Home » Bintang » Video Ross Nggawe Nomer Aku Entuk Nenem - Video Gambar

Video Ross Nggawe Nomer Aku Entuk Nenem - Video Gambar


AlertMe

Ross Video seneng ngumumake akuisisi Video Gambar adhedhasar ing Toronto. Image Video didegaké ing taun 1974 - ing taun sing padha karo Ross - lan paling misuwur kanthi platform kontrol jumlah TSI, sing digunakake dening panyedhiya jaringan siaran utama, papan olahraga, fasilitas video perusahaan lan omah ibadah. Kanthi adol ing rong puluh sanga negara, basis pelanggan sing apik banget lan atusan protokol piranti sing didhukung (wiwit saka sambungan serial lawas nganti alur kerja ST2110 paling anyar), platform TSI terus dadi pimpinan kelas produk Tally lan UMD.

Akuisisi iki - Ross Videokaping nembelas wiwit 2009 - bakal ndeleng tim produk Image Video sing dipimpin dening Zach Wilkie lan David Russell, bareng karo tim pendukung R&D lan teknis kabeh pindhah menyang Ross. Zach Wilkie saiki dadi Manajer Produk, Ross Tally Systems, seneng banget bisa ndeleng prospek urip Ross Video. "Minangka perusahaan Kanada sing didegaké ing taun sing padha, kita mesthi wis diwasa bebarengan Ross Video lan kita wis ndeleng tuwuh lan ekspansi bisnis Ross, utamane sajrone dasawarsa pungkasan. Kita seneng banget dadi bagean kulawarga lan akuisisi iki bakal mbantu kita nggayuh pasar internasional anyar lan skala kanthi luwih efektif. ”

David Ross, CEO, nggambarake pinunjul saka akuisisi kasebut. "Ing taun 1973, bapakku ana ing rumah sakit sawise patah sikile. Jim Leitch, pangadeg Leitch Video (saiki Mbayangno Komunikasi) ngunjungi lan menehi saran marang bapakku supaya miwiti perusahaane dhewe. Dheweke ujar manawa ana Leitch Video lan Video Image ing Kanada, mula uga kudu ana Ross Video. Bisa uga, yen Video Gambar ora ana, bapakku uga ora duwe model peran kaya ngono kanggo nuduhake dalane, lan sanajan Bapak miwiti perusahaan kita, kita bisa uga ora dijenengi Ross Video dina iki! Pirang-pirang taun mengko, Image saiki dadi bagean saka Ross, ana sing setuju karo bapakku sing luar biasa. Platform talenta TSI Gambar minangka komplementer solusi sing wis ana lan ndadekake Ross bisa milih luwih akeh ing pasar produksi langsung. ”

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Ross Tally Systems, mangga klik kene.

Ross Video - Efek Dhuwur, Solusi Produksi Efisiensi Dhuwur
Ross makarya produksi video langsung kanggo miliaran pamirsa global saben dina kanthi industri paling jembar pengaruh dhuwur, efisiensi dhuwur solusi lan layanan. Ross nggampangake nggawe berita, cuaca lan olahraga sing apik siaran, ngemot konten kanggo layar stadion olahraga, pertunjukan hiburan lan konser rock, institusi pendidikanmajelis legislatifpresentasi perusahaan lan konten sing menehi inspirasi kanggo omah ibadah.

Solusi Ross wis kagum para pamirsa lan mitra pemasaran saka Eurosport, BBC World, SKY, Google YouTube Space London, lan pembangkit listrik esports internasional ESL. Ross nyedhiyakake macem-macem produk lan layanan sing ora ana tandhingane sing kalebu kamera, grafis gerak wektu nyata, alat ganti produksi, sistem kamera robot, studio realita / virtual ditambah, server video, infrastruktur lan router, manajemen media sosial, sistem ruang warta lan layanan produksi acara langsung.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!