Home » News » Teradek Mitra karo Kamera Frame.io menyang Cloud (C2C) kanggo Revolusi Aliran Kerja Editorial

Teradek Mitra karo Kamera Frame.io menyang Cloud (C2C) kanggo Revolusi Aliran Kerja Editorial


AlertMe

Teradek
www.teradek.com
Efektif: Langsung

Irvine, California - Solusi Creative ngumumake yen Teradek wis kerja sama karo Frame.io kanggo ndhukung Frame.io C2C (Camera to Cloud), alur kerja adhedhasar awan sing nggawe kreteg kamera sing disetel kanthi sistem NLE pasca produksi. Proses revolusioner kasebut siyap kanggo salawase mbentuk cara produksi lan editorial sesambungan.

Nalika diluncurake, Teradek Enkoder video Cube 655 bakal dadi siji-sijine piranti sing bisa nyekel file proksi sing akurat warna langsung saka feed video kamera lan ngunggah menyang sistem awan Frame.io liwat WiFi, LTE, utawa 5G.

"Teradek lan para insinyur Frame.io wis kerja sama kanggo nggabungake rong platform lan entuk handover kanthi lancar saka kamera menyang cloud, "ujare CEO Solusi Kreatif, Nicol Verheem, babagan kolaborasi karo Frame.io. "Sampeyan mung pencet 'Rekam' ing kamera, lan nalika sampeyan mencet 'Stop' file kasebut katon ing méga.”

Yen disambungake karo kamera sing kompatibel karo C2C kayata RED, ARRI, lan Sony, Cube 655 nggunakake Record Trigger kamera kanggo njupuk lan nyimpen proksi H.264 (AVC) sing akurat warna kanthi ukuran file sing bisa diatur, sing cocog banget karo jeneng file lan timecode file kamera asli sing masif. Nalika stop-record dipicu ing pungkasan njupuk, Frame.io kanthi otomatis bakal ngunggah file proksi Cube 655 menyang sistem panyimpenan cloud liwat tautan proprietari liwat WiFi utawa modem seluler sing kompatibel - kayata Teradek Modem LTE simpul.

Nalika proxy diunggah menyang awan kanthi tarif sing terus-terusan, produksi pasca produksi bisa ngasilake dailies lan editor bisa miwiti kerja ing timeline NLE sawetara wektu sawise direktur bengok 'Cut!' ing pesawat, saka ngendi wae ing jagad iki. Amarga proxy sing direkam disimpen sacara lokal ing Cube 655, produksi bisa ngunggah proxy mengko, utawa nerusake undhuhan saka kamar hotel ing lokasi sing adoh.

"Teradek wis kerjo karo Frame.io pirang-pirang taun kanggo nggawe solusi anyar lan nyederhanakake kolaborasi ing Nggawe film, "Ujar Greg Smokler, VP Produk Cine ing Solusi Kreatif. "Kemampuan anyar iki kanthi cepet kanggo ngunggah proksi - saka meh kabeh lokasi - saengga pungkasane bisa nggawe jembatan antarane produksi lan pos."

Teradek + Kompatibilitas alur kerja Frame.io C2C bakal kasedhiya ing wulan Maret 2021.

Kanggo informasi luwih lengkap, goleki tdek.co/frameio-c2c

Harga & Sorotan Produk

Teradek Cube 655 Video Encoder  - $ 1,990.00

  • Enkoder H.264 (AVC) wektu nyata
  • Dual-band 2.4 / 5.8 GHz WiFi, antarmuka ethernet lan USB
  • HDMI lan input video SDI
  • Rekaman kertu SD ing papan
  • Input daya konektor 2-pin
  • Inti, Vuer, lan Frame.io kompatibel

Teradek Modem Node LTE -  $ 699.00

  • Modem 3G / 4G / LTE sing kuat
  • Kompatibilitas SIM Universal
  • Ngunci konektor 4-pin & output USB
  • Antena entuk dhuwur eksternal
  • Sasis aluminium tahan lama

Kanggo pitakon tambahan, waca [email dilindhungi]

About Teradek

Teradek ngrancang lan ngasilake solusi video kinerja tinggi kanggo siaran, bioskop, lan aplikasi pencitraan umum. Saka ngawasi nirkabel, koreksi warna, lan kontrol lensa nganti streaming langsung, solusi SaaS, lan distribusi video IP, Teradek teknologi digunakake ing saindenging jagad dening para profesional lan peminat kanggo nyekel lan nuduhake konten sing apik. www.teradek.com

Babagan Solusi Kreatif

Kantor pusat ing California Selatan, AS, ngrancang lan ngasilake produk pencitraan premium lan produk dhukungan kanggo produksi film lan siaran, nggawe konten independen, lan perusahaan media liyane. Yaiku merek Teradek, SmallHD, lan Kamera Kayu, produk CS digunakake ing saindenging jagad ing bioskop, televisi, olahraga, berita, acara langsung, lan streaming online. CS duwe pusat manufaktur lan R&D ing AS lan Israel, kanthi kasedhiyan produk liwat situs web merek lan mitra ritel global. www.cs.inc

 


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!