Home » Arsip Tag: Ultra High Definition

Tag Archives: Ultra High Definition

Wawasan TV Insight ing Saluran LG ing Eropa

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Insight TV, siaran 4K UHD HDR sing misuwur lan produsen konten UHD asli, wis ngumumake manawa saluran kasebut saiki kasedhiya ing Eropa ing Saluran LG, dikembangake kanthi eksklusif karo Xumo. Iki woro-woro nderek tumiba Wartawan TV sing padha ing LG Channels sing dikembangake Xumo ing AS lan luwih penting nyatakake komitmen perusahaan kanggo ...

Read More »

TV Insight Ngumumake Charlotte van Bochove minangka Manajer PR Global

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Insight TV, siaran 4K UHD HDR lan produser konten UHD asli, wis ngumumake Charlotte van Bochove minangka Pengurus PR Global, efektif Agustus 1st. Ing peran anyar dheweke, van Bochove bakal ngatur kegiatan komunikasi saben dina Insight TV, makarya kanthi agensi eksternal kanggo promosi merek Insight TV lan ngasilake saluran sing luwih akeh ...

Read More »

Insight TV kanggo debut 'Mobil Crews karo Supercar Blondie'

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Insight TV, siaran 4K UHD HDR lan produser konten UHD asli, wis ngumumake manawa acara Car Crews anyar karo Supercar Blondie, dibintangi selebriti sosial lan penggemar supercar Alex Hirschi - aka Supercar Blondie - diluncurake ing Insight TV ing 22nd Agustus. Acara anyar sing paling gedhe ngrayakake mobil, driver lan budaya motor sing ora biasa ...

Read More »

Insight TV Launches on Delta Fiber Netherlands 'Delta and Caiway Networks

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Insight TV, panyedhiya konten global, saluran lan distributor wis nandatangani perjanjian distribusi karo operator Telekom Belanda Delta Fiber, sing bakal nonton peluncuran Insight TV ing jaringan Delta lan Cai. Pelanggan Delta lan Caiway ing saindhenging Walanda bakal bisa nonton portofolio Insight TV saka pameran lan seri populer ing HD, 24 / 7 saka 17th June. Pengumuman iki ...

Read More »

Jeblugan Insight TV ing Yunani lan Siprus ing Nova

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Insight TV, panyedhiya konten global lan saluran TV wis ngumumake yen wis ngetokake saluran HD ing Yunani ing Nova, panyedhiya layanan hiburan lan komunikasi sing paling apik ing negara kasebut. Tèks TV Insight sing unik, sing nyurung wates roh lan petualangan manungsa, bakal kasedhiya ing Yunani lan Siprus karo subtitle Yunani sing diwènèhaké ...

Read More »