Home » News » Truk 4K Anyar Yangquan TV Nggulung Solusi Cobalt 12G

Truk 4K Anyar Yangquan TV Nggulung Solusi Cobalt 12G


AlertMe

Truk 4K Anyar Yangquan TV Nggulung Solusi Cobalt 12G

Penyiar bebarengan nutul Cobalt kanggo nganggo OB Truk lan anyar HD studio

Yang Quan City, Provinsi Shanxi, China - 16 Februari 2021 - Yangquan TV ngluncurake truk siaran njaba (OB) paling anyar sing dioptimalake kanggo 4K lan didhukung ing pesawat kanthi tambahan lengkap Kobalt Digital12G lan HD modul openGear. Yangquan TV, penyiar pamrentah sing dununge ana ing Kota Yang Quan, Provinsi Shanxi, China, nggawe truk kasebut kanggo ngatasi rasa napsu kanggo resolusi sing luwih apik ing program olah raga.

Miturut Pak Hu li, Insinyur Umum ing Yangquan TV, "Migrasi saka 1080i HD transmisi lan akuisisi menyang 4K lan 3G HD wiwit entuk daya tarik ing saindenging China. Solusi Cobalt menehi kemajuan teknologi paling anyar kanggo resolusi sing luwih apik sing nyebabake pengalaman hiburan sing luwih dhuwur kanggo pamirsa, lan pungkasane narik prospek pariwara sing luwih apik. ”

Yanquan TV gabung karo Cobalt's 9971-MV18 UHD Multiviewers sing bisa diupgrade menyang truk kanggo ngawasi 4K fleksibel, fleksibilitas utama, hemat biaya, persiyapan sing gampang lan panggunaan gampang. Konverter munggah-mudhun 9904-UDX-4K pabrikan, minangka sinkronisasi scaler / frame canggih kanggo platform openGear®, nawakake produksi HDR & SDR simultan kanthi siaran saka siji jalur sing ngidini operator bisa nggawe peta warna HDR kanthi dinamis menyang SDR. papan warna. Kajaba iku, truk kasebut nggunakake DA multi-rate rekor multi-rate Cobalt 9915DA DA kanggo persimpangan silang nganti 16 output DA.

"Kita nganakake evaluasi lengkap babagan solusi saingan kanggo proyek-proyek penting kasebut lan nemokake produk Cobalt nyedhiyakake solusi sing sampurna kanggo kita, ing truk 4K uga ing studio warta," tambahe Pak Hu li. "Sistem 12G ing truk kasebut nyakup kabeh persyaratan produksi 4K lan malah kompatibel karo warisan lawas HD format liwat solusi konversi munggah / mudhun / lintas Perusahaan. Kasedhiya kualitas produk sing luar biasa, lan layanan pelanggan apik banget. Nggunakake Cobalt ing truk lan studio anyar iku pisanan kanggo kita, nanging kita ngarep-arep bisa nambah produk Cobalt nalika ngembangake sistem. "

Yangquan TV nutul solusi Cobalt kanggo pindhah menyang 3G ing studio anyar sing dibangun kanggo program warta penyiaran. Cobalt 9902-2UDX 3G /HD/ SD-SDI konverter dual-saluran munggah-mudhun-salib / sinkronisasi pigura / audio embed / de-embed diinstal uga sawijining konverter format universal 9903, lan ampli distribusi video analog 9910DA-AV. Studio kasebut uga siaran langsung ing pungkasan taun 2020.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!