Home » Tag Archives: Q India

Tag Archives: Q India

QYOU Media ngangkat veteran industri Krishna Menon minangka Chief Revenue Officer The Q India

• Veteran industri nu tuwa karo pengalaman jero ing media pemrograman kanggo pasar pemuda • Setel kanggo ngarahake ad sales lan sponsor minangka The Q India kanthi cepet ningkatake ing pasar seluler kanthi cepet kanthi 230 yuta pelanggan Dublin / Los Angeles / Toronto, November 8, 2018 - QYOU Media Inc. (TSXV: QYOU OTC: QYOUF) ("QYOU Media" utawa "Perusahaan") ...

Read More »

Q India Luncurkan Pajanan App Targeting 300M + Pinter Smartphone ing India

App uga bakal ngedongkrak akses menyang Q India kanggo puluhan yuta wong Indian sing manggon ing luar negeri TORONTO lan LOS ANGELES, Oct. 24, 2018 - QYOU Media (TSXV: QYOU; OTCQB: QYOUF), ngumumake peluncuran aplikasi seluler India Q India ing toko Google Play. Nampilake isi saka kreator lan bakat lokal sing paling gedhé, app langsung-kanggo-konsumen kanthi nyata ngembangake jejak Q India ing India, ...

Read More »

QYOU nyepetake pertumbuhan ing India kanthi kemitraan isi lan distribusi anyar

QYOU Media, kurator nang dunia video premium 'best-of-web' kanggo distribusi multiscreen ngembangake operasi ing India sasuwene diluncurake QYOU India sukses ing Tata Sky, kanthi nambahake blokir kemitraan isi anyar. Rebranding minangka Q India, layanan localized perusahaan bubar uga diluncurake ing Jio TV, layanan mobile paling cepet ing India kanthi 168 yuta pelanggan. ...

Read More »