Home » Tag Archives: Spears & Arrows

Tag Archives: Spears & Arrows

Solusi Dalet Entuk sertifikasi Keamanan DPP 2020 kanggo Produksi lan Broadcast

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Paris, Prancis - 20 Mei 2020 - Dalet, panyedhiya solusi lan layanan pinunjul kanggo penyiar lan profesional konten, terus menehi komitmen marang standar keamanan sing paling dhuwur, entuk Markas Keamanan kanggo Produksi lan Broadcast DPP ing 'DPP Dipasihake kanggo Keamanan' program. Tandha kasebut nyatakake yen kabeh produk lan solusi Dalet dikembangake, dikonfigurasi lan dikirim miturut ...

Read More »

DeckLink Desain Blackmagic Digunakake Kanthi Sistem Produksi Video MultiCAM lan Medialooks

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 20 Mei 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen Sistem MultiCAM, minangka salah sawijining sistem produksi video terpadu, nggunakake kertu vidéo lan Decback gelaran DeckLink kanthi nggunakake sistem MultiCAM kabeh ing siji sistem video. The DeckLinks digunakake magepokan karo video medialooks SDK sing ngidini MultiCAM nggunakake kit produksi kanthi gampang digunakake kanggo video lan ...

Read More »

Calrec nyedhiyakake demonstrasi online kanggo Bantuan UI kanggo campuran virtual

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Hebden Bridge, 20thMay 2020 - Ngembangake nawakake demonstrasi online, Calrec wis ngatur demonstrasi virtual saka UI Bantuan, lingkungan konsol virtual adhedhasar browser kanthi macem-macem versi sing kasedhiya kanggo macem-macem teknologi Calrec. Calrec's Web Web assist nyedhiyakake pangguna virtual mejo, kasedhiya ing piranti apa wae sing mbukak Chrome minangka browser, ing endi wae pangguna ing jagad iki. Ngewangi ...

Read More »

Telestream Ngumumake Integrasi Integrasi Ad-ID Vantage kanggo Ndhaptar lan njamin Penempatan Iklan sing bener

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Nevada City, California, 19 Mei 2020 - Telestream, panyedhiya utama otomatisasi alur kerja, pangolahan media, pemantauan kualitas lan solusi pangukuran lan pangukuran kanggo produksi lan distribusi video, dina iki ngumumake Integrasi Vantage Ad-ID anyar. Ad-ID minangka standar industri kanggo ngenali aset iklan ing kabeh platform media. Integrasi Ad-ID Vantage ngidini Vantage ngesahake yen bener ...

Read More »

Asisten Produksi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Sockeye Media LLC Lokasi: New York NY US Latihan musik, produksi video, desain. Latar mburi film utawa video ora dibutuhake. Tanggung jawab kalebu macem-macem administratif, clerical lan… More >>

Read More »

Engineer Audio Produksi Raymond Anderegg Ngrungokake Swara Televisi Swiss karo Lectrosonics

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Zurich, CH (19 Mei 2020) - Kabeh perkara Swiss, saka jam tangan paling apik ing jagad nganti bank paling aman, dikenal kanthi tliti. Jurutera audio produksi utama, Raymond Anderegg ngetrapake kesempurnaan sing padha karo karyane ing acara TV paling gedhe, film, lan komersial ing Swiss - lan ngeyel peralatan nirkabel Lectrosonics sacara eksklusif. Cache dheweke kalebu telung panarima SRC dual-saluran ...

Read More »