Home » News » wTVision Gumantung ing Ultimatte kanggo Karya Realitas Augment Sajrone Pemilihan Panama

wTVision Gumantung ing Ultimatte kanggo Karya Realitas Augment Sajrone Pemilihan Panama


AlertMe

Fremont, CA - 13 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa Ultimatte, prosesor gabungan wektu nyata, digunakake dening wTVision kanggo produksi realiti (AR) lan produksi grafis lengkap sajrone siaran kanggo primaries 2019, parlemen lan pemilihan presiden ing TVN. Desain BlackmagicTelevisi Televisi ATEM HD switcher produksi langsung lan liya-liyane uga digunakake kanggo nggawe aliran kerja sing bisa dipercaya sing menehi kabar kasebut, nuduhake asil wektu nyata, ramalan lan asil pungkasan pemilihan kanthi cara interaktif.

TVN, jaringan televisi ing Panama, nggarap wTVision, pimpinan grafis nyata wektu, AR lan automasi playout, kanggo pemilihan amarga pengalaman wTVision ing lapangan. Kanthi pirang-pirang kantor ing saindenging jagad, tim adhedhasar Kolombia wTVision dipilih kanggo proyek kasebut lan perlu ngeterake Desain Blackmagic alur kerja saka kantor ing Kolombia menyang studio ing Panama ing ngendi pemilihan siaran.

"Amarga nggunakake studio TVN, kita kudu nggarap kamera lan lampu sing ana," ujare Jorge Kossowski, manajer komersial Kolombia ing wTVision. "Kita ora duwe kendhali, mula kita nggunakake kunci kritik Ultimatte, sing ngidini kita mbenerake bayangan lan lampu sing ora diatur. Kita nembak presenter ing ngarep layar ijo kanthi kamera sing beda, mula saben kamera njupuk layar ijo saka perspektif sing beda lan kanthi tampilan sing rada beda. Kanthi Ultimatte, kita bisa nyetel warna warni latar lan latar kanggo nggawe kualitas gambar terus ing siaran. "

Minangka swara diwilang kanggo calon sing lenggah ing parlemen, wTVision nggambarake kamenangan kanthi nyata kanthi nggawe grafis "kursi putih" sing makili macem-macem kursi ing legislatif. Minangka pemenang lenggahan ditemtokake, grafis diganti dadi warna khusus sing ana gandhengane karo pesta sing menang.

"Kita pengin nggawe sesuatu sing seger lan gampang dingerteni para pamirsa. Kadhangkala mung ndeleng nomer akeh banget lan bingung, kanthi nggambarake asil karo kursi, kita bisa nuduhake luwih interaktif. Kanthi Ultimatte, kita bisa nglapir kursi ing set virtual tanpa visual sing dicampur lan ora ilang utawa tumpang tindhih, "jelas Kossowski.

Kajaba iku, kanggo pemilihan presiden, wTVision nggawe peta putih ing Panama, lan nalika saben kutha menehi swara kanggo calon, lambang ing peta sing nuduhake kutha diganti kanggo nggambarake warna khusus sing ana gandhengane karo partai politik calon sing menang.

"Minangka asil, kita kudu priksa manawa kita 'nglukis' kutha kanthi warna sing bener. Wiwit pesawat kasebut persen persen 50 lan virtual persen 50, kita sijine spidol ing lantai supaya presenter ora bakal kompromi grafis peta sing ditampilake. Ing sisih peta, kita duwe grafis tambahan kanthi pasuryan calon lan jumlah swara sing menang. Tanggung jawab sing gedhe kanggo entuk hak iki, utamane yen sampeyan urip lan ora bisa nggawe koreksi pas. Ultimatte supaya presenter kanthi rapi ing mburi barang sing transparan banjur mlaku tanpa masalah. "

Uga nyiyapake siaran kasebut yaiku Studio Televisi ATEM HD. wTVision digunakake kanggo ngawasi sudhut kamera sing beda lan ngalih lancar ing antarane nembak tanpa kalah. "Pemilihan iku dinamis banget, saéngga alur kerja siaran kita uga kudu nggambarake. Gampang televisi ATEM sing kompak banget HD kabukten persis apa sing dibutuhake lan liya-liyane. Kanthi tampilan multi terintegrasi, gampang kanggo kita ndeleng grafis adat, layar ijo, lan kabeh unsur liyane ing sak panggonan, "tambah Kossowski.

Babak alur kerja wTVision yaiku papat kertu njupuk lan puter maneh Decklink Quad 2 sing digunakake kanggo grafis udara lan AR. Loro UltraStudio HD Piranti mini tangki lan puter maneh uga digunakake kanggo input lan output kanggo wektu tundha pigura kamera supaya bisa diselarasake karo grafis, lan liyane digunakake kanggo kabeh overlay grafis. Multiple Konverter Micro BiDirectional SDI /HDMI digunakake kanggo ngawasi kabeh sinyal lan nglacak video, nalika Teranex Mini SDI Distribution 12G digunakake kanggo nyebarke feed program kanggo ngawasi.

"Iki mesthi dadi salah sawijining proyek sing paling apik sing daktindakake, lan mesthi salah sawijining tanggung jawab gedhe," ujare Kossowski. "Kanthi pemilihan, sampeyan kudu nyedhiyakake update kanthi tepat nalika akurat amarga ora ana wektu kesalahan. Aku butuh gear sing bisa dipercaya yen ngerti ora bakal gagal nalika siaran, lan aku ngerti yen bakal sukses karo Desain Blackmagic ndhukung aliran kerja kita. "

Pencet Photography

Foto produk Ultimatte, Studio Televisi ATEM HD, DeckLink Quad 2, Micro Converter BiDirectional SDI /HDMI, UltraStudio HD Mini, Distribusi Teranex Mini SDI 12G lan liya-liyane Desain Blackmagic produk kasedhiya ing www.blackmagicdesign.com/media/images.

Babagan wTVision

wTVision nggawe solusi siaran terpadu adhedhasar pangembangan piranti lunak, merek lan desain, operasi langsung lan outsourcing sumber daya manungsa. Perusahaan dadi salah sawijining grafis nyata lan panyedhiya automation playout amarga solusi fleksibel lan kawruh lengkap babagan macem-macem lapangan ing industri. Saka siaran wektu cilik nganti sawetara kompetisi sing paling penting ing planet, wTVision melu ewu siaran saben taun lan duwe pengalaman ing luwih saka negara 60. Solusi wTVision kanggo olahraga, jangkoan pemilihan, acara hiburan lan berita, yaiku sistem kontrol master, pilihan TV lan produser sing paling disenengi ing saindenging jagad.

About Desain Blackmagic

Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain Blackmagickertu kertu DeckLink ngetokake revolusi kualitas lan tunjangan ing produksi pasca produksi, nalika prodhuk koreksi warna DaVinci sing menang Emmy ™ nguasai industri televisi lan film wiwit 1984. Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic nduweni kantor ing AS, UK, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga menyang www.blackmagicdesign.com.


AlertMe