Home » News » ADK Creative-based One Upgrades Facility Komersial Kanthi Solusi AJA 4K / UltraHD 12G-SDI

ADK Creative-based One Upgrades Facility Komersial Kanthi Solusi AJA 4K / UltraHD 12G-SDI


AlertMe

Tambah akeh panjaluk konsumen kanggo konten video lan kasetyan dhuwur nambahake pariwara komersial. Nalika infrastruktur 3G-SDI warisane cukup kanggo HD produksi lan pangiriman, fasilitas pos komersial kaya ing Tokyo ATELIER ARTE ngupaya 4K paling anyar /UltraHD lan solusi 12G-SDI kanggo alur kerja lan bukti mbesuk kanggo ngatasi konten bandwidth sing luwih dhuwur. ATELIER ARTE, perusahaan pasca produksi panyedhiya layanan kreatif pariwara Jepang ADK Kreatif Siji, bubar gabung karo mitra teknologi Visual Graphics Inc. (VGI) kanggo nganyari infrastruktur pasca produksi sing ana karo sistem anyar lan kuat sing bisa ngatasi 4K lan HD konten bebarengan karo streamline transportasi siji-kabel 12G-SDI.

"Kita durung nate duwe peralatan sing kompatibel karo 4K ing kamar panyuntingan, amarga 70% proyek saiki dadi iklan televisi HD siaran, "ujare Takeshi Yamamoto, Editor, ATELIER ARTE. "Keputusan kita kanggo nggawe 4K hibrida /HD lingkungan produksi luwih milih studio kita kanggo penawaran lan nampa tawaran ing proyek 4K lan HDR sing luwih dhuwur ing mbesuk. "

Sadurunge mrikso, tim kasebut gumantung marang alur kerja 3G-SDI utami HD isi VGI dadi mitra teknologi lan integrator sistem kanggo ngembangake lan nginstal sistem modern sing disesuaikan kanggo memenuhi persyaratan tata letak fasilitas lan alat kreatif sing digunakake dening staf pasca produksi. Syarat kritis nalika ngrancang sistem sing dianyari yaiku kompatibilitas Autodesk Flame, salah sawijining alat utama studio kanggo nyusun, nyunting, ndandani warna lan ngrampungake.

Fasilitas postingan ditingkat ATELIER ARTE debut ing taun 2020, nampilake macem-macem solusi AJA 12G-SDI kanggo nyederhanakake perutean, konversi lan transmisi sinyal 4K bandwidth gedhe. Pusat operasi yaiku router kompak KUMO 1616-12G AJA, sing nuntun rute lan distribusi sinyal input 12G-SDI menyang macem-macem tujuan output ing studio. KUMO 1616-12G ngaktifake editor kanggo mbukak sinyal 12G-SDI kanthi intuisi, kanthi kontrol sing gampang kanggo 4K lan HD sumber video nggunakake tombol siji utawa liwat UI web-browser sing trep. Saben telung suite editorial fasilitas kasebut dilengkapi kertu AJA KONA 5 PCIe I / O, sing ndhukung HDR, HFR lan 4K /UltraHD konten liwat 12G-SDI. KONA 5 ngirim output Flame menyang router KUMO 1616-12G tengah.

Kanggo konversi sinyal lan ngluwihi sinyal 12G-SDI liwat serat, ADK Creative One nggabungake sawetara Konverter Mini sing kuat lan portabel AJA dadi infrastruktur fasilitas sing diupgrade. Konverter AJA Hi5-12G ditambahake ing saben enem ruangan editorial kanggo ngowahi sinyal 12G-SDI dadi HDMI, kanggo nampilake proyek ing monitor HDR 4K kanggo pratinjau lan pratinjau klien. Pasangan AJA FiDO-T-12G lan loro konverter FiDO-R-12G diinstal kanggo ngeterake sinyal 12G-SDI liwat serat, digunakake kanggo nuduhake sinyal jarak adoh ing antarane ruang editorial lan menyang monitor referensi EIZO ColorEdge kanggo tujuan kajian.

"Gear AJA duwe reputasi linuwih banget, lan yen ana kegagalan, AJA nawakake layanan perbaikan lengkap kanggo njamin downtime minimal supaya operasi tetep stabil lan aktif," ujare Kosuke Yamada, Manajer Data, ATELIER ARTE.

Fasilitas sing diupdate ATELIER ARTE mbisakake editor bisa transisi kanthi lancar ing antarane nggarap 4K lan HD konten, nambah produktivitas sakabehe lan ngilangi kemacetan alur kerja sing ditemokake karo sistem sadurunge. Kanthi keandalan lan daya tahan saka barisan router sing wis kabukten produksi AJA, piranti lan konverter I / O, ATELIER ARTE kanthi lengkap kanggo nangani proyek komersial sing paling nuntut.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan solusi AJA 12G-SDI, bukak: www.aja.com/solutions/12g

About AJA Video Systems, Inc.
Wiwit 1993, AJA Video wis dadi prodhuksi antarmuka teknologi antarmuka video, konverter, solusi rekaman video digital lan kamera profesional, nggawa produk berkualitas, efektif biaya menyang pasar profesional, siaran, lan pasca produksi. Produk AJA dirancang lan diprodhuksi ing fasilitas kita ing Grass Valley, California, lan didol liwat saluran sales reseller lan integrator sistem ing saindenging jagad. Kanggo informasi luwih lengkap, goleki situs web kita ing www.aja.com.

 

 


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!