Home » News » Jaringan TVU Nggabung Konsortium Nyedhiyani Liputan Urip Paling Dhuwur saka Bukak Spasi Komersial Bersejarah dening Agensi Angkasa AS

Jaringan TVU Nggabung Konsortium Nyedhiyani Liputan Urip Paling Dhuwur saka Bukak Spasi Komersial Bersejarah dening Agensi Angkasa AS


AlertMe

LAYANAN MOUNTAIN, CA - 20 Mei 2020 - Jaringan TVU, pamimpin teknologi lan pasar ing solusi video langsung live IP lan awan, dina iki ngumumake manawa gabung karo konsortium panyedhiya teknologi sing ditugasake kanthi ngarepake kamera video live khusus kanggo penyiar global sing ngluncurake peluncuran bersejarah pertama pesawat ruang komersial sing diluncurake dening Amerika astronot ing lemah AS. Bukak iki uga nandhani pesawat angkasa pertama dening NASA sajrone sangang taun. Astronot Veteran Robert Behnken lan Douglas Hurley ditetepake kanggo tanggal 27 Mei 2020 saka Pusat Spasi Kennedy ing Pulo Merritt, Florida.

TVU bakal menehi dhukungan teknis lan solusi TVU Grid berbasis IP kanggo mbantu distribusi ing saindenging jagad macem-macem feed kolam renang video sing dipanggonke kanggo nutupi kapsul naga kerajinan komersial. TVU dijaluk klompok organisasi warta kanggo melu jangkoan peluncuran remot dinamis nalika melu pedoman jarak sosial sing dibutuhake ing situs pers NASA. Penyiar ing saindenging jagad bakal bisa nggunakake feed NASA Television kanthi feed kamera video langsung terisolasi ing dina-dina sing ndadékaké peluncuran tanpa butuh personel ing situs.

"Kita durung duwe ruang angkasa sing wis dienggo wiwit taun 2011 lan kita ora pengin liputan liputan penting iki bakal dicegah amarga watesan kanggo media lan peralatan ing situs ing NASA," ujare John Soapes, Presiden lan Pengurus Umum, WESH 2 / CW18 Orlando. "TVU wis kabukten dadi sumber daya sing larang regane ing liputan saben dinane, lan partisipasi ing proyek iki minangka conto liyane babagan evolusi industri lan cara teknologi iki ngidini stasiun lan platform digital kanggo nyukupi kabutuhan pamirsa sing dilayani . ”

"Kita seneng bisa menehi penyiar kanggo NASA lan Florida lokal kanggo nggawa janji penting ing jagad iki. Acara kabeh, saka desain ruang angkasa menyang pendekatan feed kolam kolektif kanggo penyiar, minangka demonstrasi sing jelas babagan pamikiran inovatif lan kolaborasi sukses, "ujare Paulus Shen, CEO, Jaringan TVU. "Sajrone wektu sing durung rampung sadurunge iki, kita kepenak mbantu menehi teknologi sing dibutuhake kanggo aman lan kanthi efektif nyakup acara-acara groundbreaking kayata peluncuran ruang komersial sing paling anyar lan terus komitmen kanggo mbantu para penyiar lan lembaga pemerintah kanthi jangkoan feed kolam. . ”

Pelanggan TVU Grid bisa ngakses feed NASA kanthi mlebu ing Pusat Komando TVU, milih tab Grid TVU lan milih salah siji sumber NASA_Pool_1 utawa NASA_Pool_2.

Yen sampeyan minangka organisasi media sing kepengin entuk video langsung sing diluncurake saka feed kolam, nanging saiki ora dadi pelanggan TVU Grid, hubungi kita ing [Email protected].


AlertMe