Home » Jobs » Asisten Produksi Video

Pembukaan proyek: Asisten Produksi Video


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: AdvanceOnline Solutions
Lokasi: Houston TX US
Nggolek Asisten Produksi kanggo program Latihan Video Safety Training. Kandidat becik kudu mangerteni donya produksi film / film ....

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)