Home » Tag Archives: Teknologi TV

Tag Archives: Teknologi TV

DeckLink Desain Blackmagic Digunakake Kanthi Sistem Produksi Video MultiCAM lan Medialooks

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 20 Mei 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen Sistem MultiCAM, minangka salah sawijining sistem produksi video terpadu, nggunakake kertu vidéo lan Decback gelaran DeckLink kanthi nggunakake sistem MultiCAM kabeh ing siji sistem video. The DeckLinks digunakake magepokan karo video medialooks SDK sing ngidini MultiCAM nggunakake kit produksi kanthi gampang digunakake kanggo video lan ...

Read More »

Telestream Ngumumake Integrasi Integrasi Ad-ID Vantage kanggo Ndhaptar lan njamin Penempatan Iklan sing bener

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Nevada City, California, 19 Mei 2020 - Telestream, panyedhiya utama otomatisasi alur kerja, pangolahan media, pemantauan kualitas lan solusi pangukuran lan pangukuran kanggo produksi lan distribusi video, dina iki ngumumake Integrasi Vantage Ad-ID anyar. Ad-ID minangka standar industri kanggo ngenali aset iklan ing kabeh platform media. Integrasi Ad-ID Vantage ngidini Vantage ngesahake yen bener ...

Read More »

Engineer Audio Produksi Raymond Anderegg Ngrungokake Swara Televisi Swiss karo Lectrosonics

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Zurich, CH (19 Mei 2020) - Kabeh perkara Swiss, saka jam tangan paling apik ing jagad nganti bank paling aman, dikenal kanthi tliti. Jurutera audio produksi utama, Raymond Anderegg ngetrapake kesempurnaan sing padha karo karyane ing acara TV paling gedhe, film, lan komersial ing Swiss - lan ngeyel peralatan nirkabel Lectrosonics sacara eksklusif. Cache dheweke kalebu telung panarima SRC dual-saluran ...

Read More »

Desain Blackmagic Digunakake kanggo Nyambung Live SiriusXM saka Siaran Radio

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 19 Mei 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa C&I Studios nggunakake switching produksi televisi Studio Pro 4K ATEM lan liyane kanggo njupuk video saka siaran langsung SiriusXM saka Radio Row kanggo acara tahunan paling gedhe ing bal-balan. Radio Row nglumpukake stasiun radio Dhiskusi siaran saka pusat media minggu sadurunge game bal-balan juara taunan. ...

Read More »

DreamWorks TV - Asisten Asisten

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi NBCUniversal: Glendale CA US Ing Televisi Animasi DreamWorks, Asisten Produksi Umum kita ndhukung Produser Line, Manajer Produksi lan Koordinator Produksi kanggo ketemu ... More >>

Read More »