Home » News » V-Nova PERSEUS Plus kasedhiya ing Telestream Encoding Solution

V-Nova PERSEUS Plus kasedhiya ing Telestream Encoding Solution


AlertMe

• enkode PERSEUS Plus kasedhiya ing solusi Lightspeed Live sing misuwur ing industri
Telestream Lightspeed Live nyedhiyakake dhukungan kanggo alur kerja streaming video Live sing paling tantangan
• Dhukungan kanggo kabeh piranti sing nggunakake hardware asli ndadekake PERSEUS Plus siji-sijine codec generasi sabanjure sing kasedhiya kanggo penyebaran jaman saiki

V-Nova, panyedhiya solusi komprési video sing misuwur, dina iki ngumumake yen codec PERSEUS Plus generasi sabanjure bakal didhukung TelestreamSistem streaming video Lightspeed Live, sing digunakake dening akeh operator utama lan panyedhiya layanan video ing saindenging jagad.

Telestream Lightspeed Live nyedhiyakake enkoding, kemasan lan distribusi layar live langsung saliyane dijupuk lan pangolahan video multichannel. Kanthi PERSEUS Plus sing digabung karo Lightspeed Live, operator lan panyedhiya layanan bisa masang solusi enkoding lan transcoding sing paling efisien lan larang regane kanggo streaming live ing pasar. Kasedhiya kasedhiya ing Lightspeed Live Stream saka versi 3.0.

PERSEUS Plus mbisakake video bisa ditularake setengah saka solusi solusi h.264 sing ana, nalika nambah kualitas gambar, lan kerumitan kurang PERSEUS Plus h.264 uga nambah kepadatan enkoding dening 2-3x yen dibandhingake karo HEVC.

Kombinasi saka loro teknologi kasebut nyedhiyakake operator layanan video sing ora bisa ditandingi, nglayani para pelanggan kanthi kualitas pengalaman sing paling dhuwur nalika efisiensi ningkatake operasional.

"Kita mesthi komitmen kanggo njamin para pelanggan duwe akses pangiriman video sing paling inovatif lan maju ing pasar," ujare Scott Murray, VP Manajemen Produk ing Telestream. "Cetha yen codec PERSEUS unik V-Nova nduweni peran penting kanggo ngluncurake layanan video sing luwih dhuwur lan efisien. Kita seneng bisa menehi PERSEUS kanggo pelanggan. "

Guido Meardi, CEO lan co-founder ing V-Nova, ujar, "Kita ndeleng momentum apik banget karo panyedhiya layanan video internasional utama sing pengin upgrade upgrade video supaya entuk kualitas sing luwih dhuwur. Telestream wis teka maneh nalika saiki minangka vendor encoder sing disenengi kanggo akeh wong-wong mau lan kita bungah amarga saiki bakal duwe solusi metu-kothak kanggo ngalih kekuwatan pengiriman PERSEUS Plus. "

Nggarap format standar industri kaya MPEG-TS, HLS lan MPEG-DASH, PERSEUS Plus ngirim kualitas gambar paling apik ing platform apa wae, sanajan bandwidth sing kurang. PERSEUS Plus nggunakke percepatan hardware dekoder darmabakti lan bisa digarap karo codec sing ana kalebu AVC / h.264, HEVC, VP9 utawa ing ngarep AV1 kanggo nawakake kompatibilitas piranti paling dhuwur ing pasar. Cara iki ngidini kabeh piranti bisa dianyari piranti lunak kanggo nampa komprèsi video sing luwih efisien tanpa pengaruh konsumsi listrik utawa linuwih.

Teknologi PERSEUS bisa ditindakake kanthi rong cara: PERSEUS Pro minangka codec Intra kanggo prodhuksi profesional, kontribusi lan imaji profesional, tanpa kontribusi lan imaging. PERSEUS Plus minangka codec temporal sing dirancang kanggo ningkatake codec dhasar kayata H.264, HEVC utawa AV1 nambah lapisan tambahan kanggo katrampilan sing ora bisa ditrapake kanggo konsumen.


AlertMe