Home » News » Insight TV Launches Linear Channel ing US ing Samsung TV Plus Linear Live Streaming Service

Insight TV Launches Linear Channel ing US ing Samsung TV Plus Linear Live Streaming Service


AlertMe

Insight TV, penyiar 4K UHD HDR anjog ing donya lan produser saka native UHD, ngembangake hubungan kasebut kanthi sesambetan karo Samsung Electronics. Co, Ltd kanthi nggawe saluran linear sing kasedhiya ing linear TV Plus Samsung, layanan streaming langsung menyang pamirsa ing AS.

Sawise nganyari saluran anyar Samsung, saluran Insight TV bakal tekan TV pinter sing disambungake menyang 10 yuta Amerika. Samsung TV Plus nawakake free, live streaming of content kanggo pamireng sing duwe 2017 lan 2018 Samsung disambungake TV utawa mengko.

Kesepakatan distribusi kasebut ngetokake peluncuran saluran 24 / 7 Insight TV ing Jerman ing 2018 lan ngandhakake prasetya sing kuat perusahaan kanggo nawakake konten sing menarik kanggo para pangguna ing saindhenging donya kanthi maneka warna cara. Pangguna Samsung TV Plus ing AS saiki bisa ngakses ratusan jam saka konten 4K UHD unik Insight TV - sing kalebu pemrograman gaya hidup lan hiburan fokus marang pemahaman sosial lan masalah sing nduwe dampak nyata marang masyarakat. Ngundhuh pamirsa bisa seneng kalebu Wisata karo wedhus, THRU, Jalan kanggo Gymkhana Grid lan luwih.

Graeme Stanley, Direktur Komersial Insight TV ngandhani, "2018 minangka taun paling sukses kanggo kita ing Insight TV, utamane nalika ngluncurake program-program anyar. Samsung minangka mitra teknologi sing dipercaya, lan kesepakatan anyar iki tegese saiki bisa ngandhakake crita sing inovatif kanggo pamirso US sing nggunakake TV Plus, sing dadi langkah gedhe kanggo nggedhekake jangkauan konten lan akeh penonton anyar. "

Heeman Lee, PM, Tim Business Service, Samsung Electronics ngandika, "Insight TV minangka pas sing apik kanggo platform Samsung TV Plus. Saluran iki nyedhiyakake konten menarik lan menarik sing bakal ngrayakake pamirsa kita 24 / 7. Kita ngira-ngira hubungan kita karo Insight TV lan nyawang nampilake saluran lan layanan kanggo pamireng ing AS. "


AlertMe

Langsung

Langsung iku agensi komunikasi B2B sing nyedhiyakake bespoke PR, layanan pemasaran lan kreatif kanggo perusahaan teknologi ing industri video profesional, saka isi akuisisi liwat pengiriman menyang omah.