Home » Bintang » Stratata Wheatstone 32 Nawakake Broadcasters Broad Channel lan Akses Inovasi Audio IP IP

Stratata Wheatstone 32 Nawakake Broadcasters Broad Channel lan Akses Inovasi Audio IP IP


AlertMe

Yen target saben profesional siaran entuk jangkauan pamirsa sing luwih gedhe, mula nduwe konten stellar lan jeneng merek sing apik mung bagean saka proses kasebut. Nduwe peralatan siaran ndhuwur line, kayata jinis sing diasilake dening Wheatstone Corporation minangka cara sing pasti kanggo para profesional siaran supaya bisa ningkatake kualitas konten uga aksesibilitas kasebut, sing mung dadi jangkauan sing luwih apik lan pamirsa sing luwih gedhe.

Wiwit diadegaké ing 1974, ing Wheatstone Corporation wis ngrancang lan nggawe peralatan audio siaran profesional miturut jeneng merek WHEATSTONE, AUDIOARTS ENGINEERING, PR&E, lan VOXPRO. Saperangan produk ing Wheatstone Corporation baris persediaan kalebu:

  • Konsol audio digital
  • Lumahing kontrol
  • Konsol audio analog
  • Sistem audio digital sing duwe jaringan
  • Audio-over-IP,
  • Hardware / piranti lunak suntingan audio digital
  • Proses sinyal kanggo siaran udara
  • Antarmuka pangguna grafis sing bisa diatur kanggo kontrol wektu nyata jaringan audio sistem
The Wheatstone Corporation produk pertama pancen sederhana nyampur sing wis dikenalake dening pendiri Gary Snow. Ing taun-taun sabanjure, Audioarts ngrancang lan adol peralatan outboard kanggo industri rekaman. Lan kalebu salah siji ekualiser parametrik paling wiwitan, uga konsol pertama, Audioarts 2000, sing dikenalake ing taun 1976, lan saiki karo Strata 32, Penyiar bakal entuk akses menyang saluran lan inovasi audio IP.

STRATA 32 Wheatstone XNUMX

Wheatstone Strata 32 console audio duwe luwih saka 64 saluran uga inovasi audio IP paling anyar sing dipasang ing pigura 40 inci sing cocog karo aplikasi televisi. Apa ing omah, papan berita, van remot utawa papan olahraga, audio IP kompak Strata 32 console darmabakti faders kanggo wolung subkumpulan lan rong master bebarengan karo 32 faders fisik sing bisa didamel kabeh 64 saluran.

The Strata 32 console nyedhiyakake akses menyang kabeh sumber ing jaringan WheatNet-IP, lan nindakake iki liwat antarmuka demek sentuhan sing kuat karo menu intuisi sing bisa nyetel dinamis EQ, nyetel dhiskus, ngatur feed mix-minus, lan matrik bis, bis mic, grup, lan bisa ngatur sumber lan tujuan. Konsol kasebut uga nampilake saben saluran OLED nampilake kabeh fungsi suntingan lan operasi sing relevan.

Wheatstone Strata 32 32 wis kabeh I / O sing dikelola jaringan audio. Ora ana watesan karo titik sambungan tetep ing console, sing sasis dhewe. Ing Strata 32 nduweni akses menyang kabeh sumber ing jaringan lan saluran apa wae sing bisa nyambung menyang sumber utawa tujuan audio, lan bisa nindakake iki kanthi nggunakake format audio sing disenengi. Iki nggawe akun HD/ SDI, AES, MADI, AoIP, Analog, utawa TDM. Ing Strata 32 nggabungake kanthi lancar karo kabeh sistem otomatisasi produksi utama. Iki lengkap karo mesin campuran audio IP ditambah kothak panggung opsional kanggo I / O lengkap.

Fitur tambahan saka Strata 32 kalebu:

  • 32 Foters Input Fisik ing 2 Lapisan Kontrol, nyedhiyakake 64 saluran campuran
  • 8 Klompok (Mono, Stereo, utawa 5.1)
  • Kelompok VCA
  • 8 Faders khusus kanggo ngontrol Subs lan VCA
  • 16 Aux Kirim
  • 16 Darmabakti Campur-Minus Darmabakti (saliyane minus campuran saluran individu)
  • Master 5.1 Kasil Output
  • Output Master Stereo
  • Ruangan Kontrol, Studio 1, lan Output Monitor 2 Tim, saben 16 Pratayang Sumber
  • Output Campuran Minus Rutin w / TB Ganggu saben Channel Input
  • Output Lacak Rute kanggo saben Input Channel
  • Ngalih Programmable (Wild) - 2 saben input, 3 Global (ing Panel Pusat
  • Automixing - 16 Saluran Automixer kanthi 4 Tugas Kelompok
  • Kontrol Otomatis - antarmuka karo kabeh sistem otomatisasi ruang berita utama
  • Integrasi Audio Clip Player
  • Jaringan IP - integrasi lengkap karo Jaringan Wheatstone AoIP (Wheatnet-ip)
  • AES67 lan SMPN 2110 siap
  • Sikil Kompak - 40 "wx 27.5" d

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Strata 32, riko gandum.com/television-produk1/tv-audio-consoles/strata-32.

Napa Penyiar Kudu Pilih Produk Wheatstone

Ora bisa nolak yen ing warisan patang puluh nem taun, yaiku Wheatstone Corporation wis mbuktekake awake dhewe minangka klompok Perfeksialis Audio Broadcast. Nalika nyedhiyakake penyiar nganggo peralatan audio sing sampurna, Wheatstone nganti tugas. Yen penyiar kudu stasiun studio loro utawa telu sing gampang, bangunan konglomerat siaran, utawa komplek regional gedhe kanthi pirang-pirang stasiun lan puluhan kamar lan puluhan, mula Wheatstone Corporation wis dijamin. Perusahaan uga nawakake layanan teknik ing bidang piranti lunak lan piranti lunak kanggo generasi, kontrol lan distribusi sawetara sinyal data liwat jaringan digital wilayah lokal lan lengkap.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Wheatstone Corporation, ngunjungi gandum.com/.

AlertMe