Home » Tag Archives: Sailing Regatta

Tag Archives: Sailing Regatta

36th America's Cup: circle-O kanggo Stage the Most Spectacular Sailing Regatta World

VIENNA - Dec. 6, 2018 - Ing 2021, 36th America's Cup bakal berlayar menyang Auckland, Selandia Baru. Ngerjani bareng minangka bunder-o Broadcast Productions, perusahaan produksi Austria West4Media lan pabrikan siaran Jerman Riedel Communications bakal bebarengan ngasilake acara TV utama iki. Perang kanggo Piala Amerika, piala olah raga internasional paling tuwa, nguber klub-klub kapal layar sing paling terkenal ing donya ...

Read More »