Home » Bintang » Light Iron nampani warna senior senior Sam Daley menyang dhaptar New York

Light Iron nampani warna senior senior Sam Daley menyang dhaptar New York


AlertMe

Jejak panyedhiya layanan pasca produksi veteran warna ing veteran ing pasar New York, tekan global liwat kolaborasi jarak jauh.

Light Iron, divisi layanan kreatif pasca produksi Panavision, wis nyambut pakar warna Sam Daley kanggo dhaptar bakat kreatif industri sing misuwur. Daley gabung karo tim kasebut minangka colorist senior lan bakal kerja ing fasilitas perusahaan New York, ndhukung klien kanthi proyek fitur lan episodik.

"Kita seneng nampi Sam ing kulawarga Light Iron," ujare sutradara manajemen sithik Light Iron Seth Hallen. "Sajrone karir, Sam wis nggawe hubungan sing kuat ing industri, utamane ing komunitas New York. Kesenian Sam lan semangat kolaborasi kreatif kabukten ing pakaryan sing hebat ing loro fitur lan seri. Kreditane ora ana gandhengane lan makili kaliber karya Light Iron sing misuwur. Tekane Sam nuduhake komitmen kanggo pasar New York lan ndhukung para klien ing endi wae kanthi akses menyang bakat sing paling apik. Kita ngarep-arep bakal nggawe woro-woro luwih akeh babagan taun babagan dhaptar kita sing ngembang. ”

Daley nggawa luwih saka 20 taun pengalaman ing komunitas pasca produksi New York, gabung karo Light Iron saka Perusahaan 3. Sawise miwiti kencan komersial ing DuArt, dheweke ngembangake katrampilan ing Tape House lan PostWorks sadurunge gabung karo Technicolor. Ing kana, dheweke menehi grader babagan sawetara produksi New York paling gedhe nalika semana. Disengkuyung dening para sinematografer sing kerja bareng dadi pewarna warna dailies, dheweke pindhah menyang warna pungkasan.

Kredit awal Daley kalebu miniseri HBO Mildred Pierce lan fitur indie sing terkenal Martha Marcy Mei Marlene. Kredit televisi kalebu seri kasebut mbantingGirlsIng DeuceWong Dosa lan Sukses, lan miniseri Aku ngerti iki sejatine bener lan Tampilake Pahlawan, sing pungkasan entuk nominasi HPA Award ing 2016. Kredit fitur kalebu Proyek FloridaNgapunten Pak lan Dina sing Éndah ing Tetangga.

"Tim Light Iron pancen kolaboratif lan mikir maju, lan mulane aku kerja," ujare Daley. "Ngrewangi direktur lan sinematografer nglintasi garis finish minangka sensasi kanggo aku. Kabeh gaweyan lan katresnan sing ditindakake padha ngasilake ing layar ing ngarepe kita. Iki minangka bagean saka kerajinan sing paling migunani. ”

"Makarya ing kulawarga Panavision minangka bonus gedhe kanggo aku," tambah Daley. "Pakaryan pertama ing industri iki yaiku ing departemen nyewa kamera minangka sinau ing sekolah film. Pengalaman kasebut ngidini aku komunikasi luwih apik karo sinematografer nalika makarya ing laboratorium sadurunge karir. Saiki, kolaborasi bisa diwiwiti kanthi persiyapan kamera! ”

Seniman Light Iron nyedhiyakake kolaborasi, keahlian kreatif ing film fitur, seri episodik lan konten jangka pendek. Daley bakal adhedhasar kanca pewarna senior Sean Dunckley ing New York, kanthi kemampuan kerja jarak adoh karo para pembuat film ing saindenging jagad. Daftar pewarna final perusahaan uga kalebu Ian Vertovec, Jeremy Sawyer, Scott Klein, Corinne Bogdanowicz, Nick Hasson, Ethan Schwartz lan Katie Jordan. Artis kasebut bermitra karo para pembuat film wiwit praproduksi, mbantu sinematografer nggawe tampilan fotografi utama lan nyedhiyakake sumber sing dipercaya wiwit dijupuk nganti pungkasan.

Saliyane Light Iron's New York lan Los Angeles fasilitas, sing masing-masing nawakake jembar layanan rampung kreatif, perusahaan kasebut nduweni lokasi ing Atlanta, Albuquerque, Chicago, New Orleans, Toronto lan Vancouver sing nawakake layanan dailies lan sesi jarak jauh. Kapabilitas remot sing beda karo Light Iron - kalebu solusi kanggo dailies, sewa editorial offline, lan warna lan pagawean pungkasan - mbukak lawang kanggo para pembuat film sing kerja ing endi wae ing jagad iki kanggo bermitra karo perusahaan kasebut.

"Sejarah Light Iron babagan perintis alur kerja adhedhasar file nyedhiyakake dhasar luwih awal kanggo kapabilitas jarak jauh," ujare Hallen. "Sajrone 12 wulan kepungkur, nalika industri wis nempuh pandemi, solusi jarak jauh kanggo dailies, editorial lan pagawean wis kabukten ganti game. Tinimbang kudu terpusat ing sawijining lokasi, klien bisa milih kerja ing pirang-pirang kantor Light Iron - lan saka kantor lan omah dhewe-dhewe. Ing ngendi wae para pembuat film digunakake, dheweke bisa kerja sama karo para seniman ing fasilitas apa wae. "

Babagan Wesi Cahya

Lampu Wesi, perusahaan Panavision, dikenal kanthi umum minangka pimpinan teknologi lan mitra seni ing produksi pungkasan lan solusi pasca. Pembuat film, studio, kreatif lan teknolog gumantung karo keahlian Light Iron kanggo ngirim alur kerja digital sing progresif, wiwit saka surat kabar lan manajemen data nganti layanan arsip warna lan media pungkasan. Kanthi papan lan fasilitas sewa offline ing Amerika Utara sing nyedhiyakake kapabilitas jarak jauh kanthi jangkauan global, Light Iron khusus dadi lincah kanggo nyayakake kabutuhan unik proyek film lan episode episode. Tututi perusahaan ing FacebookTwitterInstagramVimeo, utawa LinkedIn.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!