Home » Tag Archives: MKM Marketing Communications

Tag Archives: MKM Marketing Communications

TV Cignal Filipina Ngembangake Kapabilitas Playout karo Mbayangno Komunikasi

Platform playout sing kompak, kuat nambah fungsi lan daya tahan; nyedhiyakake watu langkah menyang konektivitas IP ing HONG KONG, 22 Aug 2019 - TV Cignal, penyiar satelit utama ing Filipina, wis nggayuh kapasitas playout nggunakake solusi playout modular Versio ™ kanthi integral saka Mbayangno Komunikasi. Siaran TV Cignal nyiyapake konten premium ing televisi lan radio ...

Read More »

Argosy Ngumumake Jaringan IP lan Wutah Infrastruktur Serat

Luwih saka 350km video digital lan audio audio, ditambah peralatan serat SMPTE-2022, konektor jaringan lan teknologi rak sing dikirim liwat 18 wulan LONG CRENDON UK, 21 Agustus 2019 - Argosy, pembekal internasional utama kabel siaran lan produk infrastruktur, bubar nyedhiyakake pilihan IP lan kabel cabling basis serat, jaringan lan rak kanggo ndhukung DB Broadcast ing IP ...

Read More »

Dejero Jaga IRONMAN Australia Nyambung Ing Ketahanan

Pemancar mobile Dejero EnGo mbantu kru produksi 2019 IRONMAN Australia ngatasi terrain angel, logistik acara, lan tantangan jaringan Waterloo, Ontario, 13, 2019 - Dejero, inovator ing solusi sing diurus awan sing nyedhiyakake transportasi video penghargaan Emmy® lan konektivitas Internet nalika mobile utawa ing lokasi sing adoh, bubar nyedhiyakake limang pemancar mobile EnV HEVC lan XPX-saluran WayPoint ...

Read More »

FilmLight nampilake Warna On Stage ing IBC2019

Program gratis berkembang nganti rong dina kanggo menehi kesempatan luwih akeh kanggo ndeleng para pemimpin industri ing finansial nuduhake kerajinan LONDON - 13 Agustus 2019: Ing IBC taun iki, FilmLight (ngadeg # 7.A45) minangka tuan rumah seri seminar rong dina gratis, Warna On Tahap, ing 14-15 September 2019. Acara kasebut menehi kesempatan kanggo para pengunjung kanggo melu presentasi langsung lan ...

Read More »

Nggawe bintang film katon kanggo Big Little Lies HBO

LONDON - 08 Agustus, 2019: Musim hit runway hit HBO Big Little Lies pungkasan kaloro rampung ing Technicolor ing Los Angeles. Artis pungkasan lan Wakil Presiden pangembangan bisnis Pankaj Bajpai, misuwur amarga nggronjal seri HBO ing Kota, True Detektif lan musim Genius Nat Geo kanggo Einstein lan Picasso, digunakake Baselight kanggo nambah ...

Read More »

Argosy Ndhukung Video TTL ing Tingkatan Infrastruktur ing Klub Bal Liga Premier Inggris Promosi Anyar

Argosy nyedhiyakake audio lan video paling anyar kanggo ndhukung siaran langsung HD lan 4K saka stadia gabung ing liga utama ing musim 2019 / 2020 LONG CRENDON UK, 07 Agustus 2019 - Argosy, pembekal utama produk infrastruktur kritis kanggo siaran, media lan AV industri, wis kerja bareng karo siaran rekayasa lan fasilitas stadia olahraga, TTL Video, dadi ...

Read More »

Colourist legendaris Yvan Lucas nate kumpulake karo Quentin Tarantino kanggo 'Sawise Pungkasan ... ing Hollywood'

LONDON - 5 Agustus 2019: Film paling anyar sing ditulis lan diarahake dening Quentin Tarantino, Sawise Sawise… ing Hollywood, njupuk Festival Film Cannes 2019 kanthi badai. Film iki ngunjungi akhir Los Angeles 60 kanthi warna lan kesaktian sing dingerteni dening sinematographer Robert Richardson. Kanggo nggawe tampilan vintahe sing khas kanggo periode kasebut, Yvan Lucas, colourist DI Veteran ...

Read More »

Fasilitas produksi pertama ing Arab Saudi nggabungake Baselight

LONDON - 31 Juli 2019: Sawise ngangkat larangan 35 taun ing bioskop ing Kerajaan Arab Saudi, Nebras Films wis nggawe produksi fasilitas lan layanan pos pertama, adhedhasar ing Riyadh. Minangka bagean saka panawaran lengkap, omah post kalebu Suite Baselight TWO karo piranti lunak v5 paling anyar, dilengkapi Blackboard ...

Read More »

Argosy ngandharake Tanggung Jawab Sumber Daya Tunggal ing IBC2019

Stabilitas ing lanskap media kanthi cepet LONG CRENDON UK, 29 Juli 2019 - Argosy, panyedhiya siaran internasional lan kabel AV lan produk infrastruktur, yaiku ngrampungake masalah nyata para insinyur lan sistem arsitek ing IBC2019 (13 - 17 September, Amsterdam, ngadeg 10.C51). Ing wektu pangowahan lan pangembangan kanthi cepet, ing endi luwih akeh konten ...

Read More »

Argosy ngumumake Intelligent Switching Partnership karo Allied Telesis

Argosy kanggo nyedhiyakake switchableable, stackable lan otomatis dening Allied Telesis kanggo jaringan kinerja lan integritas data LONG CRENDON UK, 23 Juli 2019 - Argosy, pemasok internasional terkemuka saka kabel siaran lan produk infrastruktur, ngumumake kemitraan strategis karo spesialis jaringan, Allied Telesis. Kolaborasi kasebut ndadekke sawetara peralatan cerdas anyar kanggo industri siaran, ...

Read More »

Megahertz dadi Showcase One-of-a-Kind, All-IP OB Truck ing IBC 2019

Dibangun lan dikirim dening Megahertz, truk OB mewah 18 tonne Spiritland anyar bakal njupuk panggung pusat ing sistem IBC stand integrator London, UK, 19 July, 2019: Megahertz Ltd, partner dipercaya kanggo sistem integrasi karo taun pengalaman ing ngasilake biaya efektif desain lan solusi imajinatif kanggo aplikasi tetep lan seluler, bakal ndudohake Spiritland Productions 'format siji, sing gedhe, serba guna ...

Read More »

Anak lanang mbangun aliran kerja kuat kanthi BLG

LONDON - 18 Juli 2019: Salah sijine omah gedhung sing paling anyar ing London, Youngster, mrodhuksi kualitas sing ora dikompyuk kanggo alur kerja BLG unik FilmLight. Anak enom nggunakake persiyapan inovatif kanggo nyedhiyakake pertukaran isi tanpa rapi, tanpa render antara Flame VFX, Editing sing nyenengake lan grading lan finishing kamar Baselight. Aliran BLG wis digunakake ing iklan kalebu ...

Read More »

Dejero Ngasilake Solusi 5G-Ready Paling Anyar lan Dhukungan SMPTE ST 2110 kanggo IBC 2019

Enhanced EnGo, feed bali low-latency, Sambungan WayPoint 204 SMPTE ST 2110, panyambungan campuran lan distribusi konten global berbasis awan ing Amsterdam line-up Waterloo, Ontario, Juli 17, 2019 - Dejero, lan inovator ing solusi sing dikelola awan sing nyedhiyakake Emmy® ngasilake transportasi video lan konektivitas internet nalika seluler utawa ing lokasi sing adoh, nduduhake solusi 5G-siap sing paling anyar, dhukungan SMPTE 2110, ...

Read More »

FilmLight ndadekake Matthieu Straub ngiyatake tim kerja warna werna internasional

LONDON - 15 Juli 2019: DIT lan spesialis film Perancis, Matthieu Straub, wis gabung karo FilmLight. Adhedhasar Paris, dheweke bakal menehi pitunjuk technical lan pitulungan praktis marang klien FilmLight ing Prancis lan Benelux, uga minangka swara perusahaan ing kelompok perdagangan utama lokal lan mitra pelatihan ing produksi lan pos pasar. Sawise ...

Read More »

BBC Street mbuka kasempatan kreatif lan téknis kanthi Baselight TWO anyar

LONDON - 9 Juli, 2019: BBC Street, fasilitas pasca produksi ing BBC Skotlandia ing Glasgow, wis nginstal sistem Baselight anyar kanggo nganyarke setelan grading lan pambusane kanthi toolet 4K / HDR paling anyar ing Baselight lan kanggo ningkatake klien pengalaman. BBC Street dianggo kanggo klien eksternal uga produksi internal, kang disiarake ing nasional lan internasional ...

Read More »

Pagelaran FilmLight menehi bédané marang pemenang Cannes

LONDON - 3 Juli, 2019: Loro-lorone hadiah utama ing Festival Film Cannes taun iki wis pindhah menyang film pecah-pecah sing gumantung ing ilmu warna FilmLight sing katon khas. Parasit, saka direktur Korea Bong Joon Ho, mundhut Palme d'Or, nalika direktur Mati Diop menangaké Grand Prix kanggo Atlantique (Atlantics), direktur wadon ireng pisanan kanggo ...

Read More »