Home » Jobs » Asisten Produksi Video

Pembukaan proyek: Asisten Produksi Video


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Kutha Brunswick
Lokasi: Brunswick OH US
Tugas lan Tanggung jawab penting kalebu :. Sukarelawan olahraga ing kabeh aspek produksi video saka kamera kanggo nyunting menyang produksi studio ....

Liyane >>


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)