Home » Jobs » Video Producer

Pembukaan proyek: Video Producer


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: 8 × 8, Inc.
Lokasi: San Jose CA US
8 × 8, Inc. (NYSE: EGHT) solusi komunikasi bantuan bisnis ndandani pengalaman customer lan pegawe. Ringkasan Proyek ....

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)