Home » Bintang » Light Iron ngembangake solusi inovatif kanggo kolaborasi jarak jauh

Light Iron ngembangake solusi inovatif kanggo kolaborasi jarak jauh


AlertMe

Panyedhiya layanan pasca produksi terus ngaktifake kreativitas tanpa kompromi, ngumumake layanan jarak jauh sing komprehensif, fleksibel lan tambahan utama kanggo tim kepemimpinan.

Wiwit didegaké ing 2009, Light Iron, perusahaan Panavision, wis komitmen kanggo mbayangake alur kerja pasca produksi. Pengabdian kanggo inovasi nggawe perusahaan wis siyap kanggo ngrampungake tantangan ing wayahe saiki, ing endi kabeh industri motret kepeksa mikir maneh cara kerjane, wiwit saka persiapan liwat pos. Nalika produksi saya golek cara kanggo nggawe alur kerja dadi adoh, Light Iron nanggapi macem-macem inovasi kanggo dailies, editorial offline, DI, lan ngrampungake sing nggedhekake opsi kreatif klien ing endi wae, sanajan nawakake ing fasilitas perusahaan. wis diterusake maneh.

Luwih nyengkuyung dhukungan Light Iron kanggo inisiatif anyar kasebut, perusahaan kasebut nampani telung eksekutif terkenal menyang tim kepemimpinan senior. Seth Hallen, Phil Harrelson, lan Laura Borowsky bakal nulungi infrastruktur perusahaan, nggedhekake penawaran layanane, lan nyengkuyung bakat ing omah nalika terus ngrembakakake swasana kolaboratif, inovatif, lan lincah sing wis misuwur Iron Light.

Peter Cioni - Direktur Co-Managing

Nalika produksi mandheg awal taun iki nalika ngadhepi lockdowns ing saindenging jagad kanggo nglawan panyebaran COVID-19, proyek sing wis dipasang kudu adaptasi kanthi cepet supaya alur kerja bisa adoh. "Wiwit wiwitan, dadi misi ing Light Iron kanggo nuntun klien liwat teknologi lan alur kerja sing terus diganti dadi produksi supaya bisa fokus nyritakake tanpa kompromi," ujare Peter Cioni, direktur co-management Light Iron. "Wis suwe nggunakake alat seluler lan kolaborasi jarak jauh, kita bisa kanthi transisi para seniman lan klien kanthi lancar ing lokasi, nggawa pengalaman ing fasilitas menyang omah tanpa kalah - utawa tenggat wektu."

Light Iron minangka pelopor awal alur kerja dailies seluler, lan perusahaan kasebut terus berinovasi nganggo Outpost Remote Control (RC), generasi paling anyar saka solusi Outpost cedhak sing paling cedhak, sing saiki ngidini pewarna cahya Iron Iron kanggo ngontrol sistem lengkap mbatalake, preduli saka jarak geografis. Sistem Outpost RC bisa digunakake kanthi cepet ing kantor produksi, pusat data, utawa ing endi wae sing cocog kanggo produksi, nyediakake kabeh mupangat saka solusi sing cedhak nyata-wektu tanpa mrentahake colorist supaya sacara fisik disetel. Iki ngidini produksi njaga nomer kru ing situs - sing tetep dadi prioritas sajrone COVID-19 - nalika bebarengan menehi fleksibilitas para sinematografer kanggo kolaborasi karo pewarna dailies ing dhaptar Light Iron, preduli saka dununge pewarnaan.

Light Iron uga wis ngembangake solusi sewa editorial offline kanggo nggawa pengalaman utama babagan penawaran ing lokasi New York langsung menyang klien, nyedhiyakake instalasi omah lengkap sing wis disambungake kanthi aman menyang infrastruktur utama Light Iron. Pangiriman sarung tangan putih saka Light Iron nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake klien, saka prabotan nganti piranti keras - kalebu monitor kapercayan SDI - kanthi dhukungan lengkap lan langkah-langkah supaya sistem bisa aktif. Sawise disetel, sistem klien nyambungake lan maca saka sing aman Bisa uga Server Nexis sing ana ing Light Iron, kanthi akses menyang infrastruktur, dhukungan, lan pengalaman panyimpenan sing padha, sing bakal disenengi yen makarya ing fasilitas kasebut. Rentals editorial offline offline Light Light saiki digunakake ing wilayah New York City, kanthi target ekspansi regional ing wiwitan taun 2021.

Kanggo DI lan rampung, Light Iron nyedhiyakake macem-macem solusi review sinkronis (langsung) lan asinkron kanggo nyukupi kabutuhane klien. Proyek sing Light Iron bubar rampung nganggo alur kerja jarak jauh kalebu seri What We Do in the Shadows, Sabanjure, Gambit Ratu, Haunting of Bly Manor, lan Jarak Sosial, lan fitur One Night In Miami, Wander Darkly, lan What the Konstitusi Tegese Kanggo Aku.

Kajaba iku, wiwit pungkasan wulan Juni, Light Iron maneh wis dadi hosting klien. Perusahaan kasebut komitmen kanggo nyedhiyakake pengalaman sing aman, fleksibel, lan efisien, lan wis nggawe protokol keamanan anyar kanggo klien sing makarya ing fasilitas, kalebu program reresik lengkap, prosedur layanan panganan sing dianyari, lan watesan pendhudhukan sing ketat lan jarak sing cocog. Kawicaksanan lan prosedur paling anyar uga informasi status paling anyar kanggo saben lokasi Light Iron bisa ditemokake ing pusat sumber COVID-19 Light Iron, www.lightiron.com/covid.

Ndhukung ekspansi layanan, Light Iron nguatake tim kepemimpinan karo pegawe anyar Seth Hallen, Phil Harrelson, lan Laura Borowsky.

Seth Hallen - Direktur Co-Managing

Seth Hallen gabung karo Light Iron minangka direktur co-ngatur, nggawa keahlian ekstensif ing produksi lan pos menyang tim, bebarengan karo pengalaman kepemimpinan puluhan taun lan macem-macem hubungan industri. Kanthi latar mburi minangka pemilik unit bisnis ing Sony, wirausaha, lan CEO, Hallen saiki dadi Presiden Hollywood Asosiasi Profesional (HPA), peran sing dianakake wiwit taun 2016.

"Nonton pertumbuhan Iron Light sajrone dasawarsa kepungkur pancen luar biasa," ujare Hallen. "Wiwit wiwitan, perusahaan iki mikir babagan kepiye produksi pos nalika nggawe reputasi kanggo budaya kulawarga sing fokus karo klien. Solusi alur kerja anyar iki nyedhiyakake luwih fleksibel marang para klien tanpa ngucapake visi kreatife. Aku pancen seneng banget karo bakat kreatif ing produksi pasca, lan aku seneng bisa kerja bareng karo seniman Light Iron, sing pancen duweni tekad kanggo ngrangkul evolusi Nggawe film teknologi lan ngrintis solusi anyar kanggo ngirim sihir ing layar. ”

Phil Harrelson - VP Operasi

Minangka VP Operasi Light Iron, Phil Harrelson bakal tanggung jawab ngatur operasi perusahaan kanthi umum, kanthi fokus utamane kanggo ngetrapake sistem lan proses kanggo mbantu para pelanggan. Harrelson duwe pengalaman luwih saka 20 taun sawise produksi

industri liwat VFX, dailies, produksi, lan sales, kalebu enem taun makarya ing Deluxe. Dheweke nggawa macem-macem katrampilan sing dikembangake dadi kaloro klien - wis makarya luwih saka sepuluh taun dadi supervisor pos lan produsen pos kanggo seri lan fitur - lan vendor.

Laura Borowsky - Direktur Pengembangan Bisnis

Direktur Pengembangan Bisnis anyar, Laura Borowsky, nggawa pengalaman jembar wiwit 19 taun makarya ing fitur tenda, India, lan iklan kanggo nggedhekake tim Pengembangan Bisnis Light Iron, sing dipimpin dening Katie Fellion. Borowsky miwiti karir karo Technicolor, lan sajrone makarya, dheweke nggawe hubungan kuat karo klien studio uga kreatif kalebu sinematografer lan direktur, nggawe sinergi sing kuat karo Panavision. Dhasar ing Los Angeles, Borowsky asale saka Atlanta, lan peran anyar bakal kalebu fokus kanggo ngembangake pasar Tenggara.

"Kita wis ngenteni akeh wektu kanggo mesthekake yen kita duwe tim sing paling apik kanggo nyengkuyung kabeh kebutuhan para klien, lan tahap rekrutmen iki minangka langkah penting sabanjure ing upaya iki," ujare Cioni. "Seth, Phil, lan Laura nggawa pengalaman industri sing akeh banget. Dheweke masing-masing bakal ningkatake wawasan kreatif sing bisa diwenehake marang para klien lan nyedhiyakake kita ing posisi sing paling apik kanggo terus ngrancang kursus liwat lan ngluwihi gangguan sing disebabake COVID-19. "

"Sanajan ana tantangan pinunjul ing sawetara wulan pungkasan, kita optimis babagan masa depan industri lan kemampuan unik kanggo ndhukung pelanggan," tambah Cioni. “Nalika posting lan produksi terus berkembang, fokus Light Iron tetep ana ing endi wae, kanggo nguatake kreativitas para klien. Kita terus-terusan ngembangake cara kerja anyar kanggo nyukupi kabutuhane, lan kita mesthi nulungi wong-wong mau golek - utawa nggawe - solusi paling apik kanggo proyek masing-masing. Kanthi nggedhekake layanan lan staf, klien bisa njupuk luwih fleksibel tinimbang sadurunge lan nikmati pengalaman pasca produksi sing lancar sing bakal bisa ndeleng visi saka saben layar, ora preduli ing endi utawa carane milih bisa digunakake. . "

Babagan Wesi Cahya

Light Iron, perusahaan Panavision, dikenal kanthi kondhang minangka pimpinan teknologi lan mitra seni ing produksi pungkasan lan solusi pasca. Pembuat film, studio, kreatif lan teknolog gumantung karo keahlian Light Iron kanggo ngirim alur kerja digital sing progresif, wiwit saka surat kabar lan manajemen data nganti layanan arsip warna lan media pungkasan. Kanthi ruang lan fasilitas sewa offline ing Amerika Utara kanthi kapabilitas jarak jauh, Light Iron khusus dadi lincah kanggo nyayakake kabutuhan unik film film lan proyek episodik.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!