Home » Arsip Tag: mog

Tag Archives: mog

MOG ngluncurake produk anyar ing IBC 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MOG Technologies, supplier solusi akhir dunya kanggo media profesional, ngumumake saiki peluncuran alat dek media profesional, mDECK. mDECK minangka peralatan media profesional profesional paling utama sing digunakake kanggo ingest, transcode lan muter aliran video 4 QFHD ing puluhan format. Kanthi ndhukung konten basis baseband lan file ing wektu sing padha, bisa nindakake alur kerja hibrida luwih apik ...

Read More »

MOG ngluncurake MAM4PRO ing IBC 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

[Maia, 29 Agustus 2019] MOG Technologies, supplier ing saindenging jagad solusi kanggo mburi kanggo media profesional ngumumake saiki salah sawijining sorotan ing taun IBC Show. MAM4PRO minangka solusi perusahaan sing dirancang kanggo ngatur lan ngetrapake kabeh operasi media - Rekam, Ingest, Puteri, Stream, Encode, Transcode lan Decode - ing ekosistem produksi lan ekosistem produksi. Iku bakal menehi ...

Read More »

MOG ing IBC 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MOG Technologies, supplier solusi ing saindenging jagad kanggo media profesional, bakal nampilake pangembangan paling anyar ing IBC 2019, njupuk 13 menyang 17 September, booth 7.A27, ing RAI Amsterdam. Fokus kasebut bakal dadi kemajuan paling anyar kanggo Plataran Manajemen Produksi karo MAM4PRO; Stasiun Media Media Profesional sing anyar; tambahan anyar kanggo VIZZI - Online ...

Read More »

MOG mitra karo LineUp ing SET EXPO 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MOG Technologies, supplier solusi akhir dunya kanggo media profesional, dina iki ngumumake kemitraan karo LineUp, salah sawijining Sistem integrator utama ing pasar Broadcast Brasil. LineUp wis ana ing pasar luwih saka 28. Fokuse yaiku ing Integrasi Integrasi Sistem, Projek, Pemasangan lan Penjualan Produk, lan dhukungan teknis kanggo peralatan audio lan video. Saiki, LineUp ...

Read More »

MOG Central Ingest System kanthi langsung mlebu menyang Adobe Creative Cloud

MOG lan AdobeCreativeCloud
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

[Portugal, Januari 8, 2019] MOG Technologies, pemasok solusi akhir kanggo akhir kanggo media profesional, saiki ngumumake integrasi penuh saka piranti panggul tengah - loro kanggo mxfSPEEDRAIL lan produk SKYWATCH - nganggo Adobe® Creative Cloud® . Profesional media ngadhepi pasar sing nuntut banget kanthi panyebaran teknologi, sistem, platform lan piranti anyar. Njupuk isi siap karo ...

Read More »

MOG ndadekake analytics menyang produksi alur kerja ing IBC 2016

MOG ndadekake analytics menyang produksi alur kerja ing IBC 2016
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

- Demonstrasi iki bakal nuduhake cara penyiar bisa ngerteni pemahaman babagan sumber daya produksi - MOG, panyedhiya utama MXF lan solusi ingest terpusat, bakal nuduhaké cara prasaja kanggo ndharat data wawasan lan dashboard berharga apa wae kinerja lingkungan produksi, sistem partai, lan panggunaan sumber daya liwat platform tunggal lan manunggal. SKYWATCH ...

Read More »

Kawitan RTP Web 360º Transmisi Diregani dening MOG

Banner MOG lan RTP
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MOG Technologies, panyedhiya donya paling gedhe ing solusi terpusat ingest lan alat pangembangan MXF, melu ing XTP transmisi 1º RTP, TV lan jaringan penyiaran Radio Portugal. Ing Mei 360st, 1, RTP ngluncurake program "Talent Portugal" anyar sing nggunakake platform layanan cloud service 2016º MOG. Iku dirancang kanggo ngirim loro MS Windows lan MAC adhedhasar ...

Read More »

"Material Exchange Format" didhukung dening MOG

PR MOG MXF SDK
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MOG Technologies, panyedhiya donya kanggo solusi ingest terpusat lan piranti pangembangan MXF, wis ngumumake versi anyar saka MXF :: SDK, Tool Kit MXF Software Development. MOG's MXF :: SDK dibukak ing 2003 lan dadi implementasine pisanan saka MXF. MXF :: SDK nggambar lapisan aplikasi saka rincian lan kerumitan format MXF, nggunakake program aplikasi sing prasaja ...

Read More »