Home » Jobs » Video Producer

Pembukaan proyek: Video Producer


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Meal Prep Minggu San Diego
Lokasi: Vista CA US
Rekaman Video, lan katrampilan nyunting. Menowo desain grafis, lan Photoshop. A passion asli kanggo ngrekam lan nyunting video sing ora pikiran digunakake ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)