Home » Bintang » Encoder Hardware Vaksi Compact Ngijini Penyiar Kanggo streaming Video HD / SD Broadcast

Encoder Hardware Vaksi Compact Ngijini Penyiar Kanggo streaming Video HD / SD Broadcast


AlertMe

Saben potongan visual sing disiarake dening penyiar yaiku perwakilan saka merek lan swara ing mburi. Konten kasebut kudu apik lan kudu menehi nilai estetis sing apik kanggo masalah kasebut. Nanging kanggo kedadeyan kasebut, penyiar butuh alat sing tepat kanggo nampilake konten lan entuk jangkauan pamirsa sing luwih gedhe. Penyiar sing luwih apik bisa nampilake awake dhewe, mula banjur pangaribawa konten, lan perusahaan kaya VITEC bisa nulungi karo dheweke Enkoder MGW Ace.

About VITEC

Wiwit 1988, VITEC wis dadi pimpinan ing saindenging jagad babagan solusi streaming video mburi-to-end. Wis luwih saka telung puluh taun, perusahaan kasebut minangka panyedhiya kanggo siaran, militer lan pamrentah, perusahaan, papan olahraga lan hiburan, lan omah-omah ibadah. VITEC Penawaran H.265 (HEVC) lan H.264 minangka jembar paling akeh ing pasar kanthi piranti encode lan dekoding, IPTV solusi kanggo desktop lan piranti seluler, lan kartu PCI karo SDK kanggo proyek integrasi. VITEC Solusi video digital intuisi bisa disesuaikan miturut kabutuhan pasar unik pelanggan. Dheweke ngirim teknologi sing gampang digunakake sing njamin kualitas sedheng, sedheng HD video, njupuk acara langsung lan direkam kanggo distribusi lancar ing macem-macem format kapan wae, ing endi wae, menyang piranti apa wae. Lan HEVC Compact HEVC & H.264, MGW Ace ora beda.

VITECMGW Ace Encoder Hardware kompak

VITEC's MGW Ace minangka encoder hardware H.265 / H.264 sepisanan ing jagad ing piranti streaming kelas profesional, kurang sikil, kompak streaming. Encoder iki duwe komprèsi HEVC 100% hardware nyata-wektu, sing ngidini pangguna kanggo stream video 1080p kualitas siaran kanthi 50 tabungan bandwidth 264% dibandhingake standar H.XNUMX saiki. Ing MGW Ace dipersembahake dening VITEC HEVC GEN2 + enkoder, lan codec saiki ndhukung streaming Ultra-Low Latency (ULL) ing HEVC kanggo laten kaca kaca nganti 65ms.

MGW Ace pangguna luwih efisiensi kanthi ngirim kualitas sing paling dhuwur IPTV lepen satelit link, jaringan pribadi lan liwat internet. Tingkat ekspansi iki kalebu saka siaran warta langsung ing lapangan, kontribusi titik-kanggo-titik HD video, streaming langsung saka, utawa ing papan olahraga menyang distribusi imajiner militer kritis misi.

The Enkoder MGW Ace uga nyedhiyakake kualitas video HEVC kelas paling apik nganti 4: 2: 2 10-bit lan latensi encode nganti 10ms ing mode ULL kanggo kaca 65ms sing nggumunake menyang laten kaca. Uga nampilake panggunaan daya sing murah dibandhingake enkoder HEVC berbasis lunak sing mbukak server multi-CPU gedhe. Ing Enkoder MGW Ace bisa nggawe enkoding HEVC generasi sabanjure bakal ngliwati ruangan server lan menyang lapangan kanggo aplikasi Broadcast kanthi integrasi gampang kanggo kasus transportasi, truk TV, kasus portabel, kendharaan, lan pesawat.

The Enkoder MGW Ace minangka sistem enkoding HEVC ISR pertama-hardware ing donya kanggo nampa sertifikasi JITC, sing mesthekake pengiriman stream IP HEVC MISB-Compliant. Encoder iki uga duwe dhukungan metadata militér KLV / STANAG, sing ndadekake entitas pamrentah lan militer bisa nyuda panggunaan bandwidth kanthi dramatis nalika ngirim kualitas video sing luwih dhuwur kanggo misi Kesadaran (SA) utawa Intelligence, Surveillance and Reconnaissance (ISR).

Sawetara aplikasi saka MGW Encoder kalebu:

  • Satellite Broadcasting News lan Broadcasting
  • Kontribusi Jalur Pola-Jalur sithik ing jaringan apa wae
  • Remote / Ing produksi Ngarep (REMI) liwat link transmisi darmabakti utawa Internet
  • Aliran Kesadaran situasi lan konten FMV ing antarane LAN lan WAN
  • Video Keamanan lan Pengawasan (ISR) saka loro kendharaan lemah lan udhara
  • Full HD Ngawasi 1080p lan Komando lan Kontrol
  • Encoding lan multicasting High-Res HDMI / DVI / Sumber komputer
  • Nuduhake tampilan layar PC ing IP karo pangguna lokal lan remot
  • Streaming Video Motion Lengkap menyang Desktop, TV lan Piranti Seluler kanthi pipa winates bandwidth

Kanggo informasi luwih lengkap babagan MGW Ace Encoder, bukak www.vitec.com / produk / MGW-Ace.

Napa Milih: VITEC

Yen profesional sing kerja ing industri siaran duwe isi konten sing pengin disebar, banjur lakoni VITEC saestu ora ana brainer. Ing telung puluhan sawise wiwitane, VITEC wis dadi pionir ing desain lan pabrik hardware lan piranti lunak kanggo enkoding video, dekoding, transcoding, rekaman, konversi, arsip, lan streaming liwat IP. Ngadeg minangka model kanggo inovasi, VITEC wis sukses dadi perusahaan pertama sing nggawa teknologi komprèsi HEVC bandwidth sing efisien menyang lapangan kanthi peralatan streaming portebel. Inovasi jinis iki sing kudu disiarake dening si penyiar jenis manawa yen pengin njupuk merek lan konten sing bakal ngasilake luwih akeh lan dadi pamirsa sing luwih gedhe.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan VITEC, riko www.vitec.com / omah.


AlertMe