Home » Bintang » VEGALUX 300 StudioLED FRESNELS On-Tampilan ing #NABShowNY

VEGALUX 300 StudioLED FRESNELS On-Tampilan ing #NABShowNY


AlertMe

FLUOTEC, sing multi Menehi menang lan manufaktur produsen lampu LED profesional kanggo studio televisi, film, video lan fotografi bakal ditampilake ing Jawa Pusat NEW YORK ing NAB NEW YORK EXPO Oktober 17-18 Booth N945 ing ngisor Cinema lan Broadcast Television Lighting Fixtures.


THE VEGALUX 300 StudioLED FRESNELS Temperatur Tunable and Dedicated Color DAYLIGHT & TUNGSTEN

Fresnels LED anyar iki kayata teknologi apik FLUOTEC PURE PUTIH PUTIH

Putih khusus iki sing digunakake ing Digital Cinema lan Broadcast TV Studios wis dirancang khusus kanggo prodhusèn, fotografer, lan pembuat film sing pengin lampu LED kuat lan efisien kanthi rendition warna apik lan dhuwur TLCI & CRI

Kabeh FLUOTEC Perlengkapan DMX profesional nduwe fitur unik HALODIM ™ Stepless 0-100% tanpa owahan werna

Uga ngenalke FLUOTECTechnology's Diffusion Chamber's NEBULA (TM) sing ngetokake cahya sing lembut, kuat banget, sampurna kanggo potret, wawancara ing karya lokasi lan minangka basis lampu televisi Studio.

  • Winner Cine Gear Expo 2017 Technical Awards
  • Best of Show NAB Show 2017
  • AWARD TECHNICAL Nominee Society of Camera Operators


THE VEGALUX 200 ™ UHP ULTRA HIGHLEX PERFORMANCE StudioLED DMX FRESNEL with Motorized ZOOM FRESNELS

FLUOTEC sekali lagi ngembangake Teknologi Broadcasting lan Cinema Broadcasting Broadcasting (Teknologi Pencahayaan Sinema) kanthi modhifikasi kacepetan kacepetan sing anyar karo ULTRA HIGH-PERFORMANCE.

VEGALUX 200 ™ UHP dilengkapi teknologi LED anyar sing ngasilake output putih murni 80% luwih dhuwur ing HP Performance-High Version lan 120% nyengsemake liyane ing versi ULTRA HIGH-PERFORMANCE.

Iki padha, ekologis lan 2K padha karo kuat LED FRESNELS mung nggambar 197 Watts, iki nggayuh ewu dolar energi tabungan

  • Pemenang NewBay Best of Show Award, Dibawakake dening Video Digital

FLUOTEC uga bakal ndudohake CINELIGHT ™ Studio anyar PANEL BELAKANG DMX Bicolor LED, sing bisa diowahi output murni cahya putih murni ing versi 4f (120cm), 2ft (60cm) nd 1ft (30Cm), lan AURALUX anyar 100 Tungsten 5 "DMX STUDIOLED MANUAL ZOOM DMX Fresnel

FLUOTEC We Light ..You Create


AlertMe

Broadcast Beat Magazine

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo industri Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liyane!

Posting paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)

8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!