Home » Bintang » Ross 'Ultritouch Bisa mbantu Nelpon Telpon Pintar Kanthi PanelBuilder DashBoard

Ross 'Ultritouch Bisa mbantu Nelpon Telpon Pintar Kanthi PanelBuilder DashBoard


AlertMe

Apike banget kanggo ndeleng sejatine teknologi sing wis saya tambah, khususe ing smartphone lan aplikasi kreatif sing bisa ditrapake kanggo ngasilake jinis konten visual sing biasane bisa dideleng saka kamera utawa komputer. Saiki, akeh profesional sing kerja ing industri siaran bisa nggawe konten visual sing apik banget kanthi mung sentuhan smartphone sing gampang, sing nyebabake produksi video sing mung bisa mbantu ngrampungake pamirsa. Ross Video kekuwatan prodhuksi video miliaran kanggo pamirsa global saben dinane kanthi macem-macem solusi produksi produksi cerdas lan industri. Ultritouch panel pemantauan, penyiar bisa nggunakake smartphone kanggo nggawe konten visual takeran.

About Ross Video

Ross Video nggawe proses pangguna kanggo nggawe warta, siaran cuaca / olahraga, macem-macem bahan kanggo layar stadion olahraga, konser hiburan / konser rock, institusi pendidikan, perhimpunan legislatif, aplikasi perusahaan, lan konten inspirasi kanggo omah-omah ibadah. Solusi perusahaan wis narik kawigaten para pamirsa lan mitra pemasaran saka NBC Bal-balan Minggu Minggu, Eurosport, BBC World, Google YouTube Space London, lan omah gedhong eSports China VSPN. Baris produk Ross ' digawe saka studio virtual, grafis gerak nyata, kamera, sistem kamera robotic, switcher produksi, server video, infrastruktur lan router, manajemen media sosial, sistem ruang berita, lan acara live mobile.

Ross Ultitouch

Ross Ultritouch makaryakke minangka panel kontrol sistem sing bisa adaptasi karo kapabilitas ngawasi. Panel kasebut minangka layar demek layar sing cethek 2RU utawa 4RU sing dikembangake dening SmartTouch ™. Iki ngidini nyampur fungsi intelektual kaya smartphone kanthi daya pangaturan DashBoard's PanelBuilder ™. Ultritouch uga nambah pilihan kendali anyar & pilihan pemantauan kanggo Ross VideoUltrix sing menang penghargaan lan portofolio aplikasi sing bisa dilisensi.

The Ultritouch nawakake konektore papan dhasar lan panel khusus menehi kemampuan kanggo ngontrol produk Ross kaya saiki pangguna. Lisensi opsional opsional ngidini kontrol piranti lan alur kerja sing luwih maju lan ditarget. Piranti iki uga cocog karo kabutuhan pangguna kanthi cara bisa disetel kanthi cepet kanggo nindakake aplikasi tradisional, kalebu router, multiviewer, lan kontrol pangolahan sinyal. Sejatine kemampuan pangguna kanggo nggawe apa wae sing bisa digunakake ing panel kanthi gaya sing luwih pas.

Pokok menu Dashboard bisa dikonfigurasi supaya bisa dikontrol Ultritouch, lan ndhukung piranti apa wae sing nggunakake protokol OGP.

Fitur dhasar Ross ' Ultritouch kalebu:

  • Operasi Sederhana (Nggawe antarmuka sing gampang digunakake kanggo operator lan kalebu kontrol router, multiviewer, piranti pangolahan sinyal lan liya-liyane saka siji permukaan)
  • Kustomisasi (Tata panel bisa diowahi supaya cocog karo kabutuhan lan gaya operator)
  • Gambar (Nggawe efisiensi lan papan ing panel liwat ambruk lan nggambar laci)
  • Persiyapan cepet (Piranti sistem Walkabout ngidini proses persiyapan lan kustomisasi sing gampang)
  • Multiviewer Control (Visual control for Ultriscape multiviewers, sing ngidini tata letak bisa diuripake lan PIP kanthi isyarat visual sing ditingkatake kanggo nggawe panggunaan gampang kanggo operator)

Uga kalebu Ultritouch yaiku DashBoard Connect ™, sing bisa ngontrol macem-macem liyane Ross Video Produk.

Info liyane babagan www.rossvideo.com/products-services/infrastructure/routing-systems/ultritouch/.

Napa Pilih Ross Video

Ross warisan minangka pimpinan produksi video mundhak rong puluh wolu taun, lan ing wektu kasebut, perusahaan sing dianakake pribadi lan mbiayai dhewe wis ngalami tuwuh berturut-turut. Ross Video uga duwe fasilitas manufaktur dhewe, ing ngendi kabeh riset lan pangembangan utama ditindakake ing omah. Ana, produk wis dipasarake ing saindenging jagad liwat tenaga penjualan global lan jaringan mitra bisnis.

Tingkat inovasi koperasi iki terus ditindakake wiwit taun 1974 nalika perusahaan kasebut didegake dening John Ross. Lan bakal terus kanggo akeh kreatif sing ana ing kana sing nduwe kreatif kreatif kanggo nggawe perusahaan konten video kaya Ross Video bisa digunakake minangka drive kanggo nyabrang menyang wilayah teknologi anyar. Yen piranti panel kaya Ultritouch bisa ngidini pangguna campuran fungsi intuitif kaya smartphone, mula kemungkinan kanggo inovasi mung sawetara wektu.

Kanggo informasi luwih lengkap ing Ross Video, ngunjungi www.rossvideo.com/.


AlertMe