Home » News » V-Nova PERSEUS Plus kasedhiya ing Telestream Encoding Solution

V-Nova PERSEUS Plus kasedhiya ing Telestream Encoding Solution


AlertMe

• encoding PERSEUS Plus sing kasedhiya ing solusi Lightspeed Live sing mimpin industri
Telestream Lightspeed Live nyedhiyakake support kanggo alihan streaming video Langsung sing paling tantangan
• Dhukungan kanggo kabeh piranti nggunakake native hardware nggawe PERSEUS Plus mung codec generasi sabanjure siap kanggo penyebaran dina iki

V-Nova, panyedhiya solusi solusi kompresi video, saiki ngumumake yen codec PERSEUS Plus generasi bakal didhukung dening TelestreamSistem streaming video Lightspeed Live, sing digunakake dening pirang-pirang operator utama lan panyedhiya layanan video ing saindenging donya.

Telestream Lightspeed Live nyedhiyakake enkode, panyimpenan lan panyebaran multi-layar urip bebarengan karo panangkepan lan pemrosesan video multichannel. Kanthi PERSEUS Plus terintegrasi karo Lightspeed Live, operator lan panyedhiya layanan bisa nyepetake enkoding lan solusi transkoding sing paling efektif lan biaya kanggo live streaming ing pasar. PERSEUS bakal kasedhiya ing Lightspeed Live Stream saka versi 3.0.

PERSEUS Plus ngidini video dikirim ing setengah bitrate saka solusi h.264 sing wis ana nalika ningkatake kualitas gambar, lan kerumitan sing kurang saka PERSEUS Plus h.264 uga nambah kepadatan encoding dening 2-3x nalika dibandhingake HEVC.

Kombinasi teknologi kasebut nawakake kinerja layanan video sing ora nyedhiyakake kinerja, nglayani pelanggan kanthi kualitas pengalaman sing paling dhuwur nalika nambah efisiensi operasional sacara signifikan.

"Kita tansah kepenak kanggo mesthine pelanggan duwe akses menyang kemampuan pangiriman video sing paling inovatif lan maju ing pasar," ujare Scott Murray, VP saka Product Management at Telestream. "Cetha yen codec PERSEUS V-Nova nduweni peran kunci sajrone layanan video sing luwih apik lan luwih efisien. Kita seneng banget bisa nawakake PERSEUS marang para pelanggan. "

Guido Meardi, CEO lan co-founder ing V-Nova, ngandika, "We are ndeleng momentum luar biasa karo panyedhiya layanan video internasional utama looking kanggo upgrade pangiriman video kanggo entuk kualitas sing luwih dhuwur. Telestream wis teka wektu lan wektu manèh minangka vendor encoder sing disenengi kanggo akèh wong lan kita bungah supaya saiki bakal duwe solusi sing metu saka kothak kanggo ngowahi katerangan pangiriman PERSEUS Plus. "

Nggarap format standar industri kayata MPEG-TS, HLS lan MPEG-DASH, PERSEUS Plus ngirimake kualitas gambar sing paling apik ing kabeh platform, sanajan ing bandwidth kurang. PERSEUS Plus migunakake akselerasi hardware decoder sing darmabakti lan dianggo bebarengan karo codec sing ana kalebu AVC / h.264, HEVC, VP9 utawa ing mangsa AV1 kanggo nawakake kompatibilitas piranti paling dhuwur ing pasar. Pendekatan iki mbisakake kabeh piranti supaya piranti lunak diupdate kanggo nampa kompresi video kanthi luwih efisien tanpa impacting konsumsi daya utawa decoding reliabilitas.

Teknologi PERSEUS dianggo kanthi rong cara: PERSEUS Pro minangka codec Intra kanggo produksi profesional, sumbangan lan kalkulasi kerja imaging kanthi cara lurus lan ora ana lurus sacara matématis. PERSEUS Plus minangka codec temporal sing dirancang kanggo ningkatake codec basa kayata H.264, HEVC utawa AV1 nambahake lapisan tambahan kanggo efisiensi distribusi sing ora kalah karo konsumen.


AlertMe

Page Melia PR

Kanthi bebarengan pengalaman meh taun 40 nggarap Public Relations, Page Melia PR ora mung agensi PR liyane.

Kene, tim sing didhususake, informatif lan hasrat seneng nyawang hal-hal sing beda kanggo njamin suara klien kita. We are innovating carane pesen sampeyan dienggo bareng.

Kanthi praktis, Marketing Content praktis lan strategi PR kita ngeculake 'PR ngomongake' kosong lan delve langsung menyang jantung masalah, fokus ing stimulating artikel kepemimpinan pemikiran, studi kasus lan posting blog.

Ora mung kita nggarap pemimpin, influencer, lan pembuat keputusan kanggo nyoroti masalah-masalah sing ndadekake lan ngganti industri kita, kita uga duwe hubungan sing kuat karo wartawan, editor, lan publikasi kanggo nggawe klompok isi sing pengin dibahas - lan pembaca arep maca.
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!