Home » Nggawe konten » Pivot Vizrt menyang Akses Fleksibel

Pivot Vizrt menyang Akses Fleksibel


AlertMe

Revisi lengkap saka VizrtPenawaran produk kanggo ngrampungake panjaluk lanskap media saiki

Vizrt, panyedhiya alat crita visual visual sing ditetepake piranti lunak (#SDVS) kanggo kreator konten media, dina iki ngumumake Flexible Access. Liwat Akses sing Fleksibel, Vizrt nuduhake risiko sing ana ing bangunan utawa upgrade kemampuan produksi sadurunge generasi nilai.

Michael Hallén, CEO lan Presiden kanggo Vizrt Kelompok ujar, "Akses sing Fleksibel ndadekake sukses para pelanggan dadi inti saka hubungane kita, nyedhiyakake fleksibilitas kanggo adaptasi kanggo nyukupi kebutuhan bisnis kanthi cepet. Nyedhiyakake kontrol sing luwih gedhe babagan biaya operasional, nyuda alangan mlebu, lan nyepetake laba investasi. Kita anyar Vizrt Suite Solusi nggawe solusi luwih gampang diakses lan diselarasake karo asil pelanggan nyata, menehi pelanggan luwih cepet lan luwih cepet rute. ”

Kanthi Akses Fleksibel, model tagihan sing bola-bali, limang anyar Vizrt Solusi Suites nyedhiyakake cara sing anyar lan gampang banget kanggo pelanggan kanggo adaptasi alat piranti lunak produksi konten lan skala munggah lan mudhun kanggo memenuhi kebutuhan produksi sing gantis. Iki nyedhiyakake Vizrt akses pelanggan menyang ekosistem paling sugih ing piranti crita crita visual sing ditetepake kanggo mbantu nyadari asil bisnis kanthi luwih cepet uga nyingkiri kabutuhan investasi ngarep sing intensif.

Rencana Akses Fleksibel bakal ditawakake ing ngisor iki Vizrt Suite Solusi:

Keluwesan produksi, keluwesan finansial

Ora ana produsen konten sing bisa prédhiksi kepiye modhale bakal ganti, uga ing endi investasi kudu nyukupi kebutuhan produksi lan aliran penghasilan mbesuk. Supaya tetep relevan, dheweke kudu ngasilake luwih akeh konten sing dioptimalake kanggo format media liyane. Kanthi Akses Fleksibel, produsen media mung mbayar apa sing dibutuhake lan bisa skala akses miturut akeh wartawan sing butuh alat kreatif, pirang-pirang output studio sing dibutuhake, pira kamera sing dilacak nyedhiyakake kasunyatan sing ditambahi, lsp.

Reregan lan Ketersediaan

Vizrt Suite Solusi Akses Fleksibel kasedhiya langsung saka $ 1,795 USD saben wulan. Hubungi sampeyan Vizrt pakar sales kanggo informasi luwih lengkap.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!