Home » Pangiriman isi » Velocix Nampilake Pariwara Video Native-Cloud lan Layanan Personalisasi Stream

Velocix Nampilake Pariwara Video Native-Cloud lan Layanan Personalisasi Stream


AlertMe

Platform software-as-a-service ndhukung alur iklan digital lan programmatic

Velocix, panyedhiya teknologi streaming video IP kelas-kelas utama ing donya, ngluncurake iklan video lan layanan personalisasi streaming asli-maya sing ngidini operator TV, penyiar, lan layanan streaming adhedhasar internet kanggo ngasilake luwih saka saben aliran sing diwenehake .

Solusi lunak-minangka-layanan sing ditrapake kanthi lengkap lan dikelola, sing diarani Cloud VPP, ndhukung alur kerja personalisasi stream, kalebu pariwara video digital lan program, sisipan konten sulih, lan blackout konten kanggo video langsung, VOD, lan video sing diganti wektu.

Jim Brickmeier, Chief Product & Marketing Officer ing Velocix, ujar: "Peluncuran layanan Cloud VPP kita minangka langkah penting ing evolusi Velocix menyang solusi piranti lunak, cloud-native-open-open. Layanan sisipan iklan digital kunci lan layanan personalisasi stream nyedhiyakake para pelanggan cara luwih cepet kanggo nggunakake piranti lunak sing fleksibel lan fitur-fitur, supaya bisa ningkatake bathi video lan entuk kewajiban hak konten kanthi gaweyan sing kurang lan luwih sithik risiko. "

Cloud VPP adhedhasar rilis paling anyar piranti lunak platform personalisasi (VPP) Velocix, sing wis diintegrasi karo sawetara layanan iklan utama lan bisa mbukak platform cloud terkemuka, kayata Amazon Web Services, Google Cloud, utawa Azure.

VPP nggunakake teknologi manipulasi nyata sing cerdas kanggo ngowahi aliran video tingkat adaptif kanthi dinamis nalika dikirim menyang konsumen.

Sesuai karo kabijakan bisnis, konten sing wis streaming bisa diatur adhedhasar informasi kontekstual kayata jinis piranti, lokasi, lan wektu, utawa bisa uga disesuaikan karo preferensi tampilan pribadi saben konsumen.

Akeh tugas manipulasi manifes bisa ditindakake dening VPP kanthi bebarengan, mbantu nyederhanakake alur kerja cascading kompleks lan njamin kebutuhan para pemangku kepentingan bisnis kepenak.

Informasi tambahan babagan iklan video Velocix lan teknologi personalisasi stream kasedhiya ing www.velocix.com.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!