Home » Bintang » VidOlink Reacher: Broadcast-grade HDMI Lan HD paling anyar HD Vidéo

VidOlink Reacher: Broadcast-grade HDMI Lan HD paling anyar HD Vidéo


AlertMe

Yen ana panggonan kanggo nemokake teknologi bermutu tinggi kanggo penyiar, kasebut uga VidOvation. Kanthi mung rekaman sepuluh taun, perusahaan wis kabukten dadi aset sing sukses lan efisien menyang industri siaran, lan iki wiwit saka kemampuane nyedhiyakake penyiar kanthi video, audio, lan transmisi data, sistem kontribusi lan distribusi sing ngidini wong-wong mau kanggo nambah kualitas konten uga kemampuan jangkauan kanggo pamirsa.

Prakawis VidOvation

Ing dekade wiwit diwiwiti, VidOvation wis sukses minangka teknologi terpadu lan integrator sistem video, audio, lan transmisi data, sistem kontribusi, lan distribusi kanggo televisi siaran, olahraga, produksi, perusahaan AV, lan pasar pamrentah. Perusahaan kasebut nampilake produksi remot langsung ing omah utawa REMI tanpa genlock frame-akurat lan lip-sink ing pirang-pirang kamera. Perusahaan kasebut mesthekake pematuhan hukum ing perusahaan pangguna langsung IPTV lan sistem signage digital kanthi DRM lan enkripsi sing disetujoni industri.

VidOvation nyakup selular, video nirkabel, streaming video, video liwat IP, enkoding, probing IP, pemantauan & multiviewer, perusahaan IPTV, Verimatrix & Pro: Manajemen hak digital Idiom (DRM) & enkripsi, signage digital, lan sistem komunikasi serat optik. Solusi perusahaan nambah transmisi video liwat ngilangi ora konsistensi kayata kehilangan sinyal, latensi, gangguan, gangguan, lan masalah keamanan.

VidOvation layanan pelanggan lintang kalebu kemampuan kanggo mbantu klien nggabungake solusi khusus menyang infrastruktur sing ana. Perusahaan ngetrapake keahlian sing dibuktekake kanggo siklus urip lengkap proyek - saka konsultasi lan manajemen proyek kanggo rekayasa lan desain, kanggo garansi lan dhukungan. Sawetara VidOvation merek kalebu:

Iki merek lan liya-liyane nggawe sukses VidOvation wis digawe dhewe, bebarengan karo garis produk sing diprodhuksi, sing kalebu kelas Broadcast-grade paling anyar HDMI lan HD, ing Pandhita Pandhaptar.

Juru Cipta VidOvation

Minangka perusahaan siaran kelas paling anyar HDMI lan HD Link transmisi video nirkabel SDI, yaiku Pandhita Pandhaptar saged nggayuh garis pandang 3000 kaki kanthi latensi lan ora kompresi. Pemancar kasebut kompak banget lan entheng, sing mesthekake maneuverabilitas sing luar biasa. Lan iki luwih ndadekake unit sampurna kanggo pitulung video lan siaran langsung, siaran berita lan olahraga, UAV, militer, perusahaan lan aplikasi liyane ing sistem nirkabel khas utawa ora larang banget.

The Pandhita Pandhaptar ndhukung resolusi nganti 1080p60 lan nggunakake teknologi transmisi video nirkabel sing paling maju. Iki ngidini sistem ngirim SD-3G SDI siaran lan HDMI sinyal video definisi dhuwur sing dikirim kanthi kompres lan ora laten. Reacherer nduweni pemilih frekuensi ing kaloro pemancar lan panrima, lan iki ngidini pangguna kanthi maksimal 10 saluran frekuensi sing bisa ditindakake, sing ndhukung nganti 4 set kerja sing padha. Sistem kasebut kalebu gunung tripod 1 / 4-20 kanggo kaloro pemancar lan panrima.

Fitur tambahan saka Pandhita Pandhaptar kalebu:

  • Pilihan Daya Transmitter (Diwenehi liwat 4 konektor Lemo Wanita. Sony pangisi daya baterei sing kompatibel uga kalebu)
  • Pilihan Daya Panrima (Diwenehi liwat 4 konektor Lemo Wadon Wanita. Pasokan daya AC kalebu, bebarengan karo pilihan baterei opsional kayata V-Lock, Anton Bauer Gold Mount utawa Sony baterei F950 sing kompatibel)
  • Kit Antena Gain Dhuwur kanggo Panrima (Kalebu enem elemen, bathi dhuwur, larik antena panel datar kanthi papat antena vertikal lan horisontal loro horisontal)

Sinau luwih lengkap babagan VidOlink Reacher kanthi ngunjungi vidovation.com/product/vidolink-reacher-1500-feet-zero-latency-hd-sdi-hdmi-wireless-link-ab.

VidOvation Ngalih Video Terusake

VidOvation ngerti manawa akeh bisnis sing ora duwe pengetahuan utawa sumber daya fisik kanggo ngrancang lan ngetrapake sistem lengkap sing cocog karo kabutuhan teknis lan anggaran. Ngerteni kawruh iki ngidini perusahaan mbantu klien supaya bisa nggabungake solusi kanthi khusus menyang infrastruktur sing ana lan sistem pihak katelu.

VidOvation keahlian ing teknik kalebu kabeh aspek audio video lan transmisi data lan distribusi. Perusahaan lan staf sing luar biasa wis nulis akeh eBook lan Pandhuan Pangguna babagan subyek saka komunikasi video nirkabel, IPTV, video liwat jaringan IP lan Ethernet nganggo kabel, video streaming, webcasting, lan liya-liyane. VidOvation keahlian uga ngrampungake aplikasi sing kalebu ngrancang sistem kamera nirkabel kanthi tujuan sing bisa nangkep lan ngrekam video langsung saka garis gol kanggo menehi peluncuran lan verifikasi cepet kanggo NHL lan Liga Hockey Rusia. Saliyane, liyane VidOvation proyek wis melu nyedhiyakake Las Vegas City Center kanthi implementasine hospitalitas paling gedhe ing saindenging jagad video kualitas siaran kanthi resolusi nganti 1080p liwat infrastruktur serat serat. Preduli saka carane gedhe utawa cilik proyek, VidOvation keahlian teknik ora bisa ditandingi ing industri amarga kualitas karya lan perhatian kanggo rincian, sing dadi profesional ing industri siaran mesthi golek mupangat amarga terus nambah lan nggedhekake kemampuan kanggo nyebarake konten ing macem-macem format produksi.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan VidOvation, riko vidovasi.com/


AlertMe