Home » Jobs » Video Producer

Pembukaan proyek: Video Producer


AlertMe

Move, Inc.
Lokasi: New York NY US
Produser video iku media "do-it-all" sing bisa nyedhiyakake kemampuan end-to-end kanggo konsepsi video, produksi, produksi lan sosialisasi ....

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)