Home » Nggawe konten » Audio » Dhiskusi Tech: Edisi Khusus NAB Show LIVE - LIVE May 13-14, 2020

Dhiskusi Tech: Edisi Khusus NAB Show LIVE - LIVE May 13-14, 2020


AlertMe

Dhiskusi Tech: An NAB Show LIVE Edisi Khusus

Diprodhuksi dening Beat Broadcast, ing edition khusus iki NAB Show LIVE, pamirsa online bakal ngerti kepiye penyiar, merek, cinematographers, podcaster lan streamer nggawa inspirasi lan inovasi ing industri media, hiburan lan teknologi.

TEKNIK TEK: DAY 2

Kangen 1 dina ing Dhiskusi Tech? Tontonen kene!



Saluran Line-Up

Tune in to the Dhiskusi Tech: An NAB Show LIVE Edisi Khusus saluran ing homepage saka NAB Show Ekspres diwiwiti jam 12 awan lan dina Rebo, 13 Mei lan mlaku jam nganti jam 12 awan lan dina Jumuah, 15 Mei.

Rebo, Mei 13

12 pm ET
#GALSNGEAR: Piranti Crita Inovatif lan Teknik Global & Cerita Global kanggo Pamirsa ing pundi
1 pm ET
Lampu Intersif: HaptX
1: 30 pm ET
Lampu Sumelang: Healium
2 pm ET
Zoom, Skype lan Live Streaming: Gear Talk
2: 30 pm ET
Fokus ing Piranti Lunak: Ngapikake Produksi Sampeyan
3 pm ET
Produksi kirim Remot karo Posting Goldcrest
3: 30 pm ET
Envisioning New Normal ing Broadcast w / Sekolah Jurnalisme Walter Cronkite
4 pm ET
Teknologi Produksi XR
4: 30 pm ET
Iku Pengajaran Akademik XR
5 pm ET
Pemulihan saka Seinfeld
5: 30 pm ET
Évolusi Penciptaan Media
6 pm ET
Wars SVOD / OTT Viewer lan Munggah Platform Streaming
6: 30 pm ET
Rise Software minangka Layanan (SaaS)
7 pm ET
4K Live streaming lan kamera
7: 30 pm ET
eSports ing Pendhidhikan

Sawise ditrapake kaping pisanan, jadwal ing ndhuwur ngulang kaping pindho, saengga sesi 12 sore uga bakal ditayangake ing saluran Tech Talks ing 8 pm lan 4 am

Kamis, Mei 14

12 pm ET
Lampu Intersif: Teknologi Kaca
12: 30 pm ET
Lampu Lampu Intersif: Gambar Sinar
1 pm ET
Iklan sing bisa diatasi
1: 30 pm ET
Iklan Metadata
2 pm ET
Drem lanografi Aerial
2: 30 pm ET
Piranti Filie Indie
3 pm ET
AR Filmmaking karo ARwall
3: 30 pm ET
Pasar Komersial XR
4 pm ET
Masa Depan Filmmaking
4: 30 pm ET
Masa Depan Grafis Olahraga
5 pm ET
Produksi Video ing Omah-Sembah Sembah
5: 30 pm ET
Tiket Virtual lan Acara Virtual
6 pm ET
Film Film lan Tari Sosial
6: 30 pm ET
Future of Bioskop
7 pm ET
AR Crita
7: 30 pm ET
Hiburan lan Domes-Lokasi

Sawise ditrapake kaping pisanan, jadwal ing ndhuwur ngulang kaping pindho, saengga sesi 12 sore uga bakal ditayangake ing saluran Tech Talks ing 8 pm lan 4 am


NAB Show Mitra LIVE

GURITA

AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)