Home » Arsip Tag: Subtitling

Tag Archives: Subtitling

Partner PBT EU karo Linxstream Media kanggo nyedhiyakake layanan lokalisasi ing Timur Tengah

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

NEXT-TT mbentuk teknologi tunjangan platform PixelSub unik - PBT EU mbentuk kemitraan strategis karo Linxstream Media kanggo nyedhiyakake layanan lokalisasi ing Timur Tengah 5 Juni 2020, Dubai - Integrasi sistem integrator sistem sing wis mantep PBT EU seneng ngumumake kemitraan strategis karo pimpinan anjog perusahaan produksi pasca produksi, lokalisasi, lan hiburan, Linxstream Media. Kemitraan diluncurake kanthi nggawe Linxstream ...

Read More »

Peningkatan piranti lunak Pixel Power nggawa efisiensi nyata-nyata ing integrasi & implementasine

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Cambridge, UK, 16 Maret 2020: Kanggo nggarisake kekuwatane kanggo mindhah pangguna saka arsitektur warisan dadi piranti lunak-pusat, solusi kanthi virtualisasi kanggo playout lan produksi grafis platform, Pixel Power ngluncurake versi anyar teknologi piranti lunak inti: Gallium Workflow Orkstrasi lan Processing Media StreamMaster Gallium 3.0 lan StreamMaster 2.0 saben nambah tambahan penting sing kalebu migunani, efisiensi operasional lan konektivitas ...

Read More »

SubtitleNEXT dipilih dening spesialis subtitling Film & TV Auvi Translator Pro

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Film lan Subtitler Auvi Translator Pro Riccardo Mimmi milih SubtitleNEXT - Kanggo diluncurake langsung - 5 Maret 2020, Bologna, Italia - Anggota PBT EU seneng-seneng ngumumake manawa film Auvi Translator Pro lan subtitler TV Riccardo Mimmi nggunakake SubtitleNEXT minangka sistem subtitling pilihan kanggo ndhukung subtitling film lan televisi utama lan proyek lokalisasi. Liwat perusahaane ...

Read More »

SubtitleNEXT minangka Sponsor premium ing APTRAD ing Portugal

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

PBT EU nampilake SubtitleNEXT minangka Sponsor premium ing APTRAD ing Portugal Kanggo diluncurake kanthi langsung - 18 Februari 2020, Sofia, Bulgaria - PBT EU seneng ngumumake kehadiran dheweke minangka sponsor premium ing APTRAD, ing ngendi dheweke bakal ngayahi Bengkel SubtitleNEXT sajrone rong dina kasebut. konferensi sing ditindakake ing Porto tanggal 3 lan 4 April taun iki. ...

Read More »

PlayBox Neo Reports Buoyant 2019 kanthi Dituntut Permintaan kanggo Panyebaran TV Channel-in-a-Box lan Playout

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

PlayBox Neo Ltd nglaporake kepiye 2019 kanthi permintaan sing kuat kanggo Channel-in-a-Box lan sistem merek lan sistem playout saluran basis TV. Pangiriman total unit tekan lan ngluwihi 18,500, didhukung demonstrasi produk ing NAB Las Vegas, Broadcast Asia, IBC, NAB New York lan acara regional ing macem-macem negara. "Seri Channel-in-Box, dirampungake luwih saka 20 taun, terus nyengkuyung ...

Read More »

Instalasi sing cerah njupuk produk Mediaproxy ing Finlandia

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Melbourne, Australia: 7 Januari 2020 - Mediaproxy, panyedhiya utama solusi siaran IP berbasis lunak, wis nunjuk Lampu Instalasi Oy minangka wakil ing Finland. Perusahaan distribusi lan integrasi pisanan bakal fokus ing sistem pematuhan lan pemantauan lan pemantau Australia, kalebu log Log IP LogServer, monitor lan analyzer. Instalasi Padhang minangka perusahaan mandiri ing Kelompok Grup, sewa, ...

Read More »

Tandha Positif Industri M&E Bisa Ngalahake, Menehi Kesetaraan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

"Aja nganggo cara sing salah iki nanging kesetiaan sampeyan bisa dadi angel banget." - Katherine Newbury, "Pungkasan wengi," 3 Arts Entertainment, 2019 Apa sampeyan nate kepingin weruh babagan industri M&E, bisnis sing duwe bisnis kaya ngono premis dhasar (menghibur wong, menehi sawetara luput sawetara jam / jam) wis berkembang dadi penjaga titik kanggo ngganti ...

Read More »