Home » Tag Archives: Teknologi TV

Tag Archives: Teknologi TV

TV Cignal Filipina Ngembangake Kapabilitas Playout karo Mbayangno Komunikasi

Platform playout sing kompak, kuat nambah fungsi lan daya tahan; nyedhiyakake watu langkah menyang konektivitas IP ing HONG KONG, 22 Aug 2019 - TV Cignal, penyiar satelit utama ing Filipina, wis nggayuh kapasitas playout nggunakake solusi playout modular Versio ™ kanthi integral saka Mbayangno Komunikasi. Siaran TV Cignal nyiyapake konten premium ing televisi lan radio ...

Read More »

Kejuaraan Nasional Softball GOLD Langsung Urip kanthi Desain Blackmagis

Fremont, CA - 22 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa GlobeStream Media live streaming USA Softball's GOLD National Championships nggunakake macem-macem produk Desain Blackmagic, kalebu kamera URSA Broadcast lan ATEM Television Studio Pro 4K live switcher, kanggo nyekel luwih saka Siaran jam 500 saluran siaran ngliwati sanga lapangan softball. Ditampa ing Papan Warisan ...

Read More »

Alpha Eye ngrampungake distorsi optik ing kamera mikro

Perusahaan anyar sing duwe jeneng Alpha Gambar sing beda ing pasar IBC 2019, 13-17 September Stand 6.C28: Perusahaan anyar kanthi jeneng sing dihormati, Alpha Image, bakal katon ing masarakat pisanan ing IBC2019. Perusahaan bakal diluncurake kanthi solusi sing gampang kanggo masalah umum: distorsi optik ing kamera miniatur. Umum ing olahraga - ing goalmouth, utawa dipasang ing stump ...

Read More »

Seksi Hollywood SMPTE Kanggo Ngatasi Transisi Nganggo Gamut Wide Colour ing Rapat September

LOS ANGELES - Bagian Hollywood SMPTE®, organisasi sing mbesuk babagan masa depan crita, bakal njelajah tekane gamut warna lan pengaruhe ing gambar gerakan lan produksi televisi ing rapat saben wulan, Rebo, September 25, ing Akademi Gerak Seni lan Ilmu Gambar, Los Angeles. Gamut warna sudhut sing diwenehake dening standar HDR paling anyar ...

Read More »

C&I Studios Nggunakake DaVinci Ngatasi Halaman Motong 16 Studio kanggo Deliverables Media Sosial

Fremont, CA - 21 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen C&I Studios, agensi nggawe konten global, nggunakake kaca potongan anyar DaVinci Resolve 16 Studio sing luwih cepet tinimbang sadurunge nyunting. Percaya ing DaVinci Resolusi 16 Studio kanggo mungkasi produksi post, kalebu nyunting, penggredan warna, efek visual (VFX) lan audio Fairlight, C&I Studios nggawe video ...

Read More »

Priksa Realitas: Lectrosonics ing Set kanthi Ekspor Swara Vandelay

Dallas, TX (20 Agustus, 2019) - Kanthi kantor ing Dallas lan Atlanta, ekspor Swara Vandelay wis ndhaptar dhaptar perusahaan swara ing situs sing duwe spesialisasi ing televisi kasunyatan. Minangka wong sing nonton acara kaya ngono, dheweke bisa melu akeh anggota cast lan mulane akeh saluran audio nirkabel. Pemilik pilihan Tyler Faison lan Jack Cline kanggo mundhak ...

Read More »

Produk TSL Ndhaptar Solusi Ngawasi Audio lan Sistem Kontrol Broadcast paling anyar ing SET Expo 2019

São Paulo, Brazil, Agustus 20, 2019 - TSL Products, sawijining desainer terkemuka lan produsen solusi aliran kerja siaran, bakal nampilake solusi audio lan kontrol paling anyar ing SET Expo 2019, ing samping sistem integrasi partner Line Up. TSL bakal nyorot nganyari babagan penawaran pemantauan audio, kalebu platform SAM-Q, PAM-IP lan garis MPA1. Kajaba iku, bakal nuduhake ...

Read More »

Ing Mangsa 4 saka "Veronica Mars" (Artikel 2 saka 2)

Bioskop Veronica Mars, Giovani Lampassi (tengah, topi biru) karo punggawa ing pesawat kasebut. (© 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. Kabeh Hak dilindhungi.) Nalika Veronica Mars pisanan diwiwiti ing UPN ing September 2004, seri kasebut nduwe tampilan unik lan unik sing beda karo seri televisi liyane ing jaman kasebut. Ing adegan saiki, warna utama dadi dominan, kanthi pigura ...

Read More »

Blackmagic Desain Live Production Workflow Captures Festival Beauregard

Fremont, CA - 19 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen solusi serat SMPTE multicamera, sing nampilake Broadmedia URSA Broadcast karo Panel Kontrol Kamera ATEM, dikirim ing panggung utama ing Festival Beauregard, lan ngirim liputan langsung saka pagelaran kanthi Fatboy Slim, Interpol, Pambocoran lan liya-liyane. Atur ing lapangan Chateau de Beauregard, lan ...

Read More »

Gravity Media luwih lengkap ing Australia kanthi akuisisi Chief Entertainment

Deal nggawe program pamrograman utama lan turnaround program kanthi studio lan fasilitas produksi produksi Watford, UK, 19th Agustus 2019 - Gravity Media, panyedhiya global utama fasilitas siaran langsung lan layanan produksi, wis sarujuk entuk Ketua Entertainment Pty Limited , panyedhiya studio studio lan produksi langsung ing Australia, saka Telstra Corporation Limited, telekomunikasi utama ing Australia ...

Read More »

Grass Valley Mbisakake Produksi IP Open-Standards kanggo TV IBC

MONTREAL - 8: 00 CET Agustus 19, 2019 - IBC TV, saluran televisi resmi IBC 2019 (September 13-18, Amsterdam), nuli milih Grass Valley minangka mitra teknis, milih komprehensif alat produksi siaran lengkap kanggo nyengkuyung siaran langsung saka lantai pertunjukan. Saluran kasebut bakal melu luwih saka pamiarsa 55,000 IBC kanthi konten sing apik, lan dadi pertunjukan sing makarya ...

Read More »

Ngurmati Animator Landmark: Richard Williams, Mati Ing 86

Nerangake karo rasa sedih banget nalika ngumumake manawa saiki animator landmark terkenal Richard Williams tiwas nalika umure 86. Williams minangka aktor swara sing misuwur, penulis sing misuwur, uga uber-jenius sing paling dikenal kanthi karyane kanthi animasi. Akeh kontribusi paling misuwur ing Williams kanggo animasi kalebu film kayata The Pink Panther Series, sing dibintangi ...

Read More »

Ing Mangsa 4 saka "Veronica Mars" (Artikel 1 saka 2)

Sutradara Veronica Mars, Scott Winant ing set (© 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. Kabeh Hak dilindhungi.) Ora ana wektu sing luwih nyenengake dadi juru komunikasi televisi sing gedhe tinimbang saiki. Lan musim anyar Veronica Mars, sing dimulai wulan pungkasan ing Hulu, yaiku Pameran A kanggo sebabe. Seri iki wis suwe banget ...

Read More »

Rilis Film Paling Panas 2019 ing Desain Blackmagic

Fremont, CA - 16th, 2019 - Desain Blackmagic ngumumake saiki manawa pirang-pirang rilis film ing musim semi musim panas 2019 nggunakake akeh produk Desain Blackmagic sajrone produksi lan kirim, kalebu kamera film digital, DaVinci Resolve Studio, koreksi warna, efek visual (VFX) lan aplikasi produksi postingan audio, lan liya-liyane. Iki kalebu sawetara blockbuster paling gedhe lan samesthine ...

Read More »

Manager Produksi

Produksi Manager Company Confidential City, State Los Angeles, CA Duration ora kasedhiya Gaji / Rating ora diwenehake Proyek sing dikirim ing 08 / 15 / Situs Web 19 ora kasedhiya Nuduhake Babagan Proyek Proyek posisi Produksi wis dibukak lan aku nggolek wong ASAP. Sampeyan bakal adhedhasar ing kantor Hollywood, nanging posisi iki mbutuhake lelungan. Sampeyan kudu nggawa katrampilan organisasi lan inspirasi ...

Read More »

Anchor akhir minggu / reporter

Weekend Anchor/Reporter Company Subscribers only City, State Columbia, SC Duration not provided Salary / Rate not provided Job posted on 08/15/19 Website not provided Share About the Job WIS Television, the #1 station and award-winning NBC affiliate in South Carolina’s capital city, is searching for its next Weekend Anchor/Reporter. Successful candidate must be a proven leader who is motivated, and ...

Read More »