Home » Jobs » Video Producer Content

Pembukaan proyek: Produser Konten Video


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Mindvalley
Lokasi: Content PA US
Minangka Produser Konten Video ing Mindvalley, sampeyan minangka pembalap kunci ing nggawe Mindvalley minangka platform kanggo konten sing paling apik ing ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)