Home » Nggawe konten » Universitas Chulalongkorn Nggunakake Alur Kerja Desain Blackmagik kanggo Kelas Online lan Streaming

Universitas Chulalongkorn Nggunakake Alur Kerja Desain Blackmagik kanggo Kelas Online lan Streaming


AlertMe

Fremont, CA - 25 Agustus 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa Universitas Chulalongkorn, universitas paling gedhe ing Thailand, nggunakake lengkap Desain Blackmagic produksi lan pasang alur kerja kanggo program online lan streaming. Iki kalebu panggunaan ATEM 2 M / E Production Studio 4K, ATEM Mini Pro lan DaVinci Resolve Studio kanggo ngasilake lan nuduhake konten, sing uga kalebu konten berbagi karo sekolah ing saindhenging Thailand minangka bagean saka Program Teknologi Pendidikan negara kasebut.

Universitas Chulalongkorn minangka universitas riset umum lan otonom ing Bangkok, Thailand. Salah sawijining perguruan tinggi paling dhuwur ing Thailand kanthi luwih saka 37,000 siswa saiki lan 443 program akademik, Universitas Chulalongkorn bubar dadi salah sawijining 100 universitas paling dhuwur ing donya ing Peringkat Universitas QS World.

Sajrone krisis donya sing isih ana, universitas kasebut nawakake kelas sing dikarepake lan streaming kanggo para siswa, uga nyedhiyakake informasi kritis lan streaming menyang 23 sekolah Thailand liyane minangka bagean saka Program Teknologi Pendidikan negara kasebut. Dr. Banphot Sroisri, kepala Universitas Chulalongkorn multimedia Divisi Layanan Informasi lan Kantor Sumber Akademik, wis ngawasi penciptaan Desain Blackmagic alur kerja ing Universitas Chulalongkorn lan nggawe studio ing sekolah liya.

"Kanthi krisis ngengingi kabeh wilayah ing negara, kita kudu golek cara supaya piwulang lan sinau kasedhiya kanggo kelas sing ora bisa ditemoni. Ing Desain Blackmagic produk penting banget kanggo sukses sing wis ditindakake, "ujare Dr. Sroisri. "Kita wis nggunakake Desain Blackmagic peralatan wiwit taun 2005 lan ngerti yen kita bisa nyiyapake siaran lan streaming sing apik lan gampang digunakake. "

Alur kerja anyar kalebu pelajaran multicamera, seminar, sesi pengajaran interaktif lan uga kelas kelas online. Iki kalebu kelas sing dituntut lan sesi sing disiarkan langsung dening macem-macem ahli lan profesor.

Pakan saka kamera lan grafis diganti dening tim layanan informasi universitas kanthi nggunakake saklar produksi live ATEM 2 M / E Production Studio 4K lan Kontrol Kamera ATEM. Media ganti banjur langsung ditayangke kanggo siswa lan sekolah liyane, utawa dikirim menyang suite produksi pasca Universitas Chulalongkorn kanggo suntingan video lan audio lan koreksi warna.

Alur kerja uga digunakake kanggo nggawa feed video njaba saka anggota Program Teknologi Pendidikan liyane. Kanggo mbantu iki, tim uga nggunakake router Smart Videohub, macem-macem Desain Blackmagic Konverter Mini, lan Perekam Mini UltraStudio lan Monitor MiniStudio Mini.

"Kita nggunakake switcher ATEM 2 M / E asring minangka master switch kanggo kontrol sinyal ing penyebaran lan penyiaran kabeh materi saka njero lan njaba universitas," terus Dr. Sroisri. "Utamane, fungsi SuperSource ATEM digunakake kanggo nyetel kapabilitas kanthi cepet nggunakake sinyal nampa saka tamu remot eksternal liwat Skype, vMix Nelpon utawa nambah panelpon lan tamu mbatalake.

Kanggo produksi pos, Universitas Chulalongkorn nggunakake kombinasi DaVinci Resolve Studio lan telung Panel DaVinci Resolve Mini kanggo nyunting lan menehi peringkat kabeh rekaman sing bakal digunakake kanggo download kanthi sistem Microsoft Stream universitas. Staf produksi pascasarjana ing universitas kasebut uga dadi Pelatih Bersertifikat DaVinci Resolve sing bisa nglatih para profesional ing Thailand babagan editing, grading, VFX lan perangkat lunak produksi audio post.

"Kanthi akeh rekaman sing kudu dikerjakake saben minggu, efisiensi DaVinci Resolve Studio pancen penting," ujare. "Telung panel kontrol kasebut nate nguntungake supaya editor bisa cepet lan fokus marang kacepetan."

Universitas Chulalongkorn uga nggunakake alat ganti produksi ATEM Mini Pro lan ATEM Mini ing kelas kanggo sesi pengajaran lan seminar online. Saben kelas dilengkapi alat ganti ATEM Mini sing bisa digunakake guru utawa narator kanggo ngoper macem-macem sumber video. Digunakake karo Visualizer Tablet sing disambungake menyang ATEM Mini liwat USB-C, instruktur bisa langsung ngalih saka meja dhewe.

"The Desain Blackmagic produk ngidini kita makarya kanthi adoh lan langsung saka studio kita dhewe, lan nggawa ahli lan sinau online saka ngendi wae ing Thailand, "ujare Dr. Sroisri. "Kita bisa njaga kabeh sing gegayuhan karo kualitas paling dhuwur, lan para siswa ngerti yen lagi njaga kelas lan njaga guru lan kanca-kanca. Kajaba iku, kanthi kelas panjaluk siswa bisa mlebu lan nyemak kursus kanggo sinau pasinaon. "

Sroisri rampung, "Kita ngerteni kombinasi teknologi teknologi komputer lan pendidikan, lan ngidini para pendidik lan kanca saka universitas liyane ing Thailand bisa ngakses Desain Blackmagic alur kerja. Kita dadi agensi komunikasi lan pembelajaran sing penting kanggo para siswa, fakultas lan fasilitas liyane. Ing Desain Blackmagic produk ngidini kita bisa kerja bareng kanthi efisien, gampang dikontrol lan wis kabukten investasi. ”

Pencet Photography

Foto produk saka DaVinci Resolve Studio, DaVinci Ngrampungake Panel Mini, ATEM 2 M / E Production Studio 4K, ATEM Mini, ATEM Mini Pro, Mini Converter, MiniStudio Mini Monitor, UltraStudio Mini Recorder, ATEM Camera Control, lan liya-liyane Desain Blackmagic produk kasedhiya ing www.blackmagicdesign.com/media/images

Babagan Desain Blackmagic

Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain BlackmagicKertu capture DeckLink ngluncurake revolusi ing kualitas lan kasedhiyan produksi pasca, dene produk Emmy ™ sing nduwe penghargaan DaVinci produk koreksi warna wis nguwasani industri televisi lan film wiwit taun 1984. Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic duwe kantor ing AS, Inggris, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.blackmagicdesign.com


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!