Home » Tag Archives: Vitec Production Solutions

Tag Archives: Vitec Production Solutions

Perusahaan UK terus dominasi teknologi lan inovasi ing ConnecTechAsia 2019

ConnecTechAsia 2019, Singapura, 18 - 20 Juni 2019: Perusahaan 35 UK bakal nduduhake teknologi Inggris lan inovasi paling apik ing ConnecTechAsia taun iki. Dianjurake dening Tradefair atas jenenge techUK, UKK Agung lan Pavilion Irlandia Lor bakal ngabekti marang perusahaan anyar 14 kanggo acara lan perusahaan sing layak 16 bakal nampa hibah liwat ...

Read More »

Perusahaan Inggris njaluk siap kanggo CABSAT 2019 sukses

CABSAT 2019, Dubai World Trade Center, 12 - 14 Maret: Perusahaan 20 bakal ngalih bendera kanggo Inggris lan Irlandia Lor sing nduduhake teknologi lan layanan paling inovatif lan kudu duwe CABSAT 2019. Kanthi sejarah teknologi lan layanan sing didadekake siji kanggo wilayah, perusahaan ing Pavilion UK ...

Read More »

Vitec Production Solutions ing BSC Expo

Litepanels - Hadiah Ekspo BSC Kanggo narik kawigaten ing Taun Anyar ing sanjabane Ekspo BSC, Litepanels bakal nyewa kit lampu profesional menyang salah siji pemenang. Bebungah kasebut kalebu panel softness Gemini 2 × 1, siji Astra 6x Bi-Color, lan siji Fresnel Sola 4 + Daylight. Entri online gratis lan njupuk mung sawetara wektu kanggo ngrampungake. Link ...

Read More »

Gary Rotondelli Pensiun saka Vitec Production Solutions 'Vinten Brand Sawise 33-Year Karir

BURY ST EDMUNDS, UK - Jan. 7, 2019 - Vitec Group saiki ngumumake pensiun Gary Rotondelli, direktur sales technical kanggo automation Vinten. Rotondelli wis milih karir sing misuwur ing industri robotika lan otomasi siaran sing luwih saka telung dekade, kalebu 26 taun karo merek Vigo Vitec Group. "Gary wis dadi pokok ing perusahaan kita ...

Read More »

Vitec Production Solutions ing GV Expo 2018

Vinten lan Sachtler: flowtech100 Tripod Carbon-Fibre flowtech100 yaiku tambahan anyar kanggo arupa tripod karbon-serat triptech sing menang. Kompatibel karo kabeh cairan 100mm utama, flowtech100 ndhukung mbayar nganti 30 kilogram (66 kilogram), nggawe tripod becik kanggo warta elektronik, produksi lapangan, lan produksi prodhuk komersial, pendidikan, lan dokumenter. Kaya predator, flowtech75, ...

Read More »