Home » Jobs » Videographer

Opening proyek: Videographer


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Mikir kothak Media
Lokasi: Portland OR US
Gambaran Proyek. We are seeking a Videographer sing bakal dadi editor video lan operator kamera kanggo video technique bedah, materi pelatihan, produk ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)