Home » News » Daya Operasi Virtual Pisanan 24/7 Jaringan Anak Kenyan Gratis-kanggo-Udara

Daya Operasi Virtual Pisanan 24/7 Jaringan Anak Kenyan Gratis-kanggo-Udara


AlertMe

20 Mei 2020 - Miwiti jaringan televisi ora kanggo ati-ati, malah sajrone jaman ekonomi. Nanging ngluncurake pandemi global minangka wiwitan ing negara kanthi gangguan tenaga sing asring njupuk 'guts' menyang tingkat liyane.

Nanging, sing persis karo Pendhiri Jeff Schon lan Jesse Soleil karo New York City lan Akili Network sing didhasarake Nairobi. Jaringan bocah-bocah pendidikan pendidikan sing pertama lan mung ing Kenya diluncurake ing 24 Maret. Akili Kids! siaran campuran program kanggo bocah sekolah lan bocah sekolah pra-sekolah.

CEO Schon lan Soleil (Presiden) pindhah saka AS supaya manggon ing Nairobi. CTO perusahaan, Vincent Grosso, nyengkuyung arah teknologi kanggo wiwitan saka mendhuwur ing New York lan Manhattan.

Akili Kids dikembangake minangka operasi global wiwit wiwitan, kanthi tim enggo bareng program lan tugas teknis. Kanthi input saka pirang-pirang negara kanthi format file video macem-macem saka macem-macem zona wektu, staf eksekutif ing Akili ngerti sistem playout kasebut kudu fleksibel, bisa dipercaya, lan gampang dienggo karo headroom kanggo kreatifitas. Lan amarga infrastruktur IP ing Kenya, sistem kasebut kudu nahan gangguan listrik lan tetep otonom kanthi online yen komunikasi menyang server bubar.

Kanthi paramèter kasebut, Akili milih sistem pamuter saluran maya Cloud2TV saka PlayBox Neo. Cloud2TV minangka sistem layanan maya-dadi-layanan basis awan sing ngidini penyiar ngoperasikake saluran playout saka lokasi ing ndonya liwat antarmuka web sing gampang digunakake.

Salah sawijining faktor sing nemtokake keputusan kasebut yaiku model SaaS lan virtualisasi fungsi server. Kanthi dhukungan teknik inti kanggo server ing Bulgaria (markas PlayBox Neo), Akili ora mbutuhake staf teknik ing situs ing Nairobi. Platform ing pusat data lokal ing Kenya nduweni tingkat keluwih lan sistem kontrol master sing bisa diurus saka desktop ing kantor Akili.

"Cloud2TV dirancang, amarga operasi kita, minangka operasi remot virtual wiwit diwiwiti," ujare Grosso. "Pusat data ing Nairobi ing ngendi server Cloud2TV kita, duwe kekuwatan lan gangguan Internet, lan bisa dadi 58 hops saka kantor New York City. Fungsi printah lan kontrol platform PlayBox Neo nggunakake bandwidth sing sethithik lan nyetel server supaya bisa kerja sacara mandiri sajrone dina utawa minggu kanthi prelu.

"Yen server lan piranti lunak bisa mlaku ing Kenya, kanthi gangguan lan Internet sing ora bisa dipercaya, mesthi bakal bisa digunakake ing lokasi ing AS"

Van Duke, Direktur Operasi AS, kanggo PlayBox Neo raket banget karo implementasine. Grosso kredensial integritas lan komunikasi Adipati kanggo konfigurasi lan instalasi produk sing sukses: "Yen sampeyan duwe produk sing fungsional banget saka pikiran para insinyur sing cerah, sampeyan butuh cara kanggo ngeculake kabutuhan pelanggan bali menyang insinyur supaya bisa mbukak kunci fungsi sing perlu. Van masang tim Akili karo insinyur PlayBox Neo kanggo nemokake cara paling gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo nindakake tugas stasiun kanthi cepet. "

Tim Akili Network nggunakake Slack, Zoom lan Skype kanggo komunikasi sacara global lan langsung minangka tim virtual. Tugas Akili Network ditetepake kanthi apik. Minggu sadurunge siaran sing dijadwalake, Soleil mlebu menyang server konten New York kanggo transcode file saka panyedhiya konten. Dina sadurunge konten kudu ditayangake, manajer jadwal ing Nairobi, Anne Sato, ngrampungake dhaptar lagu ing minggu sabanjure. Jam 10 bengi Timur, wengi sadurunge saben siaran siaran, Grosso mlebu menyang server PlayBox kanggo mriksa dhaptar lagu sesuk sadurunge ing udara.

"Srengenge ora nate mangkat Akili. Nalika tim ing Kenya turu, kita kerja ing AS lan kosok baline, ”laporan Grosso. "Aku bisa ndeleng iki minangka model kanggo tim siaran virtual ing zona wektu sing beda ing AS"

Schon lan Soleil duwe kridit media, pendidikan lan teknologi, kalebu Wakil Presiden Teknologi Pendidikan ing Scholastic lan EVP, Direktur Global Digital kanggo Porter Novelli. Kanthi latar mburi jeneng merek kasebut ing AS, dheweke bisa narik konten dhuwur kanggo Akili Kids!

"Kanggo konten Akili Network, tujuane yaiku 40 persen pemrograman sing dikembangake dening produser Kenyan sajrone 36 wulan," ujare Schon. Lan 18 yuta bocah-bocah Kenyan ora sekolah, wektu kasebut pas kanggo bisa dadi program pamrograman pendidikan sing paling apik.


AlertMe