Home » News » Ben Murray PostWorks 'Technicolor' Tampilake Panel ing Distribusi ing DOC NYC

Ben Murray PostWorks 'Technicolor' Tampilake Panel ing Distribusi ing DOC NYC


AlertMe

NEW YORK- Wakil Presidhèn Kreatif Technicolor PostWorks Layanan Kreatif Ben Murray bakal moderat diskusi panel ing nyiapake film kanggo distribusi ing Konferensi DOC NYC PRO minggu depan, dianakaké bebarengan karo festival film DOC NYC. Murray bakal disambung dening John Campbell, partner lan kepala manajemen Buffalo 8; produser / sutradara Blair Foster of Jigsaw Productions, lan Pembuat film Alysa Nahmias, pangadeg Ajna Films. Titled Studi Kasus: Siap Film Sampeyan Kanggo Distribusi, sesi kasebut dijadwal kanggo Selasa, November 13 ing 3: 45 ing Pusat IFC.

Kanthi tambah akeh layanan streaming lan platform berbasis web, para pembuat film saiki duwe opsi luwih saka apa wae kanggo ngedownload film-film kasebut, nanging wong-wong sing ora ngrancang kanthi teliti bisa ngasilake kesalahan lan ora entuk asil sing paling apik. "Panel bakal menehi saran ora mung kanggo persiapan teknis, nanging kabeh karya sing dadi distribusi film," ujare Murray. "Sing kalebu kurikulum, suket werna kampanye lan nggarap distributor kanggo njaluk tembung metu."

Peserta:

John Campbell yaiku pendiri JCINTIME, LLC, perusahaan manajemen lan produksi kreatif, lan partner lan kepala manajemen Buffalo 8, BondIt Media Company lan perusahaan media layanan lengkap kanthi bagean pangembangan, produksi, pasca produksi lan manajemen layanan klien. Dheweke nyekel direktur film, televisi, lan aktor. Kriditya minangka produser kalebu A Boy, A Girl, A Dream, Destined lan dokumenter sing bakal teka Masa Depan Tak Sanggup. Dheweke uga ngasilake 2018 March ing Washington Film Festival.

Blair Foster menangaké rong Penghargaan Emmy kanggo karyane ing Academy Award-Winning film Taxi menyang sisih peteng uga Emmy kanggo Martin Scorsese George Harrison: Tinggal ing Bahan Material. Ing 2017, dheweke diarahake lan diprodhuksi, bebarengan karo Alex Gibney, Rolling Stone: Cerita saka Edge kanggo HBO. Dheweke uga ngasilake dokumenter Netflix Get Me Roger Stone kang premiered ing Festival Film 2017 Tribeca. Kridit liya kalebu Sinatra: Kabeh utawa Ora ana ing Kabeh, Pak Dynamite: The Rise of James Brown, Sejarah Eagles, We Steal Rahasia: The Story of Wikileaks lan Park Avenue: Dhuwit, Daya lan Impian Amerika.

Alysa Nahmias yaiku pemenang penghargaan Pembuat film kang debut sutradara, Spasi Unfinished (bebarengan karo Ben Murray), menangaké 2012 Independent Spirit Award, lan ing koleksi permanen saka Museum of Modern Art, New York. Minangka produser kreatif, kridit kalebu kumrungsung, Ora Ana Cahya lan Ora Ana Panggonan Tanah, Peteng saka Faun: Tanaquil Le Clerq lan Shield and Spear. Karya-karyané wis ditampilake ing pameran lan pameran ing saindhenging donya, kalebu Sundance, Berlinale, SXSW, HotDocs, Sheffield Doc / Fest, CPH: DOX, lan Society of Lincoln Centre's Sound Vision, lan dirilis sacara teatrically ing AS lan Inggris.

Ben Murray yaiku Wakil Presiden, Layanan Kreatif ing Technicolor PostWorks NY. Klien biasa kalebu Ken Burns, Alex Gibney, Michael Moore lan Martin Scorsese. Fitur-fituripun ngarahake debut, Spasi Unfinished, menangaké 2012 Independent Spirit Award lan ditampilake ing pameran lan lomba saindhenging donya. Dheweke ngedegake The Room, perusahaan produksi butik sing gabung karo Deluxe lan Technicolor sadurunge dituku dening Technicolor PostWorks ing 2012. Dheweke nduwe BFA ing Produksi Film lan Televisi saka Sekolah Seni Tisch New York University lan saiki dadi calon MBA ing Wharton School, University of Pennsylvania.

Produser film dokumenter lan film independen, Technicolor PostWorks nyedhiyakake layanan pasca-prodhuksi kanggo 4 film ing taun festival DOC NYC. Padha kalebu:

  • Apa Dheweke Said: Art Pauline Kael (irahan editor, warna grading lan pengiriman).
  • Sentence (irahan editor, warna grading lan pengiriman).
  • Jenayah + Paukuman (irahan editor, warna grading lan pengiriman).
  • Breslin lan Hamill: Deadline Artist (irahan editor, warna grading lan pengiriman).

About Technicolor PostWorks New York

Technicolor PostWorks New York minangka fasilitas gerak digital lan fasilitas pasca produksi paling pesisir Pesisir Timur, nyambut gawe tim kreatif, insinyur lan manajer proyek khusus kanggo para klien liwat proses finishing film lan TV.

Technicolor PostWorks New York nawakake siji sumber lengkap kanggo saben syarat kirim, kalebu jurnal digital digital, pencitraan film lan pemugaran, editorial non-linear lan HD/ UHD siaran, siaran digital 4K, dhukungan lifecycle global, lan layanan swara film lan TV sing komprehensif ing sangang tahap tahapan.

Kanggo informasi luwih lengkap, riko Www.technicolorpwny.com


AlertMe
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!