Home » Bintang » Viz Vectar Plus: Nyedhiyakake Produksi Bebas Bates

Viz Vectar Plus: Nyedhiyakake Produksi Bebas Bates


AlertMe

Wis Vectar Plus minangka piranti lunak adhedhasar IP eksklusif, sing nggawa solusi produksi langsung menyang penyiar utama lan panyedhiya konten media ing endi wae. Pangguna saiki bisa ngoper, nyampur, lan ngasilake jinis produksi langsung kanggo televisi, Internet, lan distribusi seluler nalika ngilangi "wates tradisional" format media, I / O, saluran, lan pangiriman. Viz Vectar Plus nyedhiyakake kenyamanan duwe kekuwatan kanggo ngirim pilihan konfigurasi saka lingkungan sing ana ing lingkungan utawa ing Cloud lan nduweni kemampuan kanggo beroperasi ing macem-macem infrastruktur sistem.

Sambungake Telpon Langsung kalebu karo Viz Vectar Plus, lan nggunakake kabeh aplikasi panggilan video utama kayata, Skype ™, MS Teams ™, Zoom Meetings ™, Discord ™, lan liya-liyane. Keunikan platform yaiku Live Call Connect nggawe panelpon konferensi dadi sumber video sing beda-beda, tanpa preduli platform, kanggo ngirim pilihan kreatif sing ora kaetung, manawa penyiar utawa penyiar konten media apa wae sing bisa digunakake kanggo materi produksi lan kinerja sing luwih dinamis.

"Viz Vectar Plus pancen digawe kanggo para juru crita visual saiki sing nemokake cara lawas sing wis ketinggalan jaman, angel, lan nglarang biaya. Kanthi nyedhiyakake istilah sing fleksibel, pelanggan bisa nggawe konten sing luwih berkualitas,
bebas saka biaya ing ngarep sing normal, ” ujar Daniel Nergard, presiden Vizrt Global. "Live Call Connectvery kanthi gampang mbukak luwih akeh cara kanggo nggawa luwih akeh aktor ing crita, preduli saka dununge
utawa pilihan app. "

Premiering ing Viz Vectar Plus yaiku Sambungake Audio, ekstensi sing luar biasa iki nggunakake teknologi NDI sing ana gandhengane kabeh. Alur kerja audio ngidini nyampur lan ngolah aplikasi audio kanthi virtual kanggo nambah keluwesan. Fungsi ngetik maneh sistem anyar ngidini macem-macem versi program sing padha sing bisa ngatur macem-macem rasio, résolusi, lan grafis kanthi output bebarengan. Fitur iki nduweni pamuter media internal, rekaman, streaming, audio, lan kontrol grafis Wis Vectar Plus makarya karo hardware komputer standar lan prasarana jaringan kanthi konektivitas IP sing ngidini studio, kampus skala gedhe, lan fasilitas perusahaan kanggo memenuhi permintaan. Sumber video IP meh tanpa wates kalebu SMPN 2110, NDI, SRT, RTMP, RTP, HTTP, SRC, bisa diakses lan digunakake bebarengan, nyedhiyakake konektivitas karo kabeh jinis piranti media, kalebu aplikasi NDI® | HX Camera sing kasedhiya kanggo smartphone.

Reregan lan Ketersediaan

Viz Vectar Plus nyedhiyakake fleksibilitas lan aksesibilitas komersial kanggo lingkungan pangguna apa wae, lan uga bisa digunakake kanthi cepet saben wulan. Rencana diregani saka $ 2,995 USMSRP saben wulan Periode kontrak minimal yaiku sewulan. Viz Vectar Plus bakal kasedhiya diwiwiti ing Oktober 2020. Rega internasional bisa beda-beda.

*CATETAN: Akses Live Call Connect kalebu gratis kanggo jangka kontrak awal kanggo kabeh pesenan Viz Vectar Plus sing digawe sadurunge 31 Desember 2020.

About Vizrt:
Vizrt, cekak kanggo Visualisasi ing Real-Time utawa Visual Artist, minangka perusahaan Norwegia sing nggawe alat produksi, manajemen lan distribusi konten kanggo industri media digital. Vizrt minangka panyedhiya alat crito visual paling misuwur ing donya kanggo kreator konten media ing industri siaran, olahraga, digital lan esport. Vizrt nawakake solusi adhedhasar piranti lunak sing nemtokake pasar kanggo grafis 3D nyata-wektu, playout video, otomasi studio, analisis olahraga, manajemen aset media, lan alat crita jurnalis. VizrtJanjine yaiku nguasai kompleksitas lan nggedhekake kreatifitas. Luwih saka telung milyar wong nonton crita sing dicritakake dening Vizrt pelanggan saben dina kalebu saka perusahaan media kayata CNN, CBS, NBC, Fox, BBC, BSkyB, Sky Sports, Al Jazeera, NDR, ZDF, Network 18, Tencent, lan liya-liyane. Vizrt minangka bagean saka Vizrt Klompok bebarengan karo merek adhine, NewTek lan NDI®. Vizrt nderek tujuan tunggal Grup iki; crita liyane, luwih apik sing dikandhani. www.vizrt.com

 

 


AlertMe
Matt Harchick
Tindakake kula
Tulisan paling anyar dening Matt Harchick (Delok Kabeh)
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!