Home » Bintang » VETV lan Plura Gabung Pasukan kanggo Bantuan Veteran Nganggur

VETV lan Plura Gabung Pasukan kanggo Bantuan Veteran Nganggur


AlertMe

Interioré 'Denali Gold' SuperShooter Mobile TV Truck nyumbang menyang Veterans-TV dening NEP.

Robert Lefcovich minangka wong ing misi. Panjenenganipun kepéngin bantuan para veteran sing nganggur nemoni karya ing industri televisi kanthi nyedhiyani latihan profesional gratis. Lan thanks kanggo kontribusi gedhe saka Ray Kalo lan perusahaane Plura, katon kaya ngimpi Lefcovich bakal dadi kenyataan.

Wonten ing taun 50 ing industri televisi lan film, Lefcovich sampun ngagem kathah topi, antawisipun minangka juru kamera (World Wide ABC, The Julie Andrews Show, Let's Make a Deal), editor (Kabeh ing Family, The Jeffersons, Siji Dina ing Wektu, Hallmark Hall of Fame, Insight), Lan efek khusus editor (Sidney Lumet's Power, Woody Allen The Purple Rose Kairo). Ing 2019, Lefcovich didegaké Veterans-TV ing Grass Valley, CA. (Ora bakal bingung karo VET Tv, jaringan bertema militer komedi gelap.)

Pernyataan misi Veteran-TV (utawa VETV) bisa ditemokake ing situs web ing "Program Latihan": "Program kami nawakake pelatihan teknis lan produksi TV paling profesional, langsung, lan langsung. VETV nglayani Veteran saka Layanan Angkatan Bersenjata Amerika Serikat lan Uniformed lan anggota kulawarga. Misi VETV kanggo ngatasi kesenjangan ing latihan karir kanggo wong-wong sing bali saka layanan, lan pungkasane kanggo nambah urip Veteran lan kulawargané ... VETV ora organisasi sing motivasi pulitik. We offer program latihan kita tanpa biaya kanggo peserta. Kabeh Veteran, uga pasangan bojo lan tanggungan Veteran lan anggota layanan aktif liwat umur 18 diprayogakake. VETV ora mbedakake adhedhasar lomba, jinis, jender, etnis, agama, orientasi seksual, utawa status omah. "

"Aku entuk gagasan kanggo VETV sawise nganyarke Overcomers With Hope Studios ing Oakland," ujare Lefcovich. "Aku ketemu dokter hewan ing 'kamp tenda' neng dalan gedhe. Dheweke ora duwe dhuwit, ora bisa ngendhog, ora bisa nemokake kerja sing penting, ora bisa menehi pakaian kanggo wawancara, lan liya-liyane. PTSD bisa dikelola, nanging wong ora ngerti kabutuhane. . Ngandika apa sing dibutuhake yaiku kanggo wong bisa ngobati dheweke kaya manungsa lan ngidini wektu sing dibutuhake kanggo adaptasi. "(Kisah lengkap bisa dirungokake kene.)

"Tujuan kula yaiku nyebarke truk cilik 15-20 karo sawetara kamera lan pindhah menyang 'kamp tenda' iki lan kurban latihan para veteran," ujare Lefcovich. "Aku ngirim sawetara e-mail marang wong-wong ing bisnis, lan dheweke langsung mbledhos. Saben uwong pengin dadi bagian saka proyek iki. Group NEP pisanan nyedhiyakake kita truk remot 'Denali Gold' sing apik banget. Banjur perusahaan lokal kaya Grass Valley, Belden, AJA Video, Ensemble Designs, Telestream, lan Renegade Labs menehi kita peralatan paling anyar lan paling gedhe minangka sumbangan. Ing NAB, aku ngunjungi babagan perusahaan 20, lan saben produser setuju kanggo nyumbang peralatan. Blackmagic nyumbang akèh peralatan, kalebu sepuluh monitor 19-inch rackmount. Sing nalika aku nyadari aku wis ngelingi wilayah sing paling penting ing truk, Wall Produksi Monitor. Aku ngubungi papat perusahaan sing ngasilake monitor karo kualitas sing dibutuhake kanggo truk. Ray Kalo lan Plura minangka salah sawijine sing nanggapi kanthi 'mung menehi katrangan apa wae sing perlu.' "

Kalo njupuk crita saka kene. "Aku ketemu Bob Lefcovichr saka Veterans-TV ing NAB 2019. Kita rembugan kesempatan babagan mutasi Plura lan VETV kanthi entuk manfaat kanthi nggunakake Pemantauan Pemantauan Plura-khusus pamantau Plura-karo proyek anyar. Plura mutusake kanggo nampilake pirang-pirang monitor Veteran-TV kanggo ndhukung proyek unik iki. "

"Plura Pemantauan Solusi kompromi sudhut kontroler multi-fungsi dhuwur-kinerja 3,4 nganti 86-inch, kalebu 4K-inch, "jelas Kalo. "Bebarengan, solusi Timing / Sinkronisasi dirancang kanggo siaran digital lan produksi video profesional. Produk Plura nawakake set fitur sing ora bisa ditemokake, kualitas gambar sing unggul, lan nilai lan kehandalan sing luar biasa. Plura dikenal amarga fitur-fitur sing paling terjangkau, dhuwur lan dibangun ing teknologi inti. Solusi perusahaan kalebu studio lan pamantau video portabel, timer produksi studio, layar wektu kode lan kartu PCIe wektu-kode, peralatan uji coba lan piranti lunak, lan sistem media digital. "

"We nyuwun enem monitor 55-inch, sing padha setuju," ujare Lefcovich. "Kanthi mengkono, ing dina sing padha, perusahaan liyane uga setuju kanggo ngirimake enem monitor 55-inch. Kita uga perlu wol monitor kanggo 17-inch kanggo monitor kamera sing didedikake kanggo tembok. We takon Ray yen kita bisa ngganti panjaluk kita menyang monitor cilik, lan dheweke sarujuk tanpa hesitation. "

Kalo ngetrapake apa peralatan Plura nyumbang menyang Veterans-TV. "Plura nyedhiyakake monitor siaran 8 x 19-inch LCM-119-3G kanggo dinding monitor ing wilayah Produksi. Pemantau iki bakal diwenehake dening multi-pemirsa. Tampilan monitor bisa diganti wektu lan kanthi mangkono menehi gambar sing padha kanthi beda. Recalibration ngasilake tampilan sampeyan menyang standar referensi kanggo konsistensi padhang lan warna. Layar gamut sing wiyar bisa ditemtokake lan tanpa kalibrasi, layar-layar gamut bisa uga ora akurat. Mulane kabeh panitia Plura sing diselarasake karo alat Plura ICAC [Alat Cerdas Connect for Alignment & Calibration] lan probe werna sing disaranake. Kabeh monitor ditanggepi karo laporan kalibrasi. "

Aku takon Lefcovich kanggo ngomong babagan sing bakal nglakoni kelas Veteran-TV. "Instruktur kita lan bakal dadi sukarelawan sing aktif utawa pensiun spesialis ing bidang masing-masing. Iku kalebu Bob Ennis, direktur Wheel of Fortune; Peter Mason, CTO lan EIC saka Veterans-TV; lan Jim Boston, EIC saka akeh truk lan penulis buku definitif ing televisi seluler TV on Wheels. Kevin Windrem lan Glen Stillwell bakal ngajar audio. John Field, Bob Ennis, lan Mike Minkoff bakal nglatih seni sutradara teknis. Aku bakal latihan ing eClips lan Adobe Premiere editors, lan Joe Lewis bakal ngajar kita Bisa uga lan kelas ProTools. Akeh sing wis niliki layanane nanging nunggu jadwal kelas supaya bisa ngetrapake wektu.

"Kita durung miwiti kelas, amarga kita ora duwe daya kanggo truk nganti pungkasane sasi iki. Perusahaan listrik PG & E wis ngajokake proteksi bangkrut, lan kita isih nambah $ 18,000 kanggo sambungan anyar. Kita waca VETV arep saka kelas 10, saben kelas simultan karo murid 8-10. We are actively looking for a RV / Toy Hauler to build a mobile unit camera 4 for students to use as 'real life' training doing jobs around Northern California and getting paid for it. Yen kita bisa nemokake CEO sing duwe pikiran maju, kita bisa ndeleng truk liya ing San Diego, Jacksonville FL, lan New York. "

Aku rampung janjian karo njaluk Kalo yen dheweke mikirake Plura bisa nggarap Veteran-TV ing mangsa ngarep. "Pancen bener," ujare. "We ing Plura apresiasi layanan vaksin kita, lan kurban sing wani lan tanpa pamrih sing digawe kanggo negarane. Plura apresiasi tanpa syarat kanggo layanan sing dikirimake ing saindenging jagad, lan dadi bagian saka program iki minangka tandha hormat. "


AlertMe
Doug Krentzlin

Doug Krentzlin

Penulis at Beat Broadcast
Doug Krentzlin minangka aktor, panulis, lan sejarawan film & TV sing manggon ing Silver Spring, MD karo kucingé Panther lan Miss Kitty.
Doug Krentzlin