Home » Nggawe konten » Vizrt nyederhanakake kemampuan alur kerja kanggo Viz Story 2 lan Viz One 7 lan Adobe Premiere Pro

Vizrt nyederhanakake kemampuan alur kerja kanggo Viz Story 2 lan Viz One 7 lan Adobe Premiere Pro


AlertMe

Bergen, Norwegia, 19th Oktober 2020—Vizrt, panyedhiya alat crita visual sing ditetepake piranti lunak kanggo panyipta konten media (#SDVS), terus nambah kapabilitas nyunting video menyang alur produksi media kanthi integrasi lengkap kanggo Adobe® Premiere® Pro. Ngedit dilebokake ing tengah alur kerja kreatif kanthi rilis paling anyar saka alat editing gampang Viz Story lan manajer alur kerja produksi Viz One supaya bisa nyukupi kebutuhan staf editorial.

Kanggo ngirit wektu nalika nggawe suntingan tanpa kompromi kualitas, saiki bisa digunakake kanggo konten proksi video sing disimpen ing Viz One langsung saka Adobe Premiere Pro, tinimbang kudu ngakses materi kanthi resolusi dhuwur.

Akses media resolusi dhuwur lan proksi langsung saka Adobe Premiere Pro

Crita sing diowahi karo Adobe Premiere Pro bisa digunakake maneh, diganti, diupdate mengko, utawa malah diganti kabeh kanggo versi ulang sing efisien tanpa suntingan maneh kanthi opsi kanggo ngobong Vizrt grafis menyang video utawa ora. Data metagrafi kanthi otomatis digawa menyang Adobe Premiere Pro nalika ngemot materi saka Viz One, menehi fleksibilitas grafis utama. Grafik sing ditambahake ing siji proyek bisa digunakake maneh kanggo klip sing padha ing proyek liyane.

Kanggo nyuda siklus nalika ngarahake maneh konten sing sadurunge digunakake, editor ing Adobe Premiere Pro bisa ngakses lan digunakake maneh Vizrt grafis sing ditambahake menyang klip dening wartawan nggunakake sistem grafis ruang warta Viz Pilot Edge. Sawise nyunting rampung, crita bisa langsung dikirim menyang placeholder ing Viz One kanggo digunakake ing dhaptar lan dhaptar lagu kanggo muter kanthi efisien.

Viz One nyedhiyakake pamulihan parsial offline lan arsip media kanggo klien panyunting Viz Story lan Adobe Premiere Pro. Optimisasi otomatis bisa digunakake kanggo mulihake bagean sing relevan sing dibutuhake kanthi cepet. Pangurangan wektu lan overhead migunani banget nalika digunakake saka jarak adoh. Ing mode proksi, mulihake mung kedadeyan ing pungkasan kanggo njaga efisiensi sistem.

"Sunting video minangka aspek kritis alur kerja produksi media," ujare Helen Blackburn, wakil presiden Manajemen Produk ing Vizrt. "Vizrt nambah nilai kanthi nggabungake kemampuan Adobe Premiere Pro sing apik kanggo crita visual sing luwih apik. ”

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak lokasi kasebut ing Vizrt situs web:

www.vizrt.com/productions/viz-one

www.vizrt.com/productions/viz-story

www.vizrt.com/products/viz-pilot


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!