngawasi, analisa lan interaktif saka platform log lan pematuhan IP bakal dituduhake ing satelit, media lan pertunjukan siaran ing Dubai Melbourne, Australia: 27 Februari 2020 - Mediaproxy, panyedhiya utama solusi siaran IP berbasis lunak, bakal nuduhake nganyarake paling anyar menyang log log IP LogServer, pemantauan lan analisa booth A4-10 sajrone CABSAT 2020 saka ...

Read More »

Instalasi sing cerah njupuk produk Mediaproxy ing Finlandia

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Melbourne, Australia: 7 Januari 2020 - Mediaproxy, panyedhiya utama solusi siaran IP berbasis lunak, wis nunjuk Lampu Instalasi Oy minangka wakil ing Finland. Perusahaan distribusi lan integrasi pisanan bakal fokus ing sistem pematuhan lan pemantauan lan pemantau Australia, kalebu log Log IP LogServer, monitor lan analyzer. Instalasi Padhang minangka perusahaan mandiri ing Kelompok Grup, sewa, ...

Read More »