Home » News » Quicklink ngembang menyang Amerika Serikat kanthi mbukak kantor AS

Quicklink ngembang menyang Amerika Serikat kanthi mbukak kantor AS


AlertMe

Quicklink, panyedhiya solusi hardware lan software global terkemuka kanggo kontribusi video lan audio, ngumumake dibukak kantor AS, sawise tuwuh akeh perusahaan ing wilayah kasebut.

Mbukak kantor anyar ing Hackensack, New Jersey, nguatake penjualan, layanan, lan operasi dhukungan Quicklink ing Amerika Utara. Quicklink saiki wis bisa nyediakake dhukungan lokal kanggo para pelanggan kanthi ndandani lan fasilitas layanan, lan jam tim Dhukungan sing ramah lan berpengetahuan wis ditambah. Ekspansi kasebut uga kalebu ngemot inventaris solusi pemenang penghargaan ing California lan New York.

Richard Rees, CEO Quicklink ujar, "Kita seneng banget babagan pembukaan kantor AS pertama ing New Jersey. Saiki kita bisa nyedhiyakake dhukungan lan layanan sing luwih lokal kanthi inventaris sing kasedhiya kanggo akses langsung ing Amerika Serikat."

Richard nambah, "Kita wis ngalami tuwuhing astronomi ing Amerika Serikat, lan akibate, penting banget kanggo kita nggedhekake operasi kanggo nyukupi kebutuhan wilayah iki."

Quicklink, sing bermarkas ing Inggris, nyedhiyakake luwih saka 800 perusahaan kanthi solusi piranti lunak lan solusi IP hardware sing menang. Minangka Emmy Award lan Queen's Award kanggo pemenang Inovasi, Quicklink bangga bisa diakoni kanggo solusi sing dikembangake ing skala global. www.quicklink.tv

Operasi AS Quicklink saiki mbukak kanggo bisnis lan bisa ditelpon liwat telpon kanthi telpon 1- (551) -587-7692, utawa kanthi ngirim email [email dilindhungi].


AlertMe
Tindakake kita
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!