Home » News » Insight TV Launches Fourth Installment of Power & ... With Power & ... Football Series That Airs on September 19th

Insight TV Launches Fourth Installment of Power & ... With Power & ... Football Series That Airs on September 19th


AlertMe

Insight TV, penyiar 4K UHD HDR lan produser saka konten UHD asli, ngurusi serial 4th saka seri-gaya dokumenter, multi-episode lan topical populer, Power & ..., sing ngemot wong biasa kanthi urip sing luar biasa .

Acara anyar, disebut Power & ... Sepakbola, sing diluncurake ing Insight TV ing September 19th, nggambarake carane sepak bola nyatukake donya ora kaya olahraga liyane. Saka London menyang Kamboja, Italia dadi Miami, Power ... & Sepakbola profil para pemain, penggemar lan pelatih olah raga sing akeh ditresnani, mbungkus alangan basa lan budaya kanthi mung kulit. Acara iki nyorot saperangan talenta bal-balan antarane Dario Lewis, Bryan Yano, Aguska Mnich, Ben Nuttall, Charlie Pomroy, Lorenzo Taddeucci lan Tiffany Cameron.

Ing salah sawijinisi pamirso bakal ndeleng pemain bal-balan Amérika Darius Lewis main ing salah sijine kompetisi paling cilik ing Eropa ing Kapuloan Faroe. Pamirsa bakal nemokake dheweke lan keluargane nalika dheweke nepungake urip anyar minangka pemain bal profesional. Uga pirsani Lorenzo Taddeucci ing turnamen Calico Storico kuno, sing arupa bal-balan bersejarah saka Florence. Pamirsa bakal ngetutake tim kasebut minangka persiapan kanggo semi-final nglawan saingan.
Ing episode luwih saka sepakbola olahraga wanita, Aguska Mnich tampil nglawan 3x World Freestyle sing nduweni rekor Ben Nuttal ing paningalan London Eye sing misuwur.

"Populasi lan kasuksesan seri Power & ... kita dibuktikake dening peluncuran anyar kita ing papat kapapat, wektu iki fokus ing bal-balan," komentar Arun Maljaars, Direktur Konten & Saluran ing Insight TV. "Olahraga iki dimainake kanthi semangat gedhe, lan kita seneng bisa nggawa pesen kaya mengkono lan menehi inspirasi kanggo pamireng kita."


AlertMe

Langsung

Langsung iku agensi komunikasi B2B sing nyedhiyakake bespoke PR, layanan pemasaran lan kreatif kanggo perusahaan teknologi ing industri video profesional, saka isi akuisisi liwat pengiriman menyang omah.