Home » Tag Archives: mog

Tag Archives: mog

MOG mitra karo LineUp ing SET EXPO 2019

MOG Technologies, supplier solusi akhir dunya kanggo media profesional, dina iki ngumumake kemitraan karo LineUp, salah sawijining Sistem integrator utama ing pasar Broadcast Brasil. LineUp wis ana ing pasar luwih saka 28. Fokuse yaiku ing Integrasi Integrasi Sistem, Projek, Pemasangan lan Penjualan Produk, lan dhukungan teknis kanggo peralatan audio lan video. Saiki, LineUp ...

Read More »

MOG Central Ingest System kanthi langsung mlebu menyang Adobe Creative Cloud

MOG lan AdobeCreativeCloud

[Portugal, Januari 8, 2019] MOG Technologies, pemasok solusi akhir kanggo akhir kanggo media profesional, saiki ngumumake integrasi penuh saka piranti panggul tengah - loro kanggo mxfSPEEDRAIL lan produk SKYWATCH - nganggo Adobe® Creative Cloud® . Profesional media ngadhepi pasar sing nuntut banget kanthi panyebaran teknologi, sistem, platform lan piranti anyar. Njupuk isi siap karo ...

Read More »

MOG ndadekake analytics menyang produksi alur kerja ing IBC 2016

MOG ndadekake analytics menyang produksi alur kerja ing IBC 2016

- Demonstrasi iki bakal nuduhake cara penyiar bisa ngerteni pemahaman babagan sumber daya produksi - MOG, panyedhiya utama MXF lan solusi ingest terpusat, bakal nuduhaké cara prasaja kanggo ndharat data wawasan lan dashboard berharga apa wae kinerja lingkungan produksi, sistem partai, lan panggunaan sumber daya liwat platform tunggal lan manunggal. SKYWATCH ...

Read More »

Kawitan RTP Web 360º Transmisi Diregani dening MOG

Banner MOG lan RTP

MOG Technologies, panyedhiya donya paling gedhe ing solusi terpusat ingest lan alat pangembangan MXF, melu ing XTP transmisi 1º RTP, TV lan jaringan penyiaran Radio Portugal. Ing Mei 360st, 1, RTP ngluncurake program "Talent Portugal" anyar sing nggunakake platform layanan cloud service 2016º MOG. Iku dirancang kanggo ngirim loro MS Windows lan MAC adhedhasar ...

Read More »

"Material Exchange Format" didhukung dening MOG

PR MOG MXF SDK

MOG Technologies, panyedhiya donya kanggo solusi ingest terpusat lan piranti pangembangan MXF, wis ngumumake versi anyar saka MXF :: SDK, Tool Kit MXF Software Development. MOG's MXF :: SDK dibukak ing 2003 lan dadi implementasine pisanan saka MXF. MXF :: SDK nggambar lapisan aplikasi saka rincian lan kerumitan format MXF, nggunakake program aplikasi sing prasaja ...

Read More »

Polsat ndadekake operasi ingest karo mxfSPEEDRAIL

TVPolsat lan MOG

[May, 2016, Portugal] – MOG Technologies, the worldwide supplier for both centralized ingest solutions and MXF development tools, today announced the deployment of its mxfSPEEDRAIL systems at Telewizja Polsat sp. z o.o., the biggest terrestrial commercial broadcaster in Poland. In a nutshell, TV Polsat needed a completely interoperable solution able to easily ingest all of its contents into AVID environment, ...

Read More »

MOG ngetokake platform manajemen produksi anyar ing 2016 NAB Show

MOG Skywatch

- Njaluk lanskap lengkap lingkungan produksi - MOG Technologies, panyedhiya layanan MXF lan solusi ing terpusat, saiki ngumumake peluncuran platform anyar ing NAB Show. Kanthi SKYWATCH, MOG bakal ngatasi kabeh wates alur kerja kanthi nyediakake solusi khusus sing bakal ningkatake efisiensi manajemen produksi. SKYWATCH minangka platform perusahaan sing ngidini ...

Read More »

Skor MOG's mxfSPEEDRAIL ing Piala Eropa

MOG lan SWR ing UEFA

MOG Technologies, panyedhiya utama MXF lan solusi ingest terpusat, saiki ngumumake yen Südwestrundfunk (SWR), salah sijine organisasi penyiaran paling gedhe ing Jerman milih mxfSPEEDRAIL kanggo ngedongkrak alur kerja produksi ing Piala Eropa 2016, salah sijine sing paling misuwur lan bergengsi kejuaraan sepak bola. Nalika kuwi olahraga penting ing kalender bal-balan Eropa, para penyiar perlu njamin ...

Read More »

ETV Panorama milih MOG mxfSPEEDRAIL

ETV Panorama lan MOG

Pelanggan ETV MOG, Panorama minangka salah sawijining saluran TV paling gedhé ing India lan kalebu ing ETV Network Group. Iku nganggo pitulas saluran basa daerah sing nyebarake berita lan hiburan. Kanthi sawetara saluran, ETV minangka bagian integral saka pamirsa TV regional ing saindhenging negara. Adhedhasar ing Hyderabad, India, ETV, Panorama siaran 24 × 7 lan nggambarake ...

Read More »

mxfSPEEDRAIL lan GRB - hubungan sing langgeng

GRB lan MOG

[MOG LLC - New York, Februari 2016] - MOG Technologies, panyedhiya utama MXF lan solusi ingest terpusat, saiki ngumumake yen GRB Entertainment, referensi global ing pameran reality show, wis nggunakake mxfSPEEDRAIL ing alur kerja produksie luwih saka rong taun . Sak wektu iki, mxfSPEEDRAIL wis dadi bagean penting ing alur kerja ingest, gadhah ...

Read More »

Johny Murata gabung karo MOG minangka Principal Architect of Advanced Media Technology

Johnny Murata nggabung karo MOG

[Portugal - Januari, 2016] MOG Technologies, panyedhiya utama MXF lan solusi ing terpusat, saiki ngumumake Johny Murata minangka Principal Architect kanggo area Advanced Media Technology. "Janjian saka Johny Murata nggambarake MOG expansion menyang area bisnis anyar." - pangandikan Luís Miguel Sampaio, CEO MOG - "Murata's know-how bakal ngidini kita ...

Read More »