Home » News » Pencipta Konten YouTube Cherry Wallis Ngalih menyang DaVinci Resolusi

Pencipta Konten YouTube Cherry Wallis Ngalih menyang DaVinci Resolusi


AlertMe

Fremont, CA - Juli 30, 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen pribadine lan pencipta YouTube Cherry Wallis saiki gumantung marang DaVinci Resolve Studio kanggo kabeh aspek produksi produksi ing saluran bertemakan Harry Potter Wizarding World.

Kanthi luwih saka setengah yuta pelanggan, Cherry minangka tokoh sing misuwur kanggo para peminat franchise sing misuwur. Sadawane produser Chris Pearless, duo wis ilang saka siji video saben minggu saiki nggawe telu, kaping papat. "DaVinci Resolusi mesthi minangka kunci kanggo kasebut," ujare Cherry.

Chris nambah: "Nalika njupuk keputusan babagan teknologi sing kita gunakake kanggo nampilake pertunjukan iki, pitakonan pisanan sing kita tansah takon yaiku; Apa nyepetake alur kerja, lan apa kita kudu berkualitas? "

Miturut Chris, kanthi pendekatan sing sadurunge, dheweke terus-terusan obah ing antarane aplikasi. "Iki mbuwang wektu sing akeh banget, nggawe lan nyetel ulang wektu saben owah-owahan dibutuhake.

"Saiki kita duwe pendekatan terintegrasi iki sing ngidini kita ngilangi cetakan alur kerja suntingan tradisional," dheweke terus. "Penggilingan bisa disiapake, lan campuran bisa rampung, banjur dipriksa nalika isih ana ing tahap panyuntingan."

Sanajan iki ora konvensional, Cherry lan Chris yakin ngidini ngasilake konten sing berkualitas kanthi kacepetan sing ora mungkin sadurunge. Cherry nambah, "Lan ora mung nambah kualitas lan jumlah output kita tegese kita tetep dadi pamirsa, uga nambah keuntungan finansial amarga ana kesempatan liyane kanggo partner karo merek, lan ngasilake pendapatan luwih akeh saka iklan."

Chris ujar, "Aku seneng sing DaVinci Resolve menehi perhatian marang rincian cilik. Apa cara nggambarake gelombang audio lan suntingan ripple animasi kanthi pandhuan visual, utawa bisa ndeleng pilihan warna klip ing menu konteks lan pirang-pirang rincian cilik liyane sing dakkirim. "

Mungkin entuk manfaat kreatif sing paling nyata, ujar Chris, bisa entuk gelar sing luwih canggih. "NLEs liyane sing ora mung bisa tliti," ujare. "Aku banjur bisa pindhah menyang tab Fairlight lan nggawe campuran audio sing ana mung pilihan sadurunge ing aplikasi audio darmabakti."

Sajrone kunci pungkasan, Chris lan Cherry nggunakake sawetara wektu luang kanggo nambah katrampilan komposisine ing Fusion, ngasilake video sing sukses banget ing ngendi Cherry dilebokake ing macem-macem adegan saka film Harry Potter. Wis nglumpuk luwih saka rong yuta views!

"Duwe kekuwatan Fusion ing jero piranti lunak suntingan sampeyan luar biasa," ujare Chris. "Lan ing jejere tab warna lan Fairlight uga! Aku percaya tenan yen sihir DaVinci Resolve sing nyata ana ing alur kerja sing kalebu kabeh. Bali menyang NLE liyane saiki bakal ngrasakake langkah maneh. "

Pencet Photography

Foto produk DaVinci Resolve Studio lan liya-liyane Desain Blackmagic produk, kasedhiya ing www.blackmagicdesign.com/media/images.

Prakawis Blackmagic Design

Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain Blackmagickertu kertu DeckLink ngetokake revolusi kualitas lan tunjangan ing produksi pasca produksi, nalika prodhuk koreksi warna DaVinci sing menang Emmy ™ nguasai industri televisi lan film wiwit 1984. Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic nduweni kantor ing AS, UK, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga menyang www.blackmagicdesign.com.


AlertMe