Home » News » Wisycom Pindhahake Jarak Kanggo Operator Produksi Mixer / Boom Adam Bloch

Wisycom Pindhahake Jarak Kanggo Operator Produksi Mixer / Boom Adam Bloch


AlertMe

BUFFALO, NOVEMBER 7, 2018 - Operasi Mixer / Boom Produksi Adam Bloch pungkasane ditugasake kanggo nyekel kabeh audio sing bisa dienggo, ing layar adhine kanggo tampilan ing tim latihan kanggo tim bal-balan profesional ing Buffalo. Muga-muga bisa minangka sing paling cepet nyerang nalika ora ana dialog, Bloch ngandarake peralatan RF paling anyar sing paling anyar, yaiku Wisycom MCR42S Dual Diversity Wideband UHF Mini Receiver System lan MTP41S Wideband Bodypack Transmitters.

Bloch pisanan dikenalke karo Wisycom dening kanca industri lan kolega Randy Sparrazza, sing dadi salah sijine merek adopsi awal ing AS lan wis dadi salah sawijining duta perusahaan. "Aku kerja bareng karo Randy ing film fitur, lan dheweke nganjurake aku nggunakake piranti, lan ngaku yen dheweke paling apik," ujare Bloch. "Pancen bener, aku kesengsem banget. Apa sing ndadekake Wisycom liwat ndhuwur iku mung perusahaan sing menehi keragaman bener ing loro saluran, sing dadi faktor ageng kanggo aku. Ana uga cara sethithik sing bisa ngapusi kualitas swara sampeyan, sing, sacari aku ngerti, sampeyan ora bisa nindakake karo merek liyane. Wisycom mung perusahaan sing bener-bener ketemu kebutuhanku. "

Kanggo dokumenter latihan, sing ditindakake ing St. John Fisher College, Bloch kudu nyekel swara sing bisa dipercaya saka kabeh lapangan bal-balan sing digunakake saben dinane, lan uga audio saka ing kantor pelatih, kamar loker, stasiun film lan lokasi kampus liyane. Bloch dipanggonake ing panggung audio ing salib ing antarane rong telung bidang. Dheweke nggunakake antena nguripake saben lapangan lan, gumantung apa sing wis dilakonake ing sawijining wayahe, mike biasane 300 nganti 450 sikil saka stasiun. Ana uga nalika pemain bakal mimpin menyang kamar loker nalika mic'd, lan Bloch isih bisa nangkep audio kasebut.

"Malah liwat struktur konkrit, tembok bata lan luwih saka 700 saka kadohan, aku bisa tansah krungu," tambah Bloch. "Ing kasunyatan, nalika operator kamera mung arep menyang sisih liyane, dheweke ora bisa ngrungokake maneh, nanging aku isih bisa krungu para pemain. Sing paling apik gear Wisycom iku. "

Miturut Bloch, beda antarane Wisycom lan merek pesaing yaiku "wengi lan dina" minangka swara jernih lan ana dropouts nul. "Kanthi peralatan Wisycom, aku durung nemokake lokasi sing ora bisa ditemokake," ujare dheweke. "Sing paling apik banget ing basis omah Buffalo lan Rochester, sing nduweni spasi radio lan banyu tlaga ing tlaga - Lake Erie lan Lake Ontario - sing bisa ngobrol frekuensi lan nggawe angel kanggo nangkep audio. Duwe kekuwatan lan jarak Wisycom kanggo milih nalika lagi dikepung dening gangguan potensial kasebut, lan isih bisa narik swara ing sawijining bangunan 700, adoh banget. "

Bloch ndhukung panrima Wisycom MCR42S lan pemancar MTP41 karo Sanken COS-11 lan Countryman B3 microphones lavalier, Sennheiser MKH 416 microphones shotgun lan Audix SCX-1HC Condenser Microphones, bebarengan karo Piranti Swara 688 SL-6 mixer / recorder. Dheweke uga gumantung ing pole boom K-Tek, tas mixer, harnesses lan aksesoris.

Saliyané jarak, jarak frekuensi lan linuwih, Bloch uga milih ukuran kompak Wisycom. "Sampeyan ora mikir sepira ukuran inch nggawe prabédan gedhé, nanging faktor cilik MTP41 nyedhiyakake luwih nyaman lan luwih gampang dadi saku," pangandikane Bloch. "MTP41s uga ora panas, dene wong liya sing saya kerep digunakake ing jaman saiki cenderung panas."

Sawise nglampahi sasi ing kamp pelatihan, salah sijine wis dadi jelas banget kanggo Bloch. "Saiki aku ngerti pemain bal profesional sing bisa ditangani nalika nganggo pemancar Wisycom lan gear bakal tetep apik. Sajrone game pra-musim, salah sawijine pemain sing mic'd ditantang tenan hard. Dheweke ndharat ing kanthong pakean mic lan ana ing rasa sakit banget, dheweke ora bisa njaluk bantalan ing akhir game. Nanging, ora ana gunane kanggo peralatan Wisycom. "

Saklawasé sedasa dasawarsa, Bloch nyambut damel minangka mixer swara lan operator boom kanggo macem-macem film fitur, film dokumenter lan produksi TV reality. Klebu kridit sing anyar yaiku Cinta Sawise Dikunci, Treehouse Masters, Dingin Brook, Widow Point lan Panggonan Paling Sengit Amerika, antarane akeh liyane. Informasi babagan Bloch bisa ditemokake kene.

About Wisycom

Wisycom minangka perancang lan panyedhiya solusi RF sing paling canggih kanggo siaran, film, lan produksi langsung, sing diarani daya tahan, keluwesan, keandalan, praktis lan titik rega sing efektif. Proses desain Wisycom didhudhukake kanthi rinci marang detail, umpan balik pelanggan lan kualitas pokok, saka pilihan komponen kanggo proses manufaktur, sing dumadi ing tetanduran Italia perusahaan. Perusahaan prides dhewe minangka penasehat lan mitra teknis kanggo saben pelanggan. Saka desain khusus kanggo evaluasi lan dimensioning sistem, tim Wisycom stands dening pelanggan liwat saben langkah proses. Kanggo informasi luwih lengkap, goleki Www.wisycom.com.


AlertMe
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!