Home » Arsip Tag: stream langsung

Tag Archives: urip stream

CineGear IN AIR ™ diluncurake kanthi "GOT AGENT?" Live Zoom Panel tanggal 1 Juli 2020

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Los Angeles, California: CineGear Expo, seri acara industri teras tumpuan utama industri wis didedikake kanggo teknologi lan seni gawe film profesional lan nggawe konten luwih saka 25 taun. Kanggo ndhukung komunitas jagad iki, panyipta pertunjukan ngumumake CineGear ON AIR ™ - sumber virtual anyar kanggo nyedhiyakake panel, seminar, lokakarya lan seri saringan, taun. Acara kolaborasi pertama bakal ...

Read More »

MOG nampilake fitur VIZZI anyar ing IBC 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MOG Technologies, supplier solusi akhir dunya kanggo media profesional, ngumumake introduksi fitur-fitur anyar ing platform VIZZI OTT. VIZZI minangka solusi kabeh kanggo nerbitake, nyebarake, ngatur lan ngethok isi media. Fitur anyar bakal ditampilake ing IBC taun iki, booth 7.A27. Platform VIZZI OTT minangka solusi mburi-mburi sing kalebu kabeh aspek ...

Read More »

Dejero CellSat Njupuk Produksi Remote World Group Racing menyang Level Sabanjure

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Spesialis racing rok ngedongkrak jangkoan racing ing panggonane jarak jauh, kanthi tantangan kanthi nggunakake kemampuan jaringan Dejero CellSat IP blending] Waterloo, Ontario, Desember 4, 2018] - Dejero, inovator ing solusi sing dikelola awan sing nyedhiyakake transportasi video lan konektivitas internet nalika seluler utawa ing lokasi sing adoh, wis nyiapake solusi satelit IP seluler lan Ku-band Campuran CellSat menyang World Racing ...

Read More »