Home » News » TSG, Mitra Vislink kanggo Ndhukung Upgrade Jaringan ATSC 3.0 Statueide kanggo Televisi Publik Alabama

TSG, Mitra Vislink kanggo Ndhukung Upgrade Jaringan ATSC 3.0 Statueide kanggo Televisi Publik Alabama


AlertMe

Baton Rouge, La., 3 Mei 2021 - Grup Layanan Teknis (TSG), penyedia solusi siaran teknik lan solusi komersial AV, dina iki ngumumake dianugerahi tawaran upgrade sistem distribusi gelombang mikro ing Televisi Publik (APT) Alabama kanggo ndhukung transmisi ATSC 3.0. Regane udakara $ 2.8 yuta, proyek kasebut mbutuhake upgrade 30 lokasi kanthi komponen IP kanthi arah, kecepatan tinggi saka Vislink, Inc. (Nasdaq: VISL), pimpinan teknologi global ing koleksi, pangiriman, lan manajemen sing dhuwur video langsung sing berkualitas lan data sing ana gandhengane.

"Sadurunge bisa nganyari menyang ATSC 3.0 ing pemancar, kita kudu duwe jaringan IP liwat sistem gelombang mikro sing dirancang kanggo nangani sinyal ATSC 3.0," jlentrehe Windell Wood, direktur teknik lan COO kanggo APT. Sistem saiki wis ana wiwit 2010, lan mung bisa ndhukung ATSC 1.0.

Jaringan APT nggunakake sangang pemancar lan 21 pengulang kanggo njaga jangkoan ing saindenging negara. Sinyal induk diwiwiti saka pusat operasi jaringan ing stasiun unggulan APT, WBIQ, ing Birmingham, Ala. Kanggo nggayuh konektivitas rong arah lan redundansi lengkap ing kabeh jaringan, TSG bakal nginstal 120 transceiver sing paling populer ing Vislink, IPLink 3.0 - papat ing saben situs.

Sistem gelombang mikro video digital Vislink ing njero ruangan, sing nampilake layar demek lan desain panel ngarep sing resik ing sasis 2RU, bakal ngidini APT transisi saka transportasi ASI tradisional menyang arsitektur sistem sentris IP. Sistem anyar iki uga bakal nggunakake Protokol Manajemen Jaringan Sederhana (SNMP), sing bakal ngawasi lan ngatur kesehatan jaringan APT sakabèhé.

TSG lan Vislink wis kerja bareng APT ing jaman mbiyen. Sajrone FCC Repack anyar, contone, TSG ngganti telung pemancar IOT kanthi pemancar negara solid GatesAir kanggo APT, mula Wood yakin karo kemampuan perusahaan kanggo nganyari sistem distribusi gelombang mikro. "Kita seneng banget karo pakaryan kasebut," ujare.

"Alabama duwe salah sawijining organisasi televisi umum paling apik ing negara kasebut, kanthi salah sawijining prasarana gelombang mikro sing paling kuat," ujare Mickey Miller, CEO Vislink. "Kita wis makarya karo APT luwih saka 20 taun, lan kita bangga bisa nerusake hubungan nalika nyiapake migrasi ATSC 3.0 lan pindhah menyang jaringan IP-total. TSG minangka perusahaan luar biasa sing nyedhiyakake solusi teknis sing apik, lan kita ngurmati kolaborasi kasebut. "

Proyek proyek kasebut diarepake diwiwiti ing wiwitan musim panas lan rampung ing pungkasan taun. Kanthi sistem redundansi internal (lan feed siyaga panas), APT kudu bisa nyilikake utawa nyegah gangguan sinyal sajrone upgrade, miturut Wood.

Sawise ATSC 3.0 dileksanakake ing saindenging negara, bagean bandwidth bakal dialokasikan kanggo layanan darurat, kalebu polisi lan departemen pemadam kebakaran, dene bagean bakal njaga distribusi sinyal ATSC 1.0. Bandwidth sisane bakal dialokasikan menyang feed ATSC 3.0.

Lapisan teknis penting liyane kanggo rencana APT kanggo adopsi ATSC 3.0 yaiku jaringan serat sing kapisah, saiki lagi tahap perencanaan, sing bakal nyambung kabeh 30 situs transmisi ing saindenging negara. Konektivitas serat bakal nyedhiyakake tambahan lan failover lancar kanggo APT.

"ATSC 3.0 minangka langkah sabanjure ing evolusi televisi siaran. Kanthi negesake infrastruktur, Televisi Publik Alabama ana ing ngarep kurva, "ujare Bo Hoover, CEO TSG. "Transisi APT menyang ATSC 3.0 bakal dadi model jaringan liya ing saindenging negara, lan kita seneng bisa nggarap Vislink kanggo ngirim solusi iki."

Babagan Vislink, Inc.

Vislink minangka bisnis teknologi global sing spesialisasine ing koleksi, pangiriman, lan manajemen video, video langsung, lan data sing gegandhengan wiwit saka tumindak nganti layar sing ditonton. Kanggo pasar siaran, Vislink nyedhiyakake solusi kanggo koleksi acara langsung, olahraga, lan acara hiburan. Vislink uga nyedhiyakake pasar pengawasan lan pertahanan kanthi solusi intelijen video wektu nyata nggunakake macem-macem produk transmisi sing disesuaikan. Tim Vislink uga nyedhiyakake layanan profesional lan teknis sing nggunakake staf ahli teknologi kanthi puluhan taun pengalaman terapan lan pengalaman nyata ing area gelombang mikro darat, satelit, sistem serat optik, ndjogo, lan komunikasi nirkabel, kanggo ngirim spektrum solusi pelanggan sing jembar. Saham Vislink saka Saham Umum diperdagangkan ing Pasar Modal Nasdaq kanthi simbol ticker “VISL.” Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.vislink.com.

Babagan TSG

Kanthi pengalaman industri luwih saka 30 taun, Group Layanan Teknis nyedhiyakake tim teknik lan solusi ahli sing terintegrasi kanthi desain. Saka pemancar menyang kamar kontrol, TSG nawakake desain, instalasi, ndandani, lan layanan sing dikelola kanggo penyiar radio lan televisi. Solusi AV komersial nyedhiyakake teknologi presentasi lan kontrol inovatif kanggo papan olahraga, kantor pamrentah, sekolah, omah ibadah, fasilitas kesehatan, lan situs perhotelan. Sadurunge urip, bukak tsgcom.com.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!