Home » Nggawe konten » Zixi: Ngirim Video Langsung kanthi Urip Broadcast kanthi aman

Zixi: Ngirim Video Langsung kanthi Urip Broadcast kanthi aman


AlertMe

Saka Tim Baldwin, Kepala Produk, Zixi

Konsumen saiki pengin isi ing pucuk driji. Dheweke pengin ngonsumsi konten kapan wae, ing piranti apa wae, kanthi cara sing memuaskan karo kapentingan lan dikirimake kanthi rega regane. Perusahaan media ngerteni manawa kudu nggawe program luwih akeh menyang papan sing luwih akeh, lan distribusi IP minangka cara paling apik kanggo ngrampungake. Nanging nalika para pelanggan pindhah menyang dunyo transportasi kanthi digital, sumber lan panggunaan mulai rumit banget babagan ranté pasokan, lan keamanan mesthi dadi masalah.

Zixi mbantu para pamilik konten lan panyedhiya navigasi ranté pasokan internet sing didorong anyar kanthi menehi visibilitas lan transportasi konten sing aman. Kanthi teknologi sing menang Emmy, Zixi dadi inti kanggo infrastruktur transportasi video live virtual, ngewangi panyedhiya konten ngganti transmisi video tetep liwat satelit lan serat kanthi solusi sing luwih fleksibel, skali, terjangkau, lan aman sing ndadekake internet bisa nyebarake distribusi video langsung.

Nambahake TRANSPORT VIDEO KESELAMATAN AKHIR KANGGO
Kita ngerteni manawa keamanan industri siaran kasebut penting banget, utamane babagan konten langsung premium. Nalika ngangkut aliran liwat IP, panyedhiya konten kudu duwe solusi sing bisa ngawasi transportasi kasebut lan mesthekake yen aliran kasebut aman lan aman dikirim menyang saben titik akhir.

Kanggo ngaktifake para distributor pindhah saka skenario distribusi titik-menyang-titik utawa titik-menyang-multi menyang titik alur kerja lengkap kanggo IP kanthi aman lan kanthi kualitas siaran, Zixi nggawe pesawat kendali basis awan ZEN Master. Kanthi ZEN Master, Zixi nyedhiyakake solusi kanggo pemantauan lan manajemen jaringan sing ngidini panyedhiya konten saiki bisa kanthi aman babagan distribusi video kanthi yakin babagan kualitas lan kinerja konten. Sistem kontrol masteris virtualisasi iki ngidini para pelanggan ndeleng kabeh chain transportasi video video saka akuisisi menyang pangiriman menyang platform CDN, MSO, MVPD, utawa OTT. Amarga tampilan pungkasan iki ing ZEN Master, para pelanggan duwe konfirmasi sing terus konten video sing dikirim kanthi aman menyang titik pungkasan sing dituju.

TEKNOLOGI BEST-IN-KELAS UNTUK KANGGURU RASA LIRIK
Protokol keamanan kelas paling apik ing kelas Zixi lan pangayoman sing canggih kalebu salah sawijining alesan paling gedhe kanggo para pelanggan lan mitra milih ngirim konten kanthi nggunakake lapisan transportasi Platform Zixi. Kabeh data ing Zixi-aktif Network dilindhungi nggunakake pendekatan keamanan multi-lapis.

Kanggo kontribusi lan pangiriman langsung, Zixi nggunakake rong cara keamanan kanggo nglindhungi konten. Cara pertama yaiku enkripsi kunci statis nggunakake enkripsi AES-128 / 256. Kanthi metode iki, kunci kasebut dipasang ing piranti sing ngirim lan nampa lan yen paket dicegat karo pihak katelu, dheweke bakal ndhelik lan ora dingerteni - cara iki menehi level keamanan dhasar ing aliran. Cara keamanan kaloro karo Zixi yaiku nggunakake Datagram Transport Layer Security (DTLS) ing antarane piranti sing ngirim lan nampa. DTLS nyedhiyakake kontrol sesi lengkap supaya stream ora bisa dicekel antarane sumber lan tujuane. Pangguna perintis DTLS kita tegese sistem streaming video nggunakake konten stream live Zixi tanpa ngidinke pemalsuan, tamping, utawa pesen lan dilindhungi serangan saka wong-ing-tengah (MITM). Saliyane enkripsi data akhir-akhir kita nggunakake langkah-langkah keamanan tambahan ing lapisan pesawat ZEN Master Control, kanthi ngontrol akses administratif, hak pangguna, lan kepiye cara bisa mlebu lan metu saka sistem kasebut dhewe kanthi kualitas perusahaan Single Sign-On (SSO) lan bukti asli 2 faktor.

KANGGO TEMBUNG
Piracy dadi perhatian banget kanggo para pelanggan nalika streaming acara olahraga langsung live amarga konsumen asring golek cara kanggo nonton gratis. Kanthi munculake situs live-streaming kayata YouTube Live, Twitch, lan sapiturute para pamilik konten kudu prihatin babagan konsumen "live streaming" acara bayar-tampilan iki kanggo masal. Zixi mbantu para pelanggan supaya aman ngirim konten sing dimaksud kanthi gampang tanpa kemungkinan konten kasebut dicegat lan muncul ing platform kasebut.

Paling penting Zixi ngrampungake uneg-uneg saka pembajakan nalika nerangake transportasi acara olahraga langsung saka model mbayar premium. Contone, UFC, organisasi seni beladiri campuran utama ing jagad lan panyedhiya acara pameran mbayar paling gedhe ing donya, nggunakake platform Zixi kanggo ngirim acara UFC langsung. Sajrone wektu budaya gedhe sing kudu dialami langsung, kesempatan kanggo monetisasi dhuwur. Kanthi nggunakake platform Zixi kanggo transportasi video langsung sajrone wektu profil dhuwur, klien kita bisa nggunakake distribusi IP kanggo nggayuh pamirsa paling gedhe, lan yakin manawa ngerti yen tingkat keamanan paling dhuwur digunakake kanggo nglindhungi stream lan pendapatan.

Kanggo ngadhepi pembajak, industri kudu ngerti sumber lan metode pembajak lan banjur nyoba ngganggu. Saiki kontribusi lan backhaul konten video dilindhungi Zixi, liwat metode sing diterangake ing ndhuwur, lan pangiriman konten video kanggo para pamirsa dilindhungi dening Akses Kondisi lan Manajemen Hak Digital, saengga ancaman pembajakan paling gedhe yaiku njupuk lan ngrekam video konten ing level piranti pamirsa. Perangkat hack piranti lan aplikasi ing piranti panampil bisa menehi rekaman lan nyathet konten kasebut. Siji solusi sing bisa kanggo ancaman kaya iki yaiku watermarking; Pamilik konten bisa nambah watermark sing ora katon ing video kasebut lan banjur nggunakake sistem otomatis kanggo nemokake stream langsung ing internet lan scan kanggo watermark iki. Sawise konten video sing ilegal, pemilik konten bisa kerja karo layanan streaming supaya bisa nutup stream kasebut.


AlertMe

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)