Home » Nggawe konten » Viz Multiplay 3 Ndhaptar daya Produksi sing durung bisa ditemtokake kanggo Studio On-Air Tampilan

Viz Multiplay 3 Ndhaptar daya Produksi sing durung bisa ditemtokake kanggo Studio On-Air Tampilan


AlertMe

Vizrt, alat panyedhiya pencerita visual sing ditetepake ing donya (#SDVS) piranti lunak utama kanggo pangripta konten media, dina iki ngumumake pembaruan pembaruan utama kanggo Viz Multiplay, sistem distribusi lan kontrol konten layar layar utama ing dunya.

Layar studio wis dadi alat sing penting kanggo penyiar, sing digunakake kanggo nyritakake crita kanthi visual kanggo melu lan menehi informasi menyang pamirsa ing saindenging jagad. Kanthi nyedhiyakake dhukungan kanggo transisi bebas antarane jinis konten ing macem-macem layar saka sistem siji, Viz Multiplay 3 njupuk kontrol monitor studio menyang level sabanjure.

"Misi kita yaiku supaya saben penyiar nyritakake crita sing nggumunake kanthi kebebasan kreatif sing luwih apik kanggo entuk visi sing ditampilake lan seneng-seneng nalika nindakake," ujar Gerhard Lang, Kepala Pegawai Teknologi kanggo Vizrt Group. "Kemampuan kanggo nyampur media langsung, klip video, grafis lan gambar ing saben layar kanthi transisi sing ditetepake Viz Artist sing ditetepake nambah kekuwatan crito lan kebebasan kanthi cara sing durung ditemokake sadurunge ing sistem kontrol layar sing mandiri."

Transisi lengkap antarane kabeh jinis media

Fungsi 'Superchannel' anyar ngidini macem-macem transisi ing antarane jinis media ing saben layar sing dikontrol, kalebu klip, feed langsung, grafis lan gambar liwat alur kerja A / B karo rong sub pemain saben Superchannel. Iki nyedhiyakake playout sing luwih akurat lan disinkronake kanthi prihatin manawa kombinasi tartamtu ora bakal bisa ditindakake. Penyiar bisa nggunakake pirang-pirang transisi antara prasetel lan nggunakake transisi adat modifikasi kanthi modifikasi sing ora diwatesi mung kanggo efek siji.

Kinerja sing dioptimalake lan pengalaman sing dioptimalake

Kontrol Playout wis disederhanakake kanthi signifikan supaya bisa nyuda kesalahan lan supaya direktur, jangkar utawa wartawan fokus kanthi tliti babagan visual. Ing wektu sing padha, tugas sing kompleks wis dipindhah saka aplikasi sisih klien sing nyebabake pengalaman pangguna sing luwih lancar lan kinerja playout sing apik.


AlertMe