Home » Bintang » VEGALUX 300 StudioLED FRESNELS On-Tampilan ing #NABShowNY

VEGALUX 300 StudioLED FRESNELS On-Tampilan ing #NABShowNY


AlertMe

FLUOTEC, sing multi Menehi menang lan prodhuksi produsen lampu LED profesional kanggo studio televisi, film, video lan fotografi bakal ditampilake ing Jawa Pusat NEW YORK ing NAB NEW YORK EXPO Oktober 17-18 Booth N945 yaiku Cinema lan Broadcast Television Lighting Fixtures.


THE VEGALUX 300 StudioLED FRESNELS Temperatur Tunable and Dedicated Color DAYLIGHT & TUNGSTEN

Fresnels LED anyar iki kalebu teknologi sing luwih apik FLUOTEC PURE PUTIH PUTIH

Putih khusus iki sing digunakake ing Digital Cinema lan Broadcast TV Studios wis dirancang khusus kanggo prodhusèn, fotografer, lan pembuat film sing pengin lampu LED kuat lan efisien kanthi rendition warna apik lan dhuwur TLCI & CRI

Kabeh FLUOTEC Perlengkapan DMX profesional nduwe fitur unik HALODIM ™ Stepless 0-100% tanpa owahan werna

Uga ngenalke FLUOTECTechnology's Diffusion Chamber's NEBULA (TM) sing ngetokake cahya sing lembut, kuat banget, cocok kanggo potret, wawancara ing karya lokasi lan minangka basis lampu televisi Studio.

  • Winner Cine Gear Expo 2017 Technical Awards
  • Best of Show NAB Show 2017
  • AWARD TECHNICAL Nominee Society of Camera Operators


THE VEGALUX 200 ™ UHP ULTRA HIGHLESSER StudioLED DMX FRESNEL with Motorized ZOOM FRESNELS

FLUOTEC sekali lagi ngembangake Teknologi Broadcasting lan Cinema Broadcasting Broadcasting (Teknologi Pencahayaan Sinema) kanthi modhifikasi lampu kilat modhèrsi ULTRA HIGH-PERFORMANCE sing anyar.

VEGALUX 200 ™ UHP dilengkapi teknologi LED anyar sing ngasilake output putih murni 80% luwih dhuwur ing HP High-Performance Version lan 120% nyengsemake liyane ing versi ULTRA HIGH-PERFORMANCE.

Iki padha, ekologis lan 2K padha karo kuat LED FRESNELS mung nggambar 197 Watts, iki nggayuh ewu dolar energi tabungan

  • Pemenang NewBay Best of Show Award, Dibawakake dening Video Digital

FLUOTEC uga bakal ndudohake CINELIGHT ™ Studio anyar PANEL BELAKANG DMX BIKE PANEL, output lampu murni sing bisa diowahi murni ing versi 4f, 120cm, 2Cm, lan anyar AURALUX 60 Tungsten 1 "DMX STUDIOLED MANUAL ZOOM DMX Fresnel

FLUOTEC We Light ..You Create


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)